Παπουτσωμένος γάτος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ο Παραπουτσωμένος ή Ξεπουτσωμένος (για τους πολιτικούς του αντιπάλους) Γάτος είναι ο επίσημος τίτλος του αρχηγού των γατιών και ονομάζεται Βριλλ Γάτες. Ανήκει στην φυλή των ομιλούντων γατιών. Οι γονείς του μας είναι άγνωστοι, φημολογείται όμως ότι πατέρας του είναι ο ανώτατος άρχοντας των Ελ ο Βλαδίμηρος Πούτιν και μητέρα του μια νεαρή Ελοχίμ.

Τα ψέματα που μας λένε για τον Παραπουτσωμένο γάτο[επεξεργασία]

  • Μας λένε ότι ο Αρχιδάτος Αρχιγάτος ανήκε στον γιο κάποιου μυλωνά. Μέγα ψέμα, ο παπουτσωμένος γάτος ήταν, είναι, και θα είναι, ανεξάρτητος.
  • Μας λένε ότι φορούσε μπότες. Ψέμα, φορούσε μαύρα σκαρπίνια στις επισκέψεις του, στο σπίτι φορούσε παντόφλες ενώ όταν έφαγε τον γίγαντα μάγο Τζέιμς Πότερ και την γυναίκα του γίγαντα μάγου την Λίλη Πότερ (τους γονείς του Χάρι Πότερ) φορούσε αθλητικά.

Γάμος[επεξεργασία]

Ο Παραπουτσωμένος Γάτος παντρεύτηκε την Ψιψινέλ τη γάτα του Μητσοτάκη που ήταν ηθοποιός. Έκαναν τέσσερα γατιά, τον Μιάουθ ο οποίος όταν μεγάλωσε έγινε ηθοποιός και τώρα παίζει στα Πόκεμον, τον Σιλβέστερ, πού παίζει στα Λούνεϊ Τιούνς, τον Γκάρφιλντ, που παίζει στην σειρά με τον ίδιο τίτλο και τον Kyuubey, που παίζει στο Puella Magi Madoka Magica. Γενικότερα όλο το καλλιτεχναριό τον παίζουνε ασύστολα.

Εχθροί[επεξεργασία]

  • Χάρι Πότερ. Μια φορά που μαλώνανε, ο Χάρι με μια σπαθιά του έκοψε το "πα" κι έτσι ο παπουτσωμένος γάτος έμεινε κουτσουρεμένος γάτος.

Φίλοι[επεξεργασία]

Δισκογραφία[επεξεργασία]