Νυχτερίδα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η νυχτερίδα είναι επίσημη συνάθροιση επιστημόνων ή τεχνοκρατών, σχετικών με κάποιο συγκεκριμένο τομέα, η οποία περιλαμβάνει συνήθως μακροσκελείς ομιλίες, προβολή διαφανειών και, σε ακραίες περιπτώσεις, ακόμη και - Θεός φυλάξοι! - συζήτηση και απαντήσεις σε ερωτήσεις μετά το πέρας της ομιλίας. Η νυχτερίδα είναι μεταλλαγμένο υβρίδιο μιας κάπως πιο ακίνδυνης ποικιλίας, της ημερίδας, που έχει ως αποτέλεσμα η ημερίδα να επιμηκύνεται εν τω μέσω της νυκτός. Κοινώς, την παίρνει το ξημέρωμα.

Μια ημερίδα μπορεί να μετατραπεί σε νυχτερίδα μετά από μετάλλαξη του γονιδίου της λογοδιάρροιας, σε συνδυασμό με επίκτητες λειτουργικές ενδοδιαταραχές του προβολέα διαφανειών (μπιέλα). Αν δε παρατηρηθούν επιπροσθέτως και γονίδια κρετινερωτήσεων στον πληθυσμό του κοινού, έχουμε πλέον ένα θανάσιμο υβρίδιο nyxteridensis vrykolakus. Ποσοστό θνησιμότητας: 99,9%. Φήμες θέλουν να ειναι απόγονοι Νεφελίμ.

η νυχτερίδα
ένας λάτρης της νυχτερίδας...
του αρέσει κυρίως ψητή...

Διατροφή[επεξεργασία]

Η διατροφή της νυχτερίδας βασίζεται ως επί το πλείστον στο κέτερινγκ, και περιλαμβάνει τριγωνικά σάντουιτς, λουκανικοπιτάκια Ιουρασσικής εσοδείας, πορτοκαλάδα ΙΘ' κατηγορίας περίπου (Έψα), ενίοτε και κάνα τρουφάκι με Στρουμφάκι όπου συνήθως της προκαλεί στομαχικές διαταραχές ..οπότε η νυχτερίδα μετά τον 18 αιώνα λόγω σπανιότητας και κακής διατροφής σταμάτησε να τρώει Στρουμφάκια. Τα παραπάνω, στην περίπτωση που οι διοργανωτές έχουν προνοήσει για προγραμματισμένα διαλείμματα σε εύλογα χρονικά διαστήματα. Στην αντίθετη περίπτωση, επιβιώνουν μόνο τα μέλη του κοινού που είχαν προνοήσει να φέρουν κολατσό απ' έξω.

Συνηθισμένες ερωταποκρίσεις μετά το πέρας της ομιλίας[επεξεργασία]

(Ο="ομιλητής, Ε="ερωτών")

Ο:Υπάρχει κάποια απορία;
Ε: (σε σύγχυση) Τι ώρα είναι;;

Ε: Δεν καταλαβαίνω πώς καταλήξατε στον τύπο πάνω αριστερά στη τρίτη διαφάνεια!
Ο: (νοερά) {Ούτε κι εγώ...}

Ε: Η Αννούλα πότε θα βγεί;
O: Η κυρία Άννα Βίσση, δυστυχώς, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί στη νυχτερίδα μας, αν και το ήθελε πολύ...