Πράσινα άλογα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τα πράσσειν άλογα, λογιότερα πράσσειν αλόγως, μη ομιλούντες χλωροί πρωκτίποποι ίπποι, λαϊκότερα χλωράλογα ή φλωράλογα, χημικότερα υδροχλωροφλωράλογα και αστροφυσικότερα αστράλογα του Α του Κενταύρου είναι πρoκoσμικές οντότητες που ζούνε από πάντα και έχουνε προκόψει στη μωβ ροκ. Λόγω του ότι τα πράσινα άλογα δεν έχουν φυσικούς εχθρούς, αφού ο μοναδικός εχθρός τους, το μικρόβιο της λογικής, εξαφανίστηκε χωρίς λόγο, ο πληθυσμός τους αυξήθηκε τρομακτικά τις τελευταίες χιλιετιρίδες. Το γεγονός αυτό οδήγησε στην εξαφάνιση των πάντα του Α του Κενταύρου (όπως εύκολα αποδεικνύεται, ο

πράσινο άλογο στο φυσικό του περιβάλλον

αριθμός των πράσινων αλόγων είναι αντιστρόφως ανάλογος από τον αριθμό των πάντα). Τα πράσινα άλογα αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν σε άλλα πλανητικά συστήματα για την εύρεση τροφής. Η εμφάνισή τους στο ηλιακό μας σύστημα συμπίπτει με την ανακάλυψη του ανθρώπου.

Προέλευση[επεξεργασία]

Τα πράσινα άλογα είναι ερμαφρόδιτες κόρες του Δυομύδη και έχουν τάση στην ανωμαλία (για την κατηγορία τους) δηλαδή τείνουν στον αφροερμαϊσμό. Ο Δυομύδης τρεφόταν αποκλειστικά με μύδια το οποίο είχε ως

και άλλο πράσινο άλογο

αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου να μεταλαχθούν οι δύο όρχεις του σε παρασιτικά μύδια τα οποία παρήγαγαν το δικό τους σπέρμα. Είναι γνωστό ότι το μύδι είναι ο μακρινός πρόγονος των αλόγων. Έτσι, μετά τη συνουσία των 100 ημερών με τη γυναίκα του γεννήθηκαν οι 4 κόρες του. Η κόρες εκτός από το ότι ήταν άλογα ήταν και πάρα πολύ άσχημες. Γι αυτό τις έβαψε πράσινες και τις έστειλε στο διάστημα. Εκεί ο Απόλλωνας τις λυπήθηκε και τις έδωσε το χάρισμα της μαντικής, το οποίο δεν τις βοήθησε καθόλου τη στιγμή εκείνη. Ήταν ο Aphex Twin που τις βοήθησε και τις απάλλαξε από τη βαρετή και επίμονη ανάγκη της αναπνοής. Ταξιδεύοντας στο διάστημα για 10 χρόνια έφτασαν καταπεινασμένες στον Α του Κενταύρου αρχίζοντας να καταβροχθίζουν τα πάντα. Μετά την πρώτη τους επιδρομή στα πάντα, τα πράσινα άλογα επιδόθηκαν σε άκρατο οργασμό γονιμοποιώντας τους εαυτούς τους. Με την πάροδο του χρόνου έμαθαν να χρησιμοποιούν τη μαντική τους ικανότητα για να εντοπίζουν τα πάντα.

Οι περιπέτειές τους ενέπνευσαν τον καλλιτέχνη ο οποίος γράφει το έπος τους σβήνοντάς το κάθε βράδυ για να μην παντρευτεί τους μνηστήρες που τον περιτριγυρίζουν και περιμένουν να τελειώσει για να τον βιάσουν συναισθηματικά. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο γλήμμα.

Σύμφωνα με τον Λαμάρκ τα πράσινα άλογα είναι διαστάυρωση πράσινων σκύλων και αλόγων.

Οδηγίες[επεξεργασία]

Σε περίπτωση που δείτε ένα πράσινο άλογο μπροστά σας:

 • Μην προσπαθήσετε σε καμία περίπτωση να κάνετε τα πάντα
 • Γυρίστε το βλέμμα σας αλλού
 • Μην αναφερθείτε στο χρώμα
 • Επωφεληθείτε της περίστασης, κόψτε του το κεφάλι πριν τον οργασμό!
 • Θυμηθείτε
 • Αν έχει αέρα διαδώστε το
 • Φοβηθείτε
 • Με τις τρίχες της ουράς του κατασκευάστε τα προσωπικά σας δοξάρια
 • Προστατεύστε τον εαυτό σας από πράσινα ανάλογα
 • Παρατηρήστε τα παιδιά που παίζουν
 • Κρατήστε
 • Τώρα, κάντε τα πάντα