Ολλανδία

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η ιστορία της Ολλανδίας ή Βατάβης ή Βαταβίας (πληρώνυμο: Netherworld, Neverland, Χώρα του Ποτέ· υποπεριοχή: Holland) ξεκινάει από τους μυθικούς αιώνες, από τότε δηλαδή που λεγόταν ακόμη Ατλαντίδα. Λέγεται ότι κάποτε ήταν ένα νησί των Δωδεκανήσων αλλά μετά την πρώτη έκρήξη του ηφαιστείου στη Σαντορίνη μαζί με την Κνωσό καταστράφηκε και αυτή και μάλιστα εκτινάχθηκε στη Βόρεια Θάλασσα. Η προσυμπαντικότητα της Ολλανδίας είναι και η αιτία γεωγένεσής της· έτσι ο Ολλανδός γνωρίζει να εφαρμόζει την κοσμογονία.

Οι Έλληνες για αιώνες την έψαχναν δίχως να μπορούν να την βρουν, κάτι που είναι απολύτως λογικό αφού δεν έφτασαν ποτέ εκεί πέρα. Για αιώνες ο καταπληκτικός αυτός πολιτισμός περιπλανιόταν στα βάθη των ωκεανών όπου και για αιώνες έκαναν εμπόριο με τους Εσκιμώους. Το όνομα «Νetherlanders» τους το έδωσαν οι Εσκιμώοι οι οποίοι έπρεπε να κάνουν καταδύσεις για να συναλλάσσονται μαζί τους. Μετά την εξάπλωση της Ρώμης στην Ευρώπη αποφάσισε να προσδεθεί στο βορειοδυτικό κομμάτι της Ευρώπης. Τα νερά όμως του ωκεανού άργησαν να εξαφανιστούν και ακόμη και σήμερα μπορεί κανείς να τα δει κάνοντας μια βόλτα στην εξοχή της. Είχαν είδη μάθει το εμπόριο και την ναυπηγική, οπότε κατάφεραν εύκολα να κατακτήσουν ένα μεγάλο μέρος του Νέου Κόσμου. Η φράση Νέος Κόσμος βέβαια είναι σχετικός γιατί οι Ολλανδοί τον είχαν ανακαλύψει όταν ήταν ακόμη νομάδες με τη βοήθεια ενός Βριλ το οποίο λέγεται ότι βούλωσε το στόμα του ακατανόμαστου όταν αυτός προσπάθησε να τους ευχηθεί καλή τύχη, με την στριφογυριστή κλωτσιά που είχε μάθει από το Μέγα Τσακ Νόρις.

Η ελληνική κοινότητα της Ολλανδίας[επεξεργασία]

Η ελληνική κοινότητα της Ολλανδίας είναι αρκετά μεγάλη και χαλαρή. Οι έλληνες, μετά την λειτουργία στην εκκλησία της Ουτρέχτη αράζουν σε καφεπιοτεία (coffeeshop) για να ανταλλάξουν απόψεις και να συνδιαλεχτούν. Τα καλύτερα χαρμάνια και αγαπημένα των ελλήνων είναι το white widow, NLX και το καλαματιανό. Από τότε που η παροικία των Ζωνιανών σταμάτησε την εξαγωγή οι τιμές του καλαματιανού έχουν πάει στα ύψη. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής κοινότητας που τους λείπει η πατρίδα. Ξακουστή είναι επίσης η παροικία ελλήνων φοιτητών στο εξωτικό Wagenitsi, 30 λεπτά από την Ουτρέχτη. Τα ελληνικά πάρτυ αλλά και ΒΒQ μένουν αξέχαστα, μαζεύουν ότι λογής λιγούρια., γιατί οι έλληνες είναι και πολύ large σε σχέση με τους σπαγκοραμένους ευρωφονίαδες ιθαγενείς που δεν κερνάνε τιποτα. Η τσέχικη και πολωνική κοινότητα φοιτητριών το εκτιμά αυτό πολύ και δίνει τον καλύτερο εαυτό της σε κάθε τυπά που θα κεράσει σφηνάκι tequila. Τα σφηνάκια ρέουν άφθονα στο τοπικό ιατρείο (Δοκτορ καφέ-μπαρ). Ο Δόκτορας και ο μπαμπάς του όταν ακούνε έλληνα τρίβουν τα χέρια τους και βάζουν και ελληνική μουσική! Η κατανάλωση χτυπάει κόκκινο και το κέφι πάει στα ύψη.

Σήμερα[επεξεργασία]

Σήμερα ο φανταστικός πολιτισμός των Ολλανδών έχει απίστευτα παρακμάσει. Έχουν υιοθετήσει ούλα τα κακά των κακών Ζωνιανών από τους οποίους κατάγονται και εχουν νομιμοποιήσει οτιδήποτε είναι κακό. Η μαριχουάνα και ο γάμος ανάμεσα στα δύο φύλα είναι μονάχα ένα μικρό δείγμα το οποίο καταφέρνει μέχρι σήμερα να ξεφεύγει της προπαγάνδας. Στην πραγματικότητα τα sex shops είναι βασανιστήρια για όσους δεν συμμορφώνονται στους νόμους και τα λεγόμενα ναρκωτικά μαγικά φίλτρα με τα οποια ντοπάρουν τους στρατιώτες οι οποίοι έχουν μυική δύναμη όσο ένα τάγμα Αμερικανών πεζοναυτών ο ένας. Ακόμη η κυβέρνηση της Ολλανδίας έχει κλείσει συνθήκη με τον Τσακ Νόρις ο οποίος εχει μάθει σε εκατό επίλεκτους κομάντος την γυριστή κλωτσιά (όχι την στριφογυριστή βέβαια!).

Ακόμη τα εργαστήρια και τα Κέντρα Έρευνας της Philips έχουν ανακαλύψει ένα πυρηνικό όπλο το οποίο βασίζεται κατά 79% στη μαριχουάνα και θα μπορέσει να μαστουρ...ε! καταστρέψει την Μέση Ανατολή χωρίς να πεθάνουν οι Οβραίοι, τους οποίους δεν θέλουν να χάσουν λόγω της τουριστικής τους σημασίας στην Ολλανδία, αφού το σπίτι της Anna Frank είναι η πρώτη επιλογή του Οβραίου τουρίστα.

Μέλλον[επεξεργασία]

Από ό,τι συμπεραίνουμε όλες οι ερμηνείες δείχνουν ότι οι Ολλανδοί θα κατακτήσουν μετά την Μέση Ανατολή και την Ελλάδα για να πάρουν εκδίκηση από τους Ζωνιανούς οι οποίοι σταμάτησαν να τους προμηθεύουν με το μυστικό τους όπλο. Ακόμη κρατούν επιφυλάξεις ενάντια στους Αμερικανούς οι οποίοι διεκδικούν παρόμοια συνθήκη με τον Τσακ Νόρις. Για τον λόγο αυτό οι Ολλανδοί ετοιμάζονται να φτιάξουν ένα εργοστάσιο που θα δημιουργεί 3.000 κλώνους του Τσακ την ημέρα με τελικό στόχο να καταστρέψουν τόσο τους Αμερικάνους

Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για την Ολλανδία.

όσο και τον ίδιο τον Τσακ (!!!!!!!!!!!!!) ο οποίος αποτελεί το μοναδικό μεγάλο εμπόδιο για την απόλυτη κυριαρχία των Ολλανδών στον κόσμο. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το έργο αυτό θα χρηματοδοτηθεί από το 4ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης και είναι αμφίβολο αν θα υπάρχουν αρκετά χρήματα αφού ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο φίλος του ο Άδωνις Γεωργιάδης έχουν σκοπό να το χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν μια βίλα στις Μπαχάμες.