Μπουζουκιστάν

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Α΄νυχτόβια Οχλοκρατεία του Μπουζουκιστάν
Πρώην Δήμος Μπουζουκόπολης
 
ΝΤΑΝ!!! τιτν-τιν τιν-τιν τιν-τιν τινΝ τιν-τιν-τινΝ ΝΤΑΝ!!!

Ντούγρου-ντούγρου-ντούγρου-ΝΤΡΟΥΝ!!!
 
Bouzouk 001.jpg

 

Δορυφορικός χάρτης του συνόλου του μπουζουκιστάν.

Πληθυσμός Περίπου οι μισοί Έλληνες Πρωτεύουσα Η μπουζουκούπολη (δομημένη στα πρότυπα της μπιφτεκούπολης στη Γλυφάδα) Πρόεδρος Τιμής ένεκεν, όποιος κάνει πιο γερή μπάζα κάθε βράδυ. Πρωθυπουργικό συμβούλιο Νονοί (τίτλος τιμής αντίστοιχος με το Βενετσιάνικο Δόγη) ΑΕΠ 3.000.000.000.000€ Πόλεμος με Ομόσπονδη Δικτατορία της Φραπεδιάς Αναγνωρισμένο από το κράτος της Αβυθηνίας Επίσημη γλώσσα Argo Εθνικός ύμνος Άπονη ζωή με πέταξες στου δρόμου την άκρη Εθνικό σύνθημα Διασκέδαση ή τρέλα, god save the bouzouki Πολεμική κραυγή (π:χ. αέρααα!!!) Ώπααα!!! Αεροδρόμιο Air Κορυδαλλός

Bouncywikilogo9.gif
  Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για αυτήν τη χώρα.
  ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀  Bouzouk 001.jpg
Για τους μερακλήδες, δείτε τη Βικιπαίδεια στη γλώσσα του Μπουζουκιστάν.

Αυτόνομο κρατίδιο των βριλ κοντά στα Βριλήσια και τα Εξάρχεια με υπερπόντιες κτίσεις στη Θεσαλλονίκη, τη Μαδρίτη και τη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα τη γη Macχαναάν.

Ιστορία[επεξεργασία]

Ιδρύθηκε επί Ντουρκοκρατείας για να διασώσει την υψηλή αισθητική και τον τρόπο ζωής της Ελλάδας το 1111 Μ.χ. με την επανάσταση του Μπούζι, όπως λεγόταν τότε το Γκάζι. Κατά την επανάσταση οι μουζουκτζήδες χρησιμοποίησαν τα όργανά τους για να σπάσουν τα κεφάλια των Τουρκικών στρατιών με θεαματικά αποτελέσματα. Έκτοτε η περιοχή ήταν αυτόνομη μέχρι σήμερα και γνωστή ως Μπουζουκιστάν.

Η ύπαρξη και ιστορία της θάφτηκε από το Σούλι οι οποίοι ζήλεψαν και μιμήθηκαν το μπουζουκιστάν, ώστε να μη διδάσκεται στα βιβλία ιστορίας. Παρόλαυτα, ο ελληνικός λαός ως γνήσιος ιστοριολάτρης έλκεται υποσυνείδητα από το μουζουκιστάν στο οποίο υπάρχουν καταστήματα που γράφουν ιστορία έναντι μιας συμβολικής τιμής κατ' άτομο.

Ορισμένοι επιστήμονες επισήμαναν την πολιτισμική ομοιότητα με τα Σόμοδα και Γόμορα, αλλά νέες έρευνες δείχνουν ότι αυτά είναι απλές εικασίες.

Το μουζουκιστάν έκανε αίτηση για να μπει στην ΕΕ γιατί όλοι οι κάτοικοι θέλησαν να γίνουν ευρωπέη

Εσωτερική οργάνωση[επεξεργασία]

Η κρατική οργάνωση της δημοκρατείας Μπουζουκιστάν κρατείται κρατικό μυστικό τους κράτους. Πληροφορίες που διέρευσαν από μυστικές πηγές κάνουν λόγο για Βασιλευόμενη Φεουδαρχία.

Κύριο έσοδο της οικονομίας είναι ο νυκτόβιος οικοτουρισμός στα μπουζούκια-μουσεία. Οι λουλουδούδες θεωρούνται κρατικοί λειτουργοί και οι μετρ αμείβονται πλουσιοπάροχα. Δεν νοείται βραδιά χωρίς νυχτερινή διασκέδαση. Ποιοτικές μουσικές εκτός μπουζουκίων είναι απαγορευμένος και το άκουσμα τους τιμωρείται με λιθοβολισμό.

Επιπλέον, το κράτος είναι φιλελεύθερο σε βαθμό που θα ζήλευε και η Ολλανδία, καθώς πουλιούνται κάθε λογής ποτά σε τιμή με ΦΠΑ νασικών ειδών.

Λαός[επεξεργασία]

Το Μπουζουκιστάν ως χώρα ανοιχτή προς κάθε λογής μουσικό όργανο άνθρωπο δεν αριθμεί μόνο Μπουζουκοκέφαλους (βλ. παρακάτω) αλλά και Μπαγλαμαδοκέφαλους καθώς και Κιθαροκέφαλους με τους οποίους οι Μπουζουκοκέφαλοι διατηρούν ζεστές σχέσεις. Οι Μπουζουκοκέφαλοι, εύκολα αναγνωρίσιμοι λόγο του σχήματως της κεφαλής τους, είναι όντα των οποίων το κεφάλι μοιάζει με μπουζούκι. Προέρχοντε απο τα παράλια του Αυνανιστάν και οι περισσότεροι είναι αυνανιστές που δεν θέλησαν να συμμορφωθούν με τους δικτακτορικούς κανόνες της πολιτείας αυτής. Για αυτό το λόγο φέρουν και άλλα αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά όπως αυτό των μεγάλων πέηδων. Ειναι διάσημοι για την ικανότητα τους στο να το παίζουν.(το μπουζούκι) Επήσις όλη οι κάτεικοι τις χόρας αυτις φιμηζοντε για τιν πεδεία τους(μουσική και μη)

κλασικό παράδειγμα μπουζουκοκέφαλου
[επεξεργασία]

Εκφράσεις των μπουζουκοκέφαλων[επεξεργασία]

  1. Τι λέει ρε ο μπαγλαμάς.
  2. Το παίζει το μπουζούκι.
  3. Ένα μπουζούκι την ημέρα την ποπ την κάνει πέρα.
  4. Άνθρωπος αγράμματος μπουζούκι απελέκητο.

δείγμα θηλυκού μπουζουκοκέφαλου
[επεξεργασία]