Μεταλλάδες

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Οι μεταλλάδες είναι ένα είδος κατσίκας που ζει στα φιόρδ της Αφρικανικής τούνδρας, σύμφωνα με αυτόχθονες της περιοχής είχαν την συνήθεια να κυκλοφορούν σε κοπάδια και να τρέφονται με τσουκνίδες επειδή ήταν και πολύ γαμώ τις αλητείες.
Από αυτές λοιπόν τις συμπαθείς κατσίκες ονομάστηκε και το μεταμοντέρνο επαναστατικό κίνημα των μεταλλάδων. Οι μεταλλάδες χωρίζονται σε πολλές υποκατηγορίες τις οποίες θα εξετάσουμε περιληπτικά παρακάτω.

Είδη όχι προς εξαφάνιση[επεξεργασία]

Ποζεράδες:[επεξεργασία]

Κυκλοφορούν σε κοπάδια των 5 (2 αρσενικά και 3 θηλυκά), κύριο γνώρισμα είναι η προσεγμένη κόμμωση, τα πολλά μπλιμπίκα στα χέρια, στον λαιμό, στα φρύδια και το υπογάστριο, το χέρι να σηκώνεται στο άκουσμα των Guns N' Roses ή των Skid Row (και των παρόμοιων γαμάτων ποζεροσυγκροτημάτων της εποχής), προσεχτική πόρωση και ματιές δεξιά και αριστερά να δουν αν πιάνουν τόπο οι ποζεριές τους.

Θρασάδες:[επεξεργασία]

Κυκλοφορούν 2 ή 3 μαζί, κυρίως αρσενικά. Χαρακτηρίζονται από τις σφαίρες και τα καρφιά που έχουν διακριτικά τοποθετήσει όπου είναι δυνατόν, και μια έκφραση αφελούς κακίας στο πρόσωπο τους. Χαρακτηριστικό τους είναι η εμμονή τους στην ιδέα ότι η θρας (τρας) είναι η απόλυτη μουσική, την οποία κληρονομήσαμε από τους Ελ (οι οποίοι είναι, ως γνωστόν, καφρομεταλάδες). Επιμένουν ότι η θρας έχει επιστρέψει και είναι ζωντανή, ενώ στην πραγματικότητα όλοι ξέρουν ότι αυτό δεν είναι και πολύ ακριβές. Χαρακτηρίζονται από την σθεναρή τους αντίσταση να έρθουν σε επαφή με νερό και οποιοιδήποτε μορφής σαπούνι ή σαμπουάν, έχοντας έτσι μια χαρακτηριστική οσμή η οποία απωθεί οπουδήποτε αρσενικό ή θηλυκό που δεν είναι του είδους. Η πιο συνηθισμένη ονομασία του θρασά είναι " Μήτσος" ( ακόμη και αν το άτομο δεν ονομάζετε "μήτσος") όλοι όμως ακούν στο όνομα " ρε μαλάκα".

  • Διατροφικές συνήθειες: To συγκεκριμένο είδος τρέφεται κυρίως με ληγμένο τουρσί και κατεψυγμένες μπάμιες (εννοείται ληγμένες). Μετά τη πλύση στομάχου (λόγω δηλητηριάσεως) αρκούνται στο φιδεδάκι.

ντεθ μεταλλάντες:[επεξεργασία]

Κυκλοφορούν ή μεμονωμένα ή σε αγέλες 3 με 4 ατόμων. Χαρακτηρίζονται από τις κάμο βερμούδες που φοράνε όλο τον χρόνο ασχέτως θερμοκρασίας, και την ακατάστατα χτενισμένη κόμη γεγονός το οποίο αρνούνται να παραδεχθούν. Επίσης είναι ευρέος γνωστό ότι ή θα έχουν μαλλί κάτω από τους ώμους ή μακρύτερο ή δεν θα έχουν τρίχα στο κεφάλι τους έχοντας έτσι μια εκθαμβωτική φαλάκρα.

Επικάδες:[επεξεργασία]

Μεγάλες αγέλες με αρχηγό τον Γρηγόρη, είναι καμιά 30αρια άτομα, η αναλογία ανδρών-γυναικών είναι σε καλά επίπεδα, γνωστές φάτσες, μαζεύονται στον πάνω όροφο του Τέξας, ακούνε ο ένας την μπάντα του άλλου και την βρίσκουν. Κοντά κομμένα μπλουζάκια στα όρια του μπουστακίου και σέξυ κολλητά κολάν για τους άνρες, άσπρα παπούτσια στράικ (cultίλα ρέ, μακάρι να ζούσα στα 80's, heavy metal ρε μουνιααααααά!!! κλπ), μπλούζες με στάμπες άγνωστων συγκροτημάτων, καθώς και ζώνες με καρφιά για τις γυναίκες.

Γκοθάδες:[επεξεργασία]

Η μοναδική διαφορά που έχουν σε σχέση με τις υπόλοιπες κατσίκες, είναι ότι δεν έχουν τόσο πολύ μέταλλο πάνω τους (για την ακρίβεια έχουν ελάχιστο). Ξεχωρίζουν από τη μαύρη δαντελωτή ενδυμασία τους και τα μαύρα βαμμένα νύχια,χείλια,αυτιά κλπ. Είναι φίλοι με τις νυχτερίδες, τους δράκουλες και τον Chuck Norris, που είναι μεγάλος οπαδός των φίλντς οφ δε νεφιλίμ, των σιστερς οφ μερσυ (αδελφές του ελέους) και Οστρογότθος τρίτης γενιάς στην καταγωγή). Αρχικά οι περισσότεροι γκοθάδες ήταν γένους θηλυκού. έτσι το μυρίστικαν οι αρσενικές γίδες - μεταλλάδες και έγιναν κι αυτοί γκοθάδες μπάς και γαμήσουν. αυτό είχε ως συνέπεια, αρκετοί από τους αρσενικούς, κανονικούς, γκοθάδες να γίνουν λίτσες. αυτό έγινε γιατί τους πήραν τη θέση οι μεταλλάδες - καγκουρογκοθάδες (βλέπε το άρθρο γκοθάς για την επεξήγηση του όρου καγκουρογκοθάς). έτσι τους βάρεσε η αγαμία στο κεφάλι και έγιναν λίτσες όπως είπαμε και παραπάνω.

Νέο Μεταλλάδες:[επεξεργασία]

Πρόκειται για την μεταλλαγμένη εξέλιξη της φυλής. Πρωτοεμφανίστηκε το 2000 αφού κάποιου μεταλλάδες έπεσαν θύμα του γνωστού ιού της εποχής Y2K !!! Βόσκουν σε αγέλες των 20-30, η αναλογία ανδρών-γυναικών είναι σχεδόν στα ίσα. Χαρακτηριστικό τους είναι τα ξυρισμένα κεφάλια, με κάποια τσουλούφια αφημένα, σκουλαρίκια στα φρύδια, την μύτη (ο ιός τους έκανε να νομίζουν ότι είναι Ταύροι κι όχι κατσίκες…) καθώς επίσης και οι πόνοι, στην κοιλιά, στο κεφάλι ή ακόμη και στα γενετικά όργανα, λόγο ασθένειας από τον ιό.

Χεβυμεταλλάδες[επεξεργασία]

  • Διατροφικές συνήθειες: Αυτό το είδος μετάλλου τρέφεται με μπύρα και μπυροπαρασκευάσματα. Συνήθως συνοδεύουν το φαγητό τους (μπύρα) με μπύρα. Απολαμβάνουν τη παγωμένη μπύρα το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να τους συναντήσετε στο γυράδικο της γειτονιάς να τρώνε πιτόγυρο (πιτόγυρος,-η,-ο) φυσικά με τη συνοδεία μπύρας.[1]

Βλακάδες:[επεξεργασία]

Οι blackmetal - άδες ή αλλιώς βλακάδες, έχουν μονίμως φαγούρα στη μούρη, και για να απαλλαγούν από αυτή, χώνουν τη μούρη τους σε λάκους με πούδρα, κιμωλία, αλεύρι κλπ. Επικοινωνούν μεταξύ τους με λέξεις που περιέχουν πολλά σύμφωνα όπως: drudgh, grishnakh, borgknagar, burzum, zvaiulugh burburum... Τους αποκαλούνε και βλάκες,λόγω της blackοσυνήθειας που έχουν να αυτοπυροβολούνται.(ε, αυτό δεν ειναι αστείο!!) Το συγκεκριμένο είδος σπάνια συναντάτε σε κατοικημένες περιοχές, συνήθω απαντάται σε δάση και είναι κατά κύριο λόγο νυχτόβιο . Πολλές φορές κυκλοφορεί μεμονωμένα να και σπάνια υπάρχουν αγέλες έως και τον 3 ατόμων (αποκλειστικά αρσενικά), στα θηλυκά αναφέρωνται ως "ποζέργια" λόγω των απαίσιων μουσικών επιλογών τους ( οι οποίες από το ίδιο το είδος χαρακτηρίζονται ως " μέινστριμ", "πω ρε μαλάκα μέιχεμ ακούς" )

Προγκρεσιβάδες:[επεξεργασία]

Ετούτοι ,αν και δεν μπορούν να προφέρουν το τι είδος είναι, αποτελούν την κρυφή μάζα των μεταλλάδων. Ντύνονται φλώρικα και πολλές φορές έχουνε φάει πολύ ξύλο λόγω παρεξήγησης.

Αμοιβάδες:[επεξεργασία]

Όλοι όσοι ακούνε αποκλειστικά Status Quo.

Κουβάδες:[επεξεργασία]

Όλοι εκείνοι οι μεταλλάδες που παίζουν Πάμε Στοίχημα ή έχουν ύψος ένα και είκοσι (1,20 cm) και κάτω.

Γκραϊντάδες:[επεξεργασία]

Ολοι εκείνοι οι μεταλλάδες που ακούνε "Αγοραφοβική Ρινορραγία", "Γουρουνοκαταστροφέα" και "Έξι Πόδια Κάτω". Είναι το χαρακτηριστικό του είδους στις συναυλίες να μαστουρώνει τρελά και να ειναι έτοιμοι να μακελέψουν τα μούτρα της θείας σας με ενα πιρούνι και μετά να εξευτελίσουν ερωτικά το πτώμα της ενω τηγανίζουν τα μυαλά της σε μπρίκι με το παραμικρό σχόλιο του στυλ "η μουσική σας δεν είναι ωραία", "δεν έχετε μελωδία" ή "συγνώμη αλλά μου πατάτε το πόδι" ενώ στην καθημερινή ζωή τους δεν μπορούν να την πούν ούτε στον bisexual υπάλληλο του σούπερ μάρκετ που δεν δέχεται το κουπόνι τους.

Παουεράδες:[επεξεργασία]

Πάνοπλοι Μεταλλάδες, φορτωμένοι με σπαθιά, ασπίδες. Αιώνιοι εχθροί των Θρασάδων και των Βλακάδων, τους πολεμούν με οργή ονομάζοντας τους στα τραγούδια τους "δαίμονες" (για τους σατανιστοβλακάδες ειδικά), δράκους, ορκ, βριλ, γκριλ...
Μετά τις μάχες συγκεντρώνονται σε ταβέρνες (taverns) ¨όπου περνούν τη νύχτα πίνοντας ζύθο (mead) οίνο (ale) και ακούγοντας τους βάρδους να εξιστορούν τις καθημερινές τους ασχολίες (Bard Songs).

  • Διατροφικές συνήθειες: To είδος αγαπάει το κρέας μονόκερου, το παλιό καλό κρασί και τη συντροφιά της πριγκίπισσας-αιθέριας δεσποσύνης. Στις δύσκολες στιγμές (όταν σώζουν τον κόσμο απ' το κακό) τρώνε παξιμάδια.

Manowar:[επεξεργασία]

Οι άρχοντες του PIPA Metal αποτελούν δική τους κατηγορία. Βλ. σχετικό άρθρο.

malakes floroi:[επεξεργασία]

Είναι οι μεταλλάδες που ακούνε αποκλειστικά και μόνο σάμπατον.

Σει Όλσο[επεξεργασία]