Μπάρακ Ομπάμιας

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

“ Τον Μπάμια κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς. ”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για το εν λόγω λασπωμένο λαχανικό


Πραγματικό όνομα: Μπάρακιος Σιμεών Μωάμεθ Αχμέντιος أهبلباراكوالبامية Μαξιμιανός Έρνέστης バラクオクラ Γεώργιος Βλαδίμηρος Ταμτούμ Ομπάμιας.

Προς το παρόν χάρις στις εξωγήινες δυνάμεις του είναι πρώην πρόεδρος της Αμερικής και νομπελίστας ειρήνης.

Καταγωγή: Πλανήτης Κρύφτον, διαγαλαξιακό σύστημα 8887*. Ανδρομέδα 13.

Φήμες λένε ότι το όνομα του κρύβει τον κωδικό για την είσοδο στα έργαστηρια των Νεφελίμ και ότι είναι ο Εκλεκτός...αλλά μην πείτε τίποτα....είναι μυστικό...

Ο αληθινός Ομπάμιας


Λίγα για αυτόν[επεξεργασία]

Ο Μπάρακιος Σιμεών Μωάμεθ Αχμέντιος Μαξιμιανός Έρνέστης Γεώργιος Βλαδίμηρος Ταμτούμ Ομπάμιας, μπορεί και Ό'μπαμα και επίσης Ομπάμα μπίν Μπάρακ ή Ο' μπάμα-Μία, ή Μπάρακ Ο' Μπάμιας πιθανός συγγενής με τον μπασκετμπολίστα Ο'νίλ και με τον Οσάμα μπιν Λάντεν, είναι ένας έγχρωμος άνθρωπος που προέρχεται από την Ανδρομέδα με εχθρικές προθέσεις. Προσγειώθηκε με την κάψουλα του Σούπερμαν στην Κένυα. όπου κέρδισε τους αγώνες ταχύτητας 100 μέτρων και πήρε βραβείο στον διαγωνισμό χλιμιντζουριάς Αφρικής. Συνεργάστηκε με τους Zoulou στην κατάκτηση της εχθρικής τους φυλής και πολέμησε στον Πόλεμο του Κόλπου όπου σκότωσε 2.000.000 Ιρακινούς και άλλους τόσους Βριλ. Το 2003 οι Ελ τον καταδίκασαν σε ισόβια φυλάκιση αλλά το έσκασε χρησιμοποιώντας ψεύτικη ταυτότητα. Το 2008 κέρδισε χρυσό μετάλλιο 800 μέτρων στους Ολυμπιακούς αγώνες με το όνομα Bungei Wilfred (ελληνιστί:Μπούντζεϊ Γουίλφρεντ). Η Κένυα πήρε 5 χρυσά μετάλλια τα οποία πήραν 4 Ελ και ο Μπάμιας. Παρακάτω είναι η λίστα των νικηφόρων:

Η Μαύρη Λίστα

Περισσότερα για αυτόν[επεξεργασία]

Αυτός ο τύπος με το μεγάλο όνομα ήταν κακοποιό στοιχείο όταν ήρθε στη Αμερική. Έγινε κακοποιός με το όνομα Αλ Ομπάμα για συντομία. Η περιοχή την οποία τρομοκρατούσε ονομάστηκε για χάρη του και εις μνήμη του Αλαμπάμα. Επειδή η πρόσκρουση στη ΓΗ έγινε με μεγάλη ταχύτητα, το χρώμα του άλλαξε και έγινε μάυρο. Οι αστυνομικοί μην μπορώντας να τον αναγνωρίσουν ανάμεσα στους ντόπιους, επέβαλαν περιορισμούς σε όλους τους μαύρους για να τον περιορήσουν, όμως απέτυχαν. Από τότε η Αλαμπάμα δε ψήφισε ξανά εξώγηινους στις αμερικανικές εκλογές.

Σε μια προσπάθεια να μεταπείσει τους Αλαμπαμιανούς σε αυτή τη σκέψη τους, ο Μπάρακ Ομπάμιας, όπως έγινε γνωστός προσέλαβε τον Μπομπ ο Μάστορας και τη Μάγια τη Μέλισσα για να φτιάξουν την καλύβα του Μπαρμπά Θωμά. Η πράξη του χαιρετίστηκε από τη Σουηδία, η οποία απένεμεινε το Νόμπελ Ειρήνης στον Ομπάμια, καθώς κατάφερε να ησυχάσει τα πνεύματα στην Αλαμπάμα.

Συγχαρητήρια![επεξεργασία]

Mετά τον Χάνκοκ,το νέο ταλέντο....

Ο κύριος Μπάρακ Ομπάμα έγινε νέος πλανητάρχης! Μετά τον Γεώργιο Βους έρχεται ο επόμενος τρομοκράτης. Σύμφωνα με τον Λιακόπουλο ο Μπάρακ Ομπάμιας θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και θα συνεργαστεί με τους Νεφελίμ για να κατακτήσουν τον κόσμο. Αλλά όλα αυτά σε 75 χρόνια, και όχι σε 75 μέρες που λένε οι πολιτικοί, θα γίνουν όλα αυτά καθώς η τυρρανία του Γιωργάκη δεν τέλειωσε.


“Τα καύσιμα των πυραύλων θα τρέχουν πάντα στο αίμα μου...”

- Ο Γεώργιος Βους

Οικογένεια[επεξεργασία]

Την μέρα που κέρδισε ο Ομπάμιας τις εκλογές ανέβηκαν τα παιδιά του στην σκηνή για να χαιρετίσουν τον δήθεν μπαμπάκα τους. Τότε ανέβηκε στην σκηνή και ο αντιπρόεδρος Μπίλις (ο "δήθεν" αδερφός του...βλέπετε την ομοιότητα...). Η μητέρα του Μπίλι ανέβηκε επίσης στην σκηνή προκαλώντας πανικό στα Βριλ τα οποία με την όψη της και μόνο φοβήθηκαν οτι ο Αντίχριστος ήρθε και ετοιμάστηκαν για πόλεμο. Ευτυχώς, ο Τσακ Νόρις που βρισκόταν μπροστά, τους έραψε το στόμα (στην κυριολεξία). Και για να μπαίνουμε στο θέμα, ο Ομπάμιας κατάγετε από ένα γεροντοχώρι που λέγεται Καπή (κυριολεκτικά). Η τοποθεσία του είναι μυστική, πιο μυστική και από την Περιοχή 51 που βρίσκεται 152 χιλιόμετρα νότια από το Texas και χτίστηκε εκεί γιατί το πρώτο ΟΥΦΟ έπεσε εκεί οπότε είπαν οι χλιμίντζουρες να φτιάξουν το καφενείο τους εκεί. Καταλάβατε πιστεύω. Στο χωριό αυτό υπάρχουν μυστικές περίμετροι των Νεφελίμ και το πρώτο σπίτι του Τσακ Νόρις το οποίο χτίστηκε πριν 88888888 χρόνια. Την τελευταία φορά που πήγε ο Τσακ εκεί είδε έναν Νεφελίμ να κάθεται στην αγαπημένη του θέση. Το αποτέλεσμα:

Ο κακομοίρης...

Τον άγγιξα...και εξαφανίστηκε...

Επίσης πρώτος του ξάδερφος είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γεγονός παράξενο καθώς ο ένας είναι έγχρωμος και ο άλλος άγχρωμος αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να έχουν δεσμούς. Έχουν και οι δύο τις ίδιες προθέσεις καθώς θέλουν και οι δύο να κατακτήσουν τον κόσμο.

Ο καιρός γαρ εγγύς. Αμήν.

Αυτό το υπερ-δίδυμο θα είναι στο πλευρό του Διαβόλου στην μάχη που θα κρίνει τον κόσμο και έτσι οι ελπίδες νίκης είναι μηδαμινές αλλά μην ξεχνάτε...Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΜΕ UFO! (Προφητεία από το στόμα του Λιακόπουλου)

Πολιτική[επεξεργασία]

O Μπαράκ Ομπάμιας στον πόλεμο κατά των Βριλ, όπως έχει απεικονιστεί από την προφητεία.

Σε μια συνέντευξη του ο Ομπάμιας τόνισε ότι θα λύσει τα προβλήματα της χώρας (από την αυτοκρατορία των Βους) και θα προσπαθήσει να μην επηρεαστεί η Αμερική από το κράχ του 2008. Πίσω από αυτά όμως ο Ομπάμιας σχεδιάζει την εξόντωση των Βριλ και σε συνεργασία με τον Μπίλι επεκτείνουν την αυτοκρατορία τους (Der El Bible/Profecies/Obamatious conquerious).

Αυτή τη στιγμή οι Βριλ απαγορεύουν την δημιουργία υπόγειων σηράγγων καθώς η μεταφορά προφιτερόλ κάτω από το έδαφος μπορεί να έχει επικίνδυνα αποτελέσματα στο περιβάλλον.

Μέλλον[επεξεργασία]

Τώρα με την γρίπη των χοίρων ο Μπάμιας είναι δύσκολο να ενεργήσει, καθώς ένας συνεργάτης του έχει την γρίπη των χοίρων και φοβάται μην κολλήσει και αυτός. Παρόλα αυτά, το 2010 θα ανοίξει μια πύλη στο χρόνο και θα πάει στο μέλλον από το οποίο θα πάρει μια στρατιά Νεφελίμ και θα γυρίσει το 2013 με την κάθοδο των Κενταύρων. Σιγά μωρέ, το πολύ πολύ να πεθάνουμε. Μικροπράγματα...

Φήμες λένε ότι το μέλλον μας θα είναι τραγικό και οι καψουρόγυφτοι θα κατακτήσουν τον πλανήτη αλλά θα δούμε. Ότι γίνει, έγινε. Οπότε το άρθρο θα επεκταθεί όταν θα έχουμε νέα από τον Ομπάμια...

Σύμφωνα με συνταρακτικές φήμες που διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες, ο Μπάμιας εθεάθει να ασκεί καθήκοντα τραγουδιστή σε νεοσύστατη Ροκ Μπάντα αποτελούμενη από Βριλ, η οποία έκανε την πρώτη της παγκόσμια εμφάνιση σε συναυλία που δόθηκε εντός του Οίκου Ευγηρίας των Όρκ. Σκοπός της συναυλίας ήταν η αποκατάσταση της χαμένης τιμής των Βριλ και η κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.

Πιθανότητα να μην υπάρχει καν[επεξεργασία]

Φήμες ότι ο Ομπάμιας είναι μουσουλμάνος, σοσιαλιστής, ναζί, κάκτος, μπάμιας, άσπρος, αόρατος ή ο Οσάμα Μπιν Λάντεν αντιμετωπίζονται ως αβάσιμες, το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι ότι δεν υπάρχει καν στην πραγματικότητα και είναι όλα στημένα από τους Νεφέλιμ τα chemtrails και τα καυλώδια της ΔΕΗ.