Μπλου σκάι

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

“Και την έβδομη μέρα έφτιαξε τον Μπλου σκάι”

- Βίβλος για τον Μπλου σκάι

“Αυτός μόνο με δροσίζει...”

- Τσακ Νόρις για τον Μπλου σκάι

“Όταν δεν θα υπάρχει ελπίδα για την γη λόγω του φαινόμενου του θερμοκηπίου τότε θα βάλουμε μπροστά τον Μπλου σκάι”

- Στηβεν Χώκινγκ για τον Μπλου σκάι

“Δεν είναι μηχάνημα, είναι ιδέα”

- Όσκαρ Ουάιλντ για τον Μπλου σκάι

Μαρίκα, είναι το μόνο που φοβάμαι...”

- Μητσοτάκης για τον Μπλου σκάι

Ονομασίες[επεξεργασία]

Καταρχάς ο Μπλου σκάι είναι ανεμιστήρας. Τον έχουν αποκαλέσει με διάφορα ονόματα όπως Μπλουσκάι, Μπλου σκάι, Παγωμένος Θάνατος, Ολογυριζωκαιδροσίζω, Μπλε ουρανός και άλλα.

Η Αρχή και ιστορική αναδρομή[επεξεργασία]

Φήμες λένε ότι ο Μπλου σκάι υπήρχε από πάντα. Άλλοι λένε ότι τον εφεύραν οι Μάγιας για να φτιάχνουν παγάκια στιγμής...Η πρώτη εμφάνιση του στην ιστορία υπήρξε την εποχή των παγετώνων, ενώ πολλοί λένε ότι αυτός ευθύνεται για την ύπαρξή της καθώς κάποιος τον ξέχασε ανοικτό. Ο Μόλντερ τον χρησιμοποίησε στα Εξ Φάιλς για να επικοινωνήσει με εξωγήινα όντα. Λένε ότι ευθύνετε για το τσουνάμι στην Ταϋλάνδη αλλά και για άλλες πολλές καταστροφές.

Στοιχεία Και Ιδιότητες[επεξεργασία]

Ο Μπλου σκάι ή Μπλουσκάι ονομάστηκε έτσι από τον τρίτο ξάδερφο του μπατζανάκη του Μπρους Λη. Στα κινέζικα σημαίνει: Ο Παγωμένος Άνεμος Που Φυσά Και Μου Τα Παγώνει. Έχει διπλό διαφορικό ανεμιστήρα από τιτάνιο και αλουμινένια βάση. Τώρα αν θες να τον φέρεις στην σωστή απόσταση ...έχει κι υποδοχή για βιβλία που τον στηρίζουν. Κανονικά δουλεύει με ουράνιο αλλά εμείς τον βάζουμε μπροστά με ηλεκτρικό ρεύμα γιατί αλλιώς θα ήταν τιτανοτεραστιομέγιστος. Έχει 3 ολόκληρες ταχύτητες: η 1η που είναι απαλή σα δροσερό αεράκι στο δάσος. Η 2η που είναι για να σου κρατάει κατεψυγμένα τα κρέατα και τους αρακάδες και η 3η η λεγόμενη ΓΔΠ δηλαδή Γ@μ@ω-Δέρνω-Παγώνω. Είναι χειρότερος και από τα ανέκδοτα του Στάθη στο Ράδιο Αρβύλα.

Χρησιμότητα[επεξεργασία]

Προφανώς τον χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι για να δροσιστούμε το καλοκαίρι. (Το μέρος αυτό είναι ελλιπές θα συμπληρωθεί αργότερα)

Πού βρίσκετε;[επεξεργασία]

Αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει ακριβώς. Κάποιοι λένε ότι τον έχει απαγάγει το FBI για μυστικές δοκιμές κάποιοι άλλοι λένε ότι δεν υπήρξε ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκετε στο πατάρι της Φωτεινής και περιμένει την ώρα του.

Άλλα σημαντικά στοιχεία[επεξεργασία]

Από την ημέρα που εξαφανίστηκαν όλα τα χρήματα από την Ελλάδα, ο όρος Μπλου σκάι άρχισε να σημαίνει επίσης ότι η Μπλου σκάει Παγκοσμίως Μπλου είναι ως γνωστόν συνήθως η Ελλάδα και σκάει βέβαιως όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει (πχ.σκάει μια επιταγή) (Το μέρος αυτό είναι ελλιπές θα συμπληρωθεί αργότερα)

Δροσιστείτε επίσης με[επεξεργασία]