Ποτέμκιν

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το επονομαζόμενο θωρηκτό Ποτέμκιν είναι ένα απο τα πιο ξακουστά πλοία στην ιστορία της ναυσιπλοΐας. NOT!
Αν και πολλοί πιστεύουν πως είναι καράβι, στην πραγματικότητα είναι ένα παμφάγο ζωάκι που κατοικεί στα προάστεια της Αθήνας. Αυτό το παμφάγο ζωάκι μπορεί να παρομοιαστεί με διάφορα άλλα ζώα της άγριας φύσης όπως π.χ. ελεφαντάκι, γουρουνάκι ή και ιπποποταμάκι. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι το βάρος του, ζυγίζει πάνω από 200 κιλά και μπορεί να γίνει αντιληπτό ακόμη και απο 5 χλμ. μακριά, καθώς σε κάθε του βήμα τραντάζεται η γύρω γη.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Κ. Μπάμπανο, το ζωάκι αυτό έχει την τάση να υποστηρίζει ότι δεν του αρέσει το κρέας και ότι τρώει μόνο κοτόπουλο ενώ του αρέσει επίσης η σοκολάτα. Αν όλα αυτά αληθεύουν τότε μπορούμε να συμπεράνουμε ένα μόνο πράγμα: Το κοτόπουλο κάνει βυζιά. Απ' ότι φαίνεται όμως ψεύδεται ασυστόλως και τρώει πίσω από την πλάτη της κοινωνίας (μες στη νύχτα) γιατί πώς αλλιώς μπορούν δικαιολογηθούν οι μπουτάρες και οι μαγουλάρες. Η κυρίως διατροφή του φαίνεται να είναι τα σάντουιτς, όταν κάνει δίαιτα (δηλαδή ΠΟΤΕ!) αλλά πραγματικά χλαπακιάζει μουσακάδες, παστίτσια και βέβαια πολλά ζουμερά μπιφτέκια μιας και του θυμίζουν το σχήμα και την περιεκτικότητα του σώματός του. Βέβαια η πάντα χαμηλή σε λιπαρά διατροφή του (ΝΟΤ) δεν περιέχει μόνο αυτά τα φαγητά μιας και έχει δημιουργήσει δικές του συνταγές για να καλύψει τις ανάγκες του. Μια από αυτές τις συνταγές είναι: 2κιλά μπέικον ανεμιγμένα στο μπλέντερ με λίπος βοδιού και για να πάρει λίγη γεύση προσθέτει λίγη πικάντικη σως.

Potemk.jpg

Για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα αφυδάτωσης, η φύση έδωσε τη λύση προκειμένου να μην χαθεί το πιο ογκώδες και βαρύ ον του πλανήτη. Έτσι λοιπόν, συμφώνησε με τα McDonald's και τα Goody's να παρέχει τα υποκαταστήματά τους με ποντίκια και σκύλους προκειμένου να του δίνουν σαν αντάλλαγμα τα μισά αποθέματα αναψυκτικών και μπύρας και να συνεχίσει να παραμένει στα ίδια αμετάβλητα κιλά.

Δυστυχώς, είναι είδος υπό εξαφάνιση καθώς οι γονείς του δεν του μοιάζουν καθόλου και από τότε που εκδιώχθηκε από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας (λόγω υπερκατανάλωσης των τροφών του σπιτιού, βλ. προηγούμενα) περιπλανιέται μονάχο του ζητώντας μόνο στοργή και αγάπη. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως! Δεν είναι τόσο αγαθό όσο φαίνεται, καθώς πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι κατασπάραξε το μονάδικο σύντροφό του που το φρόντιζε γιατί τελευταία το φαΐ που της έδινε ήταν χαμηλό σε λιπαρά...

Ο Κ. Μπιφτεκόπουλος υποστηρίζει πως έχει συλλέξει αρκετές και αξιοσημείωτες πληροφορίες για τούτο το ζώο.
Πιο αναλυτικά...

Εξωτερική εμφάνιση:

(από πάνω προς τα κάτω) Το κεφάλι του, είναι σφαιρικό σε μέγεθος καρπουζιού. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι ανάλογα. (μαγουλάρες, αυτούμπες, μυτάρα κτλ.). Στο πάνω μέρος της κεφαλής του, δεσπόζει ένα τσούρμο άπλυτες τρίχες τις οποίες σχεδόν πάντα τις πιάνει κότσο αλλά και τις περιστρέφει νευρικά με τις λουκανικοειδείς δαχτυλούμπες του. Το σώμα του είναι σαν ταμπούρλο, πρησμένη κοιλιά που είναι έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή. Διακεκριμένοι ανθρωπολόγοι - ζωολόγοι την έχουν πολλές φορές χαρακτηρίσει «ελεφαντάκι, γουρουνάκι ή και ιπποποταμάκι». Μάλιστα φήμες λένε ότι ο Οργανισμός Προστασίας Φυσιολογικών Ατόμων (ΟΠΦΑ) έχει απαγορεύσει την γυμνή φωτογράφιση του ανθρώπου αυτού. (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ φωτογραφία με ρούχα εξασφαλίστηκε για το άρθρο.)
Συνεχίζοντας, τα άκρα του μοιάζουν με μάζες κρέατος που είναι συγκολλημένες στο υπόλοιπο σώμα του και καταλήγουν σε 5 δάχτυλα τα οποία με δυσκολία μπορεί να λυγίσει, λόγω του λίπους.

Διατροφή:

Όπως προαναφέρθηκε μπορεί να φάει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ευτυχώς για την ανθρωπότητα και το περιβάλλον γενικότερα, είναι κοντοστούπικο και δεν μπορεί να φτάσει τα ψηλά δέντρα έτσι ώστε να καταβροχθίσει και αυτά.