Μογγόλοι

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Bouncywikilogo9.gif
  Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για τους Μογγόλους.
  ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀  


Μογγόλο λες κάποιον όταν έχει πάθει μπλακ άουτ η κεντρική μπρίζα του εγκεφαλικού σου κυτταροπλάσματος και έχεις ξεχάσει τα κοινά κοσμητικά επίθετα, όπως π.χ. Έλληνα ή Ντούρκε. Το χαρακτηριστικότερο δείγμα Μογγόλου, ή μάλλον μπαμπουίνου-βεδουίνου Μογγόλου είναι ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Οι Μογγόλοι είχανε το town center τους κάπου ανάμεσα στο Αγγουριστάν και το Ντοματιστάν, εξ ου και η πασίγνωστη παγκοσμίως μογγολική αγγουροντομάτα.

Οι Μογγόλοι είναι κατευθείαν απόγονοι της φυλής των Ορκ, αν και οι παλαιοντολόγοι υποστηρίζουν ότι είναι ξεχωριστή φυλή, που δημιουργήθηκε από μουχλιασμένους δεινοσαύρους της στέπας, που ειχαν καταπιεί αποικοδομητές και το σπέρμα τους είχε γίνει milkshake. Τα πρώτα χρόνια των Μογγόλων πέρασαν χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, εκτός από κάποια φτερνίσματα που ακούστηκαν μέχρι το Αγγουριστάν. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει αυτά τα φτερνίσματα, που προέρχονται μάλλον από στραβοκατάπιωμα αγγουροντομάτας.

τα εδάφη της Μογγολίας καταπατημένα από τα Ορκ την εποχή του Τζένγκις Χαν

Η μεγάλη εξόρμηση[επεξεργασία]

Οι Μογγόλοι, όπως είπαμε, είχαν το town center τους κάπου ανάμεσα στο Αγγουριστάν και στο Ντοματιστάν. Εκεί, στη μέση της στέπας, γεννήθηκε κάποιος Ορκ, πορωμένος Ολυμπιακός, ο Κόκκαλης, γνωστότερος ως Τζένγκις Χαν, ο οποίος ένωσε τα Μογγόλια και κατέκτησε το Αγγουριστάν, το Ντοματιστάν, την Τσάινα, τη Μεγάλη και Μικρά Ασία, τη Μεγάλη και Μικρά Ευρώπη και την Μόρντορ. Ο Κόκκαλης στο τέλος assasinated από Ελληνόντουρκους χανουμοβάζελους στη Σαλόνικα της Δημοκρατίας της Φραπεδιάς, και οι Μογγόλοι αναδιοργανώθηκαν με τον Τιμούρ, γνωστότερο ως Τιμουρίνιο, και νίκησαν τους Ντούρκους και τους κάγκουρες Ινδούς. Τώρα οι Μογγόλοι έχουνε αφομοιωθεί με τους Ελληνόντουρκους.

δύο Μογγόλοι σε αγώνα δρόμου, με τον απαραίτητο εξοπλισμό

Γνωστοί Μογγόλοι[επεξεργασία]

  • Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου - ποιος άλλος.
  • Ο Αλέφαντος.
  • Ο Κόκκαλης και όλοι οι Ολυμπιακοί.
  • Οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας.

ετυμολογία[επεξεργασία]