Μωάμεθ

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Κορανική απεικόνιση του Μωάμεθ να κακοποιεί σεξουαλικά ένα χοιρινό λουκάνικο.

Ο Μωάμεθ (Μουνιάμαντ Πούσταφα ιμπν Αμπντ Σαλλάχ) ήταν Άραβας παιδόφιλος και ψευδοπροφήτης, δημιουργός του πολιτικού κινήματος ονόματι Ισλάμ, της πιο βίαιης θρησκείας στον κόσμο. Στην αρχή ήταν έμπορος, αλλά μετέπειτα στη ζωή του σκαρφίστηκε ότι ένας Άγγελος του εμφανίστηκε μέσα σε μια σπηλιά (κλεμμένο από τον Μωϋσή) και μετά του μιλούσε ο Αλλάχ, ο οποίος είναι μια κακή έκδοση του χριστιανικού θεού, και φανταστικός του φίλος. Ο Μωάμεθ, επειδή δεν είχε ίχνος εκπαίδευσης και ήταν αγράμματος, έλεγε στους άλλους να γράφουνε αυτά που του έλεγε ο φανταστικός του φίλος ο Αλλάχ σε αυτόν· και έτσι δημιουργήθηκε το Κοράνι. Μερικές φορές όταν ο Μωάμεθ βρισκόταν σε μία δύσκολη θέση τότε μαγικά του εμφανιζόταν ένας στίχος στο Κοράνι, όπως για παράδειγμα οταν ερχόντουσαν επισκέπτες στο σπίτι του ήταν ντροπαλούτσικος να τους διώξει, τότε ο φανταστικός του φίλος ο Αλλάχ για να τον βοηθήσει εμφάνιζε έναν νέο στίχο στο Κοράνι, με νέους κανόνες για αυτούς. Ή όταν δεν κατάφερε να μεταπείσει τους χριστιανούς και τους εβραίους να γίνουν ακόλουθοί του τότε ξαφνικά άλλαξε γνώμη για αυτούς που αρχικά τους συμπαθούσε και άρχισε να τους μισεί και να λέει στα φιλαράκια του να γράψουνε κακά πράγματα για αυτούς στο Κοράνι, όπως το ότι είναι τα χειρότερα πλάσματα. Ως αγγελιοφόρος του Αλλάχ ο Μωάμεθ αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση, είχε 11 γυναίκες (εκ των οποίων η μία ήταν 6 ετών) και απαγόρευσε στους άλλους να έχουν πάνω από τέσσερις.

Πλέον οι ακόλουθοί του στις μέρες μας, που ονομάζονται μουσουλμάνοι, κάνουν ότι τους συμφέρει. (Κατά κάποιο περίεργο λόγο) ο Μωάμεθ στο κοράνι δεν απαγόρευσε ούτε να τον απεικονίζουν ούτε τους ομοφυλόφιλους, κι όμως οι μουσουλμάνοι ερεθίζονται πολύ από αυτά τα δύο. Απαγόρευσε όμως το σεξ πριν το γάμο με 100 μαστιγώματα, κάτι το οποίο οι μουσουλμάνοι παραβλέπουν γιατί δεν τους συμφέρει.

έργα του Μωάμεθ[επεξεργασία]

δικαιολογίες του Μωάμεθ: Για όλα φταίνε μόνο οι Αμερικάνοι (έτσι τους θεωρεί Θεούς όμως ο ανόητος). Εγώ είμαι ένας ανίκανος προφήτης άρα αδυνατούσα να τους σταματήσω, και ο Αλλάχ/Θεός/προσυμπαντικός νοήμονας δεν ήθελε ή δεν μπορούσε να τους σταματήσει... γι' αυτό εγκάρδια διέδωσε ο Αλλ-αχ-βάχ την τεχνολογία της θερμοπυρηνικής βόμβας σε πολλές άλλες χώρες (δεν φέρει ευθύνη· τον έπαιζε).