Περιοχή 51

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επίδοξοι Jedi μάστορες διδάσκονται την τέχνη του Flagsaber.

Η πρώτη πρώτη πρώτη πρώτη περιοχή στη οποία εμφανίστηκαν οι Ελ στο Σείριο. Εκεί βρίσκεται Ανώτατο Αρχηγείο και Εκπαιδευτήριο τους. Η Περιοχή 51 είναι ιερή και μόνο οι απόγονοι των Ελ μπορούν να μπουν σ' αυτή. Στην πραγματικότητα η Περιοχή 51 αποτελεί το κέντρο του Σύμπαντος.

Εγκαταστάσεις[επεξεργασία]

Ελ κάτοικοι του Inferno σε στιγμές χαλάρωσης σε 3D Κινηματογράφο παρακολουθούν αγώνα μπάσκετ.

Σήμερα η Περιοχή 51 έχει εξελιχθεί σε πολυχώρο με πολλαπλές επιλογές για γυμναστική, ψυχαγωγία και μόρφωση. Στο Inferno, το κέντρο της περιοχής, υπάρχουν Dojo για την εκπαίδευση των νέων Jedi μαστόρων, βιβλιοθήκες με χιλιάδες βιβλία, 3D κινηματογράφοι και σουβλατζίδικα.

Κατάληψη της περιοχής 51 από ούφο[επεξεργασία]

Το 2003 κατά την διάρκεια του προγράμματος "Καταστροφή της Γης" το οποίο διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Αμερική, εξωγήινοι κατέλαβαν το κέντρο διασκέδασης των Ελ για να δημιουργήσουν μια μικρή πόλη - αντιπροσωπία της Ουφολάνδης στην Γη. Εκεί υπάρχουν διάφορα πράγματα για την εξυπηρέτηση των εξωγήινων στην Γη όπως ,επισκευές ιπτάμενων δίσκων "ο Μπάμπης", πρεσβεία της Ουφολάνδης. Επίσης στην περιοχή 300011π1π1π1ππ1 έπαιρναν μέρος πολλά συνέδρια με διάφορα θέματα, αγαπητά στους εξωγήινους όπως "Χειρουργικές επεμβάσεις σε ανθρώπους με λέιζερ νέας τεχνολογίας" "Πως θα επηρεάζει την δίαιτα μου το να φάω άνθρωπο" καθώς και "Οδηγίες για σωστό κύκλο σε χωράφι με καλαμπόκια."

Στην ανανεωμένη περιοχή 51 εκδίδονται ΚΑΙ άδειες οδήγησης ιπτάμενου δίσκου.