Ουκρανία

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

“TANZEN!!!”

- Verka Serduchka για την Ουκρανία

“Δεν υπάρχει ούτε ένας ναζί στην Ουκρανία. Αυτά είναι φαντασιώσεις της Ρωσίας.”

- ο ζητιάνος Βολοντίμιρ για την ύπαρξη ναζιστών στην Ουκρανία

“Батько наш – Бандера, Україна мати, ми за Україну будем воювати!”

- Ουκρανός ναζί για τραγουδά τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας
Η νέα σημαία της Ουκρανίας μετά το ναζιστικό πραξικόπημα του 2014
Μέρος από τα γυρίσματα του γνωστού μιούζικαλ Eurovision.

Η Ουκρανία (ως Ουγκανία βρίσκεται σε κβαντική διεμπλοκή/κοκομπλόκο με την Ουγγαρία) γνωστή και ως Ένωση Μπαντεριστών είναι μια από τις πιο φιλόξενες χώρες τις Ευρώπης. Χαρακτηριστικός είναι ο χαιρετισμός των Ουκρανών με πρότυπο τoν Verka Serduchka, ο οποίος δείχνει τον τόσο πρωτότυπο χαιρετισμό στους πορωμένους Ευρωπαίους καθώς τρέχει επί σκηνής την ώρα της Eurovision, ενώ είναι γνωστή η ικανότητα της να κερδίζει την μια μετά την άλλη. Επίσης είναι μία από τις χώρες που κατάφεραν να στείλουν στον τελικό της Eurovision τραγούδι το οποίο δεν κατάλαβε ούτε ο Verka, εξού και το κούνημα των χεριών σε μια απελπισμένη προσπάθεια για βοήθεια (περιττό να αναφέρουμε ότι η βοήθεια δεν ήρθε ποτέ). Παράλληλα, φημίζονται και για την κραυγή Слава Україні! Героям слава! που την χρησιμοποιούν κατά κόρον για να ζητιανέψουν όπλα και αντικείμενα από όλο τον κόσμο ή για να ξεπλύνουν τους Ουκρανούς ναζί που έχουν γίνει εθνική λατρεία ιδίως στα δυτικά τα τελευταία χρόνια και κάνουν συνεχώς όνειρα να καταστρέψουν την Ρωσία.

Η Ουκρανία είναι η χώρα που έχει τους καλούς Ναζί, αφού η κυβέρνηση της χώρας είναι εξαιρετικά χρήσιμη ως ένα σημείο για να πλήξουμε τα Ορκ/τερατοπλάσματα (συμπληρώστε) όπου εδώ διάβαζε Ρώσους, μέχρι να αποφασίσει η αμερικανική κυβέρνηση (η Ουκρανία είναι εξάρτηση των ΗΠΑ) να την αποδεσμεύσουν. Οι Ρώσοι έχουν διαπράξει φριχτά εγκλήματα στην Ουκρανία (Μαριούπολη, Μπούτσα και άλλα) αλλά πρέπει να ξέρουμε και για το ξέπλυμα των ναζί, που προωθεί η Ευρώπη, οι οποίοι είναι αντισημίτες και ρατσιστές αλλά Δόξα στην Ουκρανία.

Η Ουκρανία (ρωσικά: Λουγκρανία, Ουρανοκλανία, Ορκανία, Ζελεδιστάν, Τακουνιστάν) είναι το πιο διαφανές κράτος στο κόσμο. Ας το πάρουμε με μορφή παραδείγματος:

Π.χ. Εσύ θέλεις να δώσεις πανελλήνιες χωρίς να διαβάσεις και να γράψεις 20; Απάντηση: Πλήρωσε 200 ευρώ στην Ουκρανία και ένας θα αναλάβει να γράψει τέλεια για εσένα.

Ανάλογες πρακτικές εντοπίζονται και στον οικονομικό παράδεισο Ουζμπεκιστάν.

Ανάλογη ποιότητα έχει και η ηγεσία της (Βολοντίμιρ Ζελένσκι), ο οποίος ζητιανεύει χρήματα και όπλα από την ΕΕ μέχρι τον αιώνα τον άπαντα. Ευτυχώς δηλαδή που η ΕΕ επέβαλε κυρώσεις στον εαυτό της.

Για να κλείσουμε:

Слава Україні! Героям слава!

Στόχοι για το μέλλον[επεξεργασία]

H Ουκρανία προσπαθεί να εισάγει το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας μπας και καταφέρει και πάρει την πρώτη θέση στη Eurovision (πάντα χρειάζεται ένας γκαντέμης για να καταστρέψει τις υπόλοιπες συμμετοχές).

Νέα Ουκρανική Παράταξη[επεξεργασία]

Από εκεί ονομάστηκε έτσι η χώρα και το έθνος "Ουκρανοί" και "Ουκρανία" επειδή τα πήραν στο κρανίο που έχασαν στην Eurovision. Παράταξη που δημιουργήθηκε μετά την δεύτερη θέση στη Eurovision. Το σήμα είναι μια δημιουργία του Verka Serduchka.

Το σύμβολο της Νέας Ουκρανικής Παράταξης.

Σκοπός της είναι η καταστροφή της Σερβίας που είναι ο κύριος λόγος για την ήττα στην Eurovision, και η κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης, γιατί εκτός από καλό μπακλαβά και σις κεμπάπ έχει και ωραίους λαχανοντολμάδες. Μέλη της είναι οι εξής :