Πουτσόκαμπος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Rtrt.PNG Το άρθρο αυτό είναι ένα μάτσο χάλια. Ο συντάκτης του ήταν πιθανότατα κάτω από την επήρεια ουσιών όταν το έγραψε.
Μπορείτε να το βελτιώσετε αλλά ποιός ενδιαφέρεται;

Ο Πουτσόκαμπος είναι συγγενής του γνωστού σε όλους μας Ιππόκαμπου. Έχει σχήμα πέους με κεφάλι Πουτσοφλίγκαρου και ουρά Ιππόκαμπου. Η λειτουργική διαφορά του από έναν κοινό ιππόκαμπο είναι η ανώμαλη, μεν απλή αναπαραγωγή του. Η διαδικασία έχει ως εξής:

Ένας Πουτσόκαμπος φλερτάρει με έναν άλλον και αρχίζουν να χαιδευουν ο ένας το κεφάλι του αλλού . Αν η αντίδραση είναι θετική, τότε αρχίζει το ερωτικό παιχνίδι. Όλη η διαδικασία βασίζεται στα Πουτσοσκάμπιλα. Ο Πουτσόκαμπος ο οποίος χτυπάει πιο δυνατά παίρνει τον κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι και αναγκάζει τον άλλον να κυοφορήσει.

Μια κανονική εγκυμοσύνη του Πουτσόκαμπου διαρκεί από 2 μέχρι 16 μήνες, αναλόγως της θερμοκρασίας περιβάλλοντος.


Πώς δημιουργήθηκε ο πρώτος Πουτσόκαμπος[επεξεργασία]

Ο Πουτσόκαμπος πρωτοεμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2002, σε μια θάλασσα της Μυκόνου. Αν και οι πληροφορίες μας δεν είναι απόλυτα σίγουρες και δεν εχουν επιβεβαιωθει απο ειδικους, η θεωρία για τη δημιουργία του πρώτου Πουτσόκαμπου είναι η εξής:

Ένας Ιππόκαμπος ήθελε να ικανοποιήσει την γενετήσια του ορμή. Επειδή δεν έβρισκε ταίρι, είχε εκνευριστεί. Ένας λουόμενος στην επιφάνεια προσπαθώντας να χέσει μια μεγάλη κουράδα, κατέβαλε τόση προσπάθεια που του ξεκόλλησε το πέος. Ο Ιππόκαμπος, μη βλέποντας μπροστά του από τα νεύρα, βρέθηκε σε δυσμενή θέση και του σφηνώθηκε το καταδυόμενο πέος στο κεφάλι.

Η πρώτη αναπαραγωγή έγινε με κανονικό Ιππόκαμπο που όμως, για καλή τύχη του θαλάσσιου κόσμου, οι απόγονοι πήραν τα γονίδια του Πουτσόκαμπου, λόγω των επικρατέστερων αλληλομορφών του.

Μήκη πουτσοκαμπου

Οι λευκοί ξεκινάνε απο τα 4 εκατοστά μήκος με όριο τα 20 - 21 και οι μαύροι ξεκινάνε απο τα 15 και φτάνουν μέχρι τα 32 Οι πιο μεγάλοι θεωρούνται κυρίαρχοι και ειναι αυτοί που ζευγαρωνουν δύσκολα λόγο των απαιτήσεων Μύθος λέει οτι οι μαύροι πουτσοκαμποι έχουν την ευλογία του μεγάλου τσακ νορρις για αυτο και το μήκος τους