Νικήτας

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ο Νικήτας είναι ένας απ τους πλουσιότερους και πιο διάσημους επιχειρηματίες στην Ελλάδα, αρχικά δούλευε στην Microsoft, στην ομάδα παραγωγής των Windows Svista αλλά επειδή ήταν πολύ τεμπέλης και ανεπρόκοπος,είχε γεμίσει το λογισμικό με παραπάνω bugs απ' ότι θα'πρεπε και είχε καταβροχθίσει όλα τα σάντουιτς και τα κρουασάν απ'το κυλικείο, απολύθηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο απ' τον Bill Gates.
Ευτυχώς με τις άρτιες τεχνολογικές του γνώσεις κατάφερε να χακάρει τον μηχανισμό της ηλεκτρικής καρέκλας και να αποδράσει. Αφού απέδρασε, κατέφυγε στην Ιαπωνία και έγινε μοναχός Σαολίν, αλλά επειδή βαρέθηκε γρήγορα την ζωή του μοναχού και η κοιλάρα του δεν άντεχε άλλο την νηστεία, αποφάσισε να ανήξει ένα DVD-Club, για να χακάρει και να αντιγράφει τα προϊόντα της Microsoft και άλλων εταιριών και να τις σαμποτάρει.
Έγινε γρήγορα δημοφιλής επειδή χάκαρε την Sex-Tape της Πάμελα Άντερσον και γρήγορα απέκτησε πάρα πολλά λεφτά ώστε να επεκτείνει την επιχείρηση του, που την ονόμασε Apple σε όλη την γη και το διάστημα. Τώρα έχει δημιουργήσει την απόλυτη μηχανή κυριαρχίας με το όνομα Lineage, ένα online (διαδικτυακό) παιχνίδι (game), με το οποίο θέλει να αποβλακώσει και να υποδουλώσει όλα τα εν ζωή πλάσματα στη γη, ώστε να κατακτήσει τον κόσμο.

Γνωστά Επιτεύγματα του Νικήτα[επεξεργασία]

 1. Ο Νικήτας έφτιαξε τον Robocop
 2. O Nικήτας εξερεύνησε το διάστημα πριν δημιουργηθεί η NASA.
 3. Ο Νικήτας προγραμμάτισε το Lineage, την απόλυτη μηχανή καταστροφής.
 4. Ο Νικήτας προγραμμάτισε και το WOW, για αυτούς που είχαν σκυλοβαρεθεί το Lineage.
 5. Ο Νικήτας βοήθησε στην απόδραση του Παλαιοκώστα, και αργότερα σκηνοθέτησε και σειρά βασισμένη σε αυτόν, το "Korydallos Break"
 6. Ο Νικήτας χάκαρε τα αποτελέσματα της Γιουροβίζιον, για να κερδίσει ο ΣαρμπΕΛ.
 7. O Νικήτας κατασκεύασε το I-Phone, αλλά το κλείδωνε σε όποιον προσπαθούσε να το χακάρει...γιατί ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΑΚΕΡ.
 8. Ο Νικήτας μου έγραψε το Pro Evolution Soccer 2009 για το PC.
 9. Ο Νικήτας προγραμμάτισε το Microsoft Word, πριν εφευρεθεί η γραφή.
 10. Ο Νικήτας ζωγράφιζε αγιογραφίες στο Photoshop, πριν γεννηθεί ο Ιησούς Χριστός.
 11. Ο Νικήτας βρίσκεται στον υπολογιστή σου αυτή τη στιγμή...και σου έχει κλέψει όλα τα προσωπικά δεδομένα!!!
 12. Ο Νικήτας κατέβασε την Sex-Tape της Paris Hilton, όταν αυτή ήταν παρθένα.

Άλλοι μεγάλοι άνθρωποι[επεξεργασία]

Εγώ, ΕΣΥ,