Νίνο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Ο Νίνο είναι ένας Ροδίτης σταρ που κατάγεται από την Στοκχόλμη. Όταν ήταν πολύ μικρός ακόμα γρατσουνούσε διάφορα όργανα και όταν οι γονείς των υπόλοιπων έλεγαν πως το παιδί τους τους παίρνει τα αυτιά με τα μαθήματα ντραμς οι δικοί του λέγαν πως ήταν αυτοδίδακτος.

Ανδραγαθήματα[επεξεργασία]

15 χρονών τραγουδάει για πρώτη φορά live σε νυχτερινό μαγαζί, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και κάνα δυο χιλιάρικα. Μετά κατάλαβε πως δεν είναι αυτό ζωή και αφού περιπλανήθηκε για λίγο αποφάσισε να μπει στο Fame Story. Και εκεί αρχίζει η ιστορία... Ο Νίνο είναι πολύ όμορφος και εξαιτίας του διάφορα κορίτσια τσιρίζουν στο δρόμο ή στα μαγαζιά που τραγουδάει.

Στο reality του ΑΝΤ1 γνωρίστηκε με τον εξίσου μορφονιό Νότη Χριστοδούλου ο οποίος τον μύησε στο σπορ του Παρκουρισμού, με το οποίο κατάφερε και ανελίχτηκε στις πρώτες θέσεις της καρδιάς μας. Ο Νίνο επίσης γνωρίζει τον Μητσοτάκης ο οποίος τον ρώτησε "όλα καλά με το ωραίο σου αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη !" 2 μέρες πριν τους 13 πυροβολισμούς από Καλάζνικοφ που δέχτηκε την ώρα που οδηγούσε το τζιπ Hummer του με κατεύθυνση το ξενοδοχείο Hyatt της συμπρωτεύουσας. Τότε ακούστηκε πως έχασε και τη φωνή του όμως για καλό δικό του και μάλλον κακό δικό μας τη βρήκε η Α. Νικολούλη πίσω από κάτι μπάζα και τους έφερε ξανά κοντά. Από τότε ο Νίνο και η φωνή του κάνουν καριέρα σε διάφορα νυχτερινά κέντρα.