Μουνί

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ! Το περιεχόμενο που ακολουθεί είναι

ακατάλληλο για άτομα κάτω των 18. Επίσης, είναι Μ.Α.Γ.Δ.Α.

(Μη Ασφαλές Για Δουλειά, Ανόητοι!).

Σ' αυτό το άρθρο θα βρείτε, μεταξύ άλλων, άσχημη γλώσσα, πρόστυχα αστεία, σεξουαλικά υπονοούμενα και λοιπές αηδίες. Αν είστε μικρούλης και έχετε ευαίσθητη καρδιά, ή αν σας πιάσει ο προϊστάμενός σας ενώ το διαβάζετε, εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη.
V for νιμού
Μουνί πηγάδι!
Το μουνί είναι ένας παπάρδεισος!

“Μαμά, τί είναι μουνί;”

- Ο Κωστάκης, όταν πρωτάκουσε τη λέξη.

“Μουνί είναι η μεγάλη λάμπα. Παράδειγμα: Το μουνί έσβησε και το δωμάτιο βυθίστηκε στο σκοτάδι.”

- Η μητέρα του Κωστάκη.

“Μαμά, έλα λίγο να δεις. Ο μπαμπάς κοιμάται και το πληκτρολόγιό του χαίρεται.”

- Ο Κωστάκης μετά από λίγο.

Γνωστό και ως αιδοίον, π-αιδοίο, κουτί, μαύρη τρύπα, νιμού ή μύδι το μουνί είναι το βασίλειο των αισθήσεων όπως εύστοχα παρατήρησε κι ο Άινσταιν τον προηγούμενο αιώνα. Δημιουργήθηκε για να προσφέρει απλόχερα ηδονή στο ανδρικό φύλο.

Οδηγίες χρήσης[επεξεργασία]

Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
τον Mouni Sadhu.
Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
τον Alberto Munarriz.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά ένα μύδι μπορείτε είτε να το ανοίξετε διάπλατα και να αρχίσετε να ψαχουλεύετε (πόσα πράγματα μπορεί να χάσει κανείς εκεί μέσα-μην το συζητάς!), ή μπορείτε να το γλύφετε αργά και σταθερά ωσάν να ήταν ζουμερός ντολμάς της θείας Ευφροσύνης. Εκτός από ζουμερός ντολμάς, έχει ακουστεί να το ονομάζουν και πατσά σε ορισμένες περιπτώσεις ακραίας ξεχειλότητας. Εξ ου και βουρ στον πατσά!

Το αιδοίο βγαίνει σε αρκετές αποχρώσεις από σκούρο μαύρο (μπιχλιάρικο) ως ροζ (αντικείμενο λατρείας). Ακόμα κατά την κατανάλωσή του έχουν παρατηρηθεί παράξενες οσμές όπως π.χ ψαρίλα, καμένο ντουί, πουτσίλα (μπορεί να προέρχεται από το δικό μας εργαλείο αλλιώς μάλλον δέχεται κι άλλους επισκέπτες...) και τέλος η κλασσική οσμή της αγαμίας όπου όλα καταλήγουν. Μην δεχτείτε να καταναλώσετε αξύριστο μουνάκιον! Να επιμείνετε να σας το αλλάξουν και αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε ζητήστε τα χρήματα σας πίσω και βρείτε κάποιο άλλο. Γιατί όπως είχε πει χαρακτηριστικά και ο Γκαίτε, σε μια συνεύρεση φίλων στο εξοχικό του στην Τανζανία, όταν η κουβέντα το 'φερε για τις γυναίκες: Το τριχωτό αιδοίον, αν και αιδοίον, δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από ένα τριχωτό πέος..εν αντιθέσει με το καλοξυρισμένο μουνάκι, που φαντάζει επίγειος παράδεισος, και βάζει κάτω την μπούτσα! ολέ!

Ιδιότητες[επεξεργασία]

Συναντάται σε διάφορα μεγέθη: το γνωστό μουνάκι, τη μουνάρα, το υπέρ-μουνο, ενώ σπάνια εντοπίζεται και το "Τι μουνί είναι αυτό θεεέ μου!" Είναι ενδημικό είδος που συχνάζει σε νησιά το καλοκαίρι, συγκεκριμένα "στου μουνιού το πανηγύρι" ή λιμνάζει σε πισίνες πλουσίων, κότερα και συναυλίες του Νταλάρα. Εύκολα ξεγελιέται από τις γνωστές "μουνοπαγίδες" και γυμνασμένους τεχνικούς που φτιάχουν βλάβες στο σπίτι.

Συναφείς όροι[επεξεργασία]

  • μουνόχαυλος: αυτός που μουνογλείφει βαρεμένα

Σοφά γνωμικά[επεξεργασία]

Το μουνί και το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει
Το μουνί δεν είν' αρνί να το βάλεις στο παχνί, το μουνί θέλει παιχνίδια με τον πούτσο και τ' αρχίδια.
Το μουνί και το παπούτσι θέλει δούλεμα ν' ανοίξει.

Εφευρέσεις του μουνιού[επεξεργασία]

Απολιθώματα[επεξεργασία]