Μπούφος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;

Ο Μπούφος είναι ένα ζώο,υβρίδιο Ελ και κότας,το οποίο ευδοκιμεί στο Μπουρδιστάν,ο Μπούφος έχει χαμηλό δείκτη IQ,αλλά εφόσον ζει στο Μπουρδιστάν κανείς δεν καταλαβαίνει την διάφορα.

Διατροφή[επεξεργασία]

Οι Μπούφοι κλασσικά τρώνε σκατά και αμμοχάλικο αλλά μετά τις πλημμύρες κατέληξαν να πίνουν και χασίς.

Αναπαραγωγή[επεξεργασία]

Κάθε 1 χρόνο οι μπούφοι αφοδεύουν ένα κουκούλι το οποίο το κρεμούν ανάποδα από τα κλαδιά ενός δέντρου.Μετά από 666 εβδομάδες ο μπούφος που ζει στο κουκούλι,σπάει το περίβλημα με το ράμφος του και ξεχύνεται στην φύση.

Οι πλημμύρες και αφανισμός[επεξεργασία]

Οι μπούφοι ζούσαν χαρούμενοι στο Μπουρδιστάν ώσπου οι πλημμύρες μετέφεραν το σκόρπισαν το αμμοχάλικο στην θάλασσα.Οι Μπούφοι άρχισαν να αναζητούν τα σκατά ως πρωτεύων τροφή αλλά για κακή τους τύχη ανακαλύφτηκαν οι τουαλέτες.Οπότε το είδος άρχισε να αφανίζετε.Ο μόνος που επέζησε ήταν ένας μπούφος ο οποίος ανακάλυψε ότι το χασίς μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική πηγή τροφής,αλλά το ανακάλυψε αρκετά αργά γιατί απέμεινε μόνος του.

Δωρική Επανάσταση[επεξεργασία]

Ο προαναφερθείς μπούφος,χωρίς να καταλάβει το πώς και το γιατί,μιας και ήταν μαστουρωμένος,βρέθηκε στους επαναστατικούς κύκλους του Μπακούλα και του Μπούρδα Καραβάγκου.Κατά την διάρκεια της επανάστασης αναλάμβανε εναέριες αποστολές βομβαρδισμού με κουτσουλιές τους Καραμελούκους.

Μετά την επανάσταση[επεξεργασία]

Βεβαίως πάνω στην αιώνια του μαστούρα ούτε κατάλαβε πότε τελείωσε η επανάσταση ούτε πότε εκλέχτηκε υπουργός,αλλά δεν έχει και καμία διαφορά από τους άλλους υπουργούς. Ζει στην κουφάλα ενός δέντρου οπού το περισσότερο μέρος της ημέρας το περνάει χαρμανιάζοντας,ενώ το υπόλοιπο στον ύπνο.