Μουνόψειρα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Μουνόψειρα[επεξεργασία]

Μουνόψειρα η Ελληνική, εδώ την βλέπετε να μαζεύει την απαραίτητη για την ανάπτυξη της υγρασία δίπλα από ένα σιφώνι, το οποίο πέρασε για αιδοίο.

Μουνόψειρα η κοινή (επιστημονική ονομασία Vagana Flea Communus ) ονομάζεται ένα είδος οικόσιτης ψείρας της οικογένειας των Ψειρών, της υποοικογένειας των Ψωριάρηδων, στην συνομοταξία Μπάμπουρας. Αν και συχνά συγχέεται με την ψείρα την κοινή έχει πιο πολύ σχέση με το σκαθάρι του φοίνικα παρά με πραγματική ψείρα.

Οικολογία και ανάπτυξη[επεξεργασία]

Η μουνόψειρα έχει βρεθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου και διάφορα ήδη της διαβιούν σε όλες τις γνωστές ηπείρους, και κατά πάσα πιθανότητα ακόμα και σε κάποιες άγνωστες. Όλες οι μουνόψειρες ξεκινούν την ζωή τους σαν αυγά, τα οποία επωάζονται την άνοιξη. Έπειτα περνούν από το στάδιο της προνύμφης και μόλις έχουν μαζέψει αρκετή υγρασία μπαίνουν σε κουκούλι που δημιουργούν από πεσμένες τρίχες του εφηβαίου και διάφορα χνουδάκια. Εκεί παραμένουν για έναν ολόκληρο σεληνιακό κύκλο στο τέλος του οποίου αφήνουν το κουκούλι τους, αφού η μεταμόρφωση τους έχει ολοκληρωθεί. Πολλές φορές τρώνε το κουκούλι για να αναπληρώσουν χαμένες πρωτεΐνες. Οι μουνόψειρες προτιμούν αιδοία τα οποία μένουν για πολύ καιρό ανέγγιχτα, ώστε να μην ενοχλούνται αλλά και για να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για την παραγωγή της τροφής τους.

Στην Κίνα η μουνόψειρα είναι παραδοσιακό έδεσμα και τρώγεται τηγανιτή ή και ωμή, σύμφωνα με την φιλοσοφία του αρχαίου Φενγκ Σούι ρητού "Όταν η ζωή σου δίνει μουνόψειρες, κάνε μουνοψειροσουβλάκι".

Τροφή και διαβίωση[επεξεργασία]

Το αρχαιότερο απολίθωμα μουνόψειρας βρέθηκε μέσα στον σκελετό θηλυκού Τυραννόσαυρου στην σπηλιά του Νταβέλη, 923 π.χ.

Η μουνόψειρα τρέφεται κυρίως με μουνόγαλο, και αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες απλυσιάς και μη σεξουαλικής συνεύρεσης για την παραγωγή της, μουνομυζήθρα. Εργαστηριακές μελέτες έχουν δείξει ότι αν η τροφή δεν είναι αρκετή μπορεί να αρχίσουν να καταναλώνουν τρίχες και χνούδι. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να αφήσουν το αιδοίο τα βράδια για να κυνηγήσουν πεταλουδάκια που καίγονται σε λάμπες και επιστρέφουν πίσω κατά τις πρωινές ώρες. Κατά αυτήν τους την εξόρμηση υπάρχει ο κίνδυνος να μπερδέψουν τυχόν σιφώνια και τρύπες με έντονη υγρασία και τριχόμπαλες με αιδοία και να παγιδευτούν μέσα σε αυτά.

Μουνόψειρες και κατανομή[επεξεργασία]

Μουνόψειρες μπορούν να βρεθούν σε κάθε είδους γυναίκα, ανεξαρτήτους χρώματος, φυλής, θρησκείας και ομάδας ποδοσφαίρου, αλλά προτιμούν γυναίκες άσχημες ή μεγάλες σε ηλικία οι οποίες δεν δύναται να έχουν συχνά σεξουαλική επαφή, ακόμα και αν θέλουν ή πληρώνουν για αυτό. Πάντως όταν έρθει η περίοδος της αναπαραγωγής, αλλάζουν ξενιστή σε πιο νεαρά και ευπαρουσίαστα κορίτσια και κοπέλες, κυρίως ηλικίας 18-40 χρονών, παρακάτω θα δούμε τον λόγο.

Η Ιαπωνική μουνόψειρα πάνω στην Τζαπανέζα που την φιλοξενεί.

Μουνόψειρες και αναπαραγωγή[επεξεργασία]

Όταν η μουνόψειρα έχει πια ωριμάσει φτάνει πλέον ο καιρός να αφήσει και δικούς της απογόνους. Για να το πετύχει αυτό πρέπει να εντοπίσει και να ζευγαρώσει με έναν πουτσόψειρο, αφού όλες οι μουνόψειρες είναι γένους θηλυκού. Έτσι σιγά σιγά, ξεκινάει να αναζητά μία πιο εμφανίσιμη κοπέλα για να της εποικήσει το αιδοίο. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εύκολο μπορεί να περιπλανιέται μέσα στο σπίτι για μέρες αναζητώντας κάποια αδελφή, φίλη ή μιλφάρα θεία που έχει έρθει επίσκεψη για το τραπέζι μετά τον επιτάφιο. Τότε είναι που τις βλέπει και ο πολύς κόσμος να τριγυρίζουν μέσα στο σπίτι.

Αν όλα πάνε καλά και ο πατέρας της οικογένειας δεν είναι παπάς ή στρατιωτικός ή κάτι άλλο τρομακτικό τέλος πάντων, το νεαρό κοράσιο θα φασωθεί στα πίσω καθίσματα του αμαξιού ή στις τουαλέτες του λυκείου, ή και κάπου αλλού, και η μουνόψειρα θα βρει τον μουνόψειρο της. Η αναπαραγωγή τους κρατάει όσο και εκείνη του ζευγαριού. Η μουνόψειρα κυοφορεί για μια βδομάδα, γεννάει ένα με τριακόσια αυγά και μετά πεθαίνει.

Έρευνα του Πανεπιστημίου Wathefak της πολιτείας του Κολοράντο βρήκε ότι δυσανάλογος αριθμός μουνόψειρων κατοικεί σε φεμινίστριες, σε σχέση με το ποσοστό τους στον γενικό πληθυσμό. Το γιατί συμβαίνει αυτό ακόμα εξετάζεται.

Καταπολέμηση της μουνόψειρας[επεξεργασία]

Η καταπολέμηση της μουνόψειρας είναι μία επίπονη διαδικασία και μπορεί να διαρκέσει για πολλούς μήνες ή και για χρόνια. Η καλύτερη λύση είναι η τακτική σεξουαλική συνεύρεση και το πλύσιμο με σαπούνι και ρετσίνα. Αν το πρόβλημα επιμένει η χρήση τουμποφλό μπορεί να είναι αναγκαία.

Φωτογραφία πουτσόψειρου. Επειδή ο πουτσόψειρος έχει πάντα μέγεθος ανάλογο με το πέος που τον φιλοξενεί (μένει ίδιος ακόμα και μετά την επιμήκυνση) , πολλοί άνδρες κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να τον εξολοθρεύσουν, ώστε να μην υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Εδώ τον βλέπετε πάνω στο δάχτυλο ενός Κινέζου.
Κοπέλες με αυτό το βλέμμα έχουν αυξημένες πιθανότητες να φέρουν μουνόψειρες.
Πλαστική παγίδα η οποία προσομοιάζει τις συνθήκες που υπάρχουν στο αιδοίο, με μυρωδιά ψαριού και ειδικά κατσαρά τριχάκια στην επιφάνεια. Τοποθετήστε δίπλα από το κρεβάτι όταν κοιμάστε.
Δύο πουστόψειρες. Αρκετός κόσμος μπερδεύει την πουτσόψειρα με την πουστόψειρα.