Ποντικοκουράδιο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

EΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ Μ****** ΚΑΙ ΜΙΣΗ , ΓΙΑ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΚΟΚΟΥΡΑΔΑ!Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για κάτι σχετικό.


Ποντικοκουράδιο ή αλλιώς η τυχερή κουράδα ονομάζεται η πρωκτική έκριση ενός συγκεκριμένου πιθηκοαρουραίου της κάτω Μογγολίας και μπορεί να βρεθεί σε μολυσμένους υπονόμους με ραδιενεργά απόβλητα των Ελ, να αράζει σε εξωτικές παραλίες, σε net cafe και κάτω από σπασμένες καρέκλες αποτυχημένων τσαγκάρηδων της Σομαλίας! Ακόμη το ποντικοκουράδιο έχει σχήμα σφαιρικό με κοφτερές γωνίες, είναι πράσινο με ρόζ αστεράκια και χνουδωτό!

Ιστορική αναδρομή[επεξεργασία]

Πρωτοεμφανίστηκε το Σεπτέμβρη του 1821 σ' ένα night club στο κατεστραμένο νησί του Μπάμπη του Υδραυλικού ή αλλίως K.N.T.M.T.Y (αρχικά) που εκεί μεγάλωσαν τα πρώτα αόματα γαϊδούρια. Το ποντικοκουράδιον ανακαλύφθηκε από το Μαγγελάνο, ο οποίος έκλεψε τη δόξα από το Γιώργο τον ποντικό που δημιούργησε την κουράδα (ή καλύτερα την έχεσε) μέσα σ' ένα μπιλιαρδάδικο, επειδή είχε φάει χαλασμένη χουρτόσουπα. Το Κ.Ν.Τ.Μ.Τ.Υ από ένα ήρεμο νησί, εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο γνωστά ελληνικά νησιά. Εκατομμύρια τουρίστες επισκέφτονται το νησί κάθε χρόνο για να δουν το ποντικοκουράδιο. Σύμφωνα με τις γραφές των Αζτέκων το Κ.Ν.Τ.Μ.Τ.Υ το 2012 όπως αναφέρεται σε πολλές προφητείες θα τραβηχθεί στα έγκατα της γης όπως η όχι και τόσο μυθική Ατλαντίδα και τότε η Ατλαντίδα θα αναδυθεί από τα έγκατα της πορτοκαλής αβύσσου γιατί όπως είπε και ο τρανός Γκουσκούνης:

                   "ένα δίνεις ένα παίρνεις..."

Ως έδεσμα[επεξεργασία]

Άλλοι τρόποι χρήσης[επεξεργασία]