Νταρθ Σίντιους

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
O Αυτοκράτωρ


Ο Αυτοκράτορας Πάλπατιν ή αλλιώς Έμ-περορ Νταρθ Σίντιους είναι ο μεγαλύτερος δικτάτορας που είδε το σύμπαν.

Ο τόπος καταγωγής και η ηλικία του Αυτοκράτωρ παραμένουν άγνωστες. Υπάρχουν φήμες που λένε ότι ο Αυτοκράτωρ και το πλάσμα Μ μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά, παίζοντας βόλους και τρομάζοντας τα άλλα παιδάκια.

Από τα πρώτα του βήματα σαν πολιτικός, έδειξε ιδιαίτερη συμπόνια για τα βάσανα του λαού του ‘’Νουμπού’’ τους οποίους τους ευνούχιζαν οι Γκρίζοι. Έτσι αφού έπεισε ότι είναι ο καλύτερος τον ανακήρυξαν ‘’πρόεδρο της γαλαξιακής δημοκρατίας’’.

Αλλά ο Αυτοκράτωρ είχε ποιο σατανικά σχέδια στο μυαλό του… Αφού έβγαλε από την μέση τους Τζεντάι, τον Καλ ΕΛ και όσα Νάρχ κατάφερε να βρει, άρχισε να δημιουργεί κλώνους, ρομπότ, χαφιέδες και ρουφιάνους και τους έστειλε σε όλον τον γαλαξία για να τον κατακτήσει. Τα έλεγε ο προφήτης Λιάκουρας ο Αρειανός: Στραβοί, κουφοί όλοι για τον Λιακό, γιατί μάτια έχετε και δεν βλέπεται και αυτιά έχετε και δεν ακούτε.

Αφού έκανε όλα αυτά, κατάφερε να μπει ανάμεσα στην σχέση του Ανακίνιου Skywalker με τον Jedi Μάστερ ‘Ομπι-Γουάν Κενόμπι’, έσπειρε την διχόνοια και έβαλε λόγια στον Ανακίνιο ότι ο Ομπι-Γουάν είχε ερωτική σχέση με τον Γκουσγκούνη(!).

Stws.png
Το έπος
Πόλεμος των Άστρων
Πρωτομάστορες (aka Jedi Master ή Ιππότες Τσενάι)
Καλοί: ΓιόνταΑνακίνιος SkywalkerΛούκιος SkywalkerJohnny SkyWalkerΜπόλεκ και ΛόλεκΚουί-Γκον Τζιν
Όμπι-Ουάν Κενόμπι
Κακοί: Νταρθ ΣίντιουςΝταρθ ΒέιντερΚόμης ΝτούκουΝταρθ Μολ
Όπλα μαστόρων
ΔύναμηΦωτόσπαθοΚλανόσπαθοΝτεθ Σταρ