Πεθερήτιδα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η πεθερήτιδα είναι μια χρόνια φλεγμονή του νευρικού συστήματος ανδρών και γυναικών ανεξάρτητα, που εξελίσσεται σε σύνδρομο με άγνωστα αποτελέσματα στην υγεία (ψυχική και σωματική).

Για χιλιάδες χρόνια οι εκάστοτε θεράποντες της ιατρικής έχουν ξοδέψει τόνους φαιάς ουσίας και εργατωρών για να βρούν το φάρμακο που θα εξαλείφει την βασική αιτία που προξενεί την συγκεκριμένη φλεγμονή. Υπάρχει στας Ηνωμένας Πολιτείας το εξής φάρμακο που φέρνει προσωρινή ανακούφηση στους πάσχοντες όταν εφαρμοστεί στο περιβάλλον της βασικής αιτίας (πεθεράς). Το φάρμακο λέγεται(Liquid Ass) και εφαρμόζεται σε περιοχές που ενδυμεί η πεθερά όπως η πολυθρόνα που ίσως κάθεται, γύρω από την λεκάνη της τουαλέτας, στο πατάκι της κρεβατοκάμαρας, κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας ώστε να μην έχει πρόσβαση για νερό (Ε! ΤΙ ΔΙΆΟΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΗ;) Παρεπίπταμπλυ, το (Liquid Ass) μοιάζει κάπως με τις αμπούλες βρώμας που βάζαμε κάποτε στο σχολείο για να γλιτώσουμε το μάθημα μόνο που βρωμάει χειρότερα και νομίζει κανείς ότι έσπασε η αποχέτευση. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο φάρμακο μέσα στο σπίτι κάντε το και καλή επιτυχία!!!!!!!!!!! Όμως υπάρχει ο κίνδυνος να μην είναι κατοικήσιμο το σπίτι για πολύ καιρό ή η απίθανη περίπτωση να αρέσει η μυρωδιά στην πεθερά σας και να θέλει να μείνει για καιρό (π.χη γιαγιά μου σιχαίνεται τις κολώνιες έχοντας την φτηνή δικαιολογία της αλλεργίας ενώ δεν την ενοχλούν οι πάσης φύσεως μυρωδιές του σώματος.) Σαν συμπέρασμα για να μην ξεχνάμε και γιατί μιλάμε το τόπικ είναι η πεθερήτιδα ανάλογως της περίπτωσης του καθενός ασθενή χρησιμοποιούμε την φαντασία μας για να ανακουφίσουμε τα συμπτώματα αυτής της τόσο κοινής αλλά και φοβερά τραγικής φλεγμονής που μπορεί να οδηγήσει κάποιον στην αυτοχειρίαση. Και μη χειρότερα!!!!!!

Pe9eritida.jpg
Medical.jpg Το άρθρο αυτό αφορά ένα ιατρικό θέμα. Αν είστε τόσο ηλίθιοι ώστε να εμπιστευτείτε την Φρικηπαίδεια για να σας δώσει πληροφορίες για μια ασθένεια ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό με την Ιατρική Επιστήμη θέμα, τότε εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Αιωνία η μνήμη σας.