Μαϊντανός

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ο Μαϊντανός (Μαϊντάνινθους Σαχλούμπιους) είναι ένα βοτάνι - αρωματικό φυτό διάσημο στους Έλληνες καθώς συνοδεύει τα περισσότερα ελληνικά φαγητά, συμπεριλαμβανομένης της, άγιας για όλους τους Έλληνες, φασολάδας.

Η σπορά[επεξεργασία]

Από τα πρώτα χρόνια της παντοδυναμίας των Ελ, η καλλιέργεια του μαϊντανού ήταν πολύ σημαντική. Σύμφωνα με αναξιόπιστες πηγές του Λιακό Research Group η καλλιέργεια του μαϊντανού εκτεινόταν σε 666.666.666 εκτάρια στο πλανήτη Σείριο. Από όπου προέρχεται και η ξεχωριστή ποικιλία μαϊντανού VS (very serious). Ο μαϊντανός περιέχει μεγάλες ποσότητες φαιάς αντι-ουσίας, βιταμίνης Χι και τίποτα. Ο τρόπος κατανάλωσης ποικίλει, ενώ ο πιο κοινός τρόπος είναι η κατανάλωση ανούσιου τηλεοπτικού χρόνου με 2-3 κλωνάρια μαϊντανού.

Γύρω στο σωτήριο έτος 2004, έμπειροι γεωπόνοι ερευνητές της μεγάλης Γεωπορνικής Σχολής Α.Π.Θ. δημιούργησαν ειδικά υβρίδια μαϊντανού με αυξημένες ανεπιθύμητες ιδιότητες. Η κατανάλωση αυτών των υβριδίων προκαλεί έντονη λογοδιάρροια και τάσεις παπαρολογίας και κρίθηκαν ακατάλληλα προς κατανάλωση. Ευτυχώς πριν την καταστροφή τους, ο μέγας πρόεδρος μπόρεσε και έσωσε 1000 τόνους για ερευνητικούς σκοπούς. Τα ίχνη τους όμως έχουν χαθεί.

Οι Μαϊντανοί[επεξεργασία]

Ο λαός των μαϊντανών (Maintanius Spasarchidius Kokoromyalus) είναι ένα είδος ημιάγριας φυλής, ανήκει στα πρωτεύοντα και έλκει την καταγωγή του από τις παγωμένες στέπες της Ανατολασίας και του Αφγανιστάν. Οι Μαϊντανοί διασκορπίστηκαν μετά τη διάλυση της αυτοκρατορίας των Αχαιμενιδών από το Μεγάλο Αλέκο και μετά το τρομοκρατικό χτύπημα του 2004 στη Μαδρίτη και έκτοτε μας σπάνε τον μπούτσο επί καθημερινής βάσεως.

Φύσει κοινωνικά όντα κατά τον Αριστοτέλη, οι Μαϊντανοί, μετά την ανακάλυψη του Ίντερνετς και της Τελεόρασης, γουστάρουν να έρχονται σε επαφή με τον πολύ κόσμο, μέσα από τηλεπαράθυρα μεσημεριανών -μαϊντανικών- εκπομπών και, κυρίως, μέσα από τα προφίλ τους σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες περνάνε, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Eurogroup, το 90% της ζωής τους.

Κατηγορίες μαϊντανών[επεξεργασία]

Κύριο είδος μαϊντανού είναι ο ΕθνικομαϊντανόςΒουλευτομαϊντανός). Χαρακτηριστικά παραδείγματα Εθνικομαϊντανών είναι κάτι τύποι σαν τον Κατσιδιάρη, τον Μπορίδη και τον Άδωνι το Γεωργιάδη, που περνούν τη μέρα τους στις ειδήσεις και τα πορνοκάναλα και γκαρίζουν σαν τα γαϊδούρια. Ενίοτε βαράνε κιόλας. Γυναίκες.

Ιδιαίτερα συχνά συναντάται ο Δια(δικτυο)μαϊντανός ή Μαϊντανόςbook. Γνωστός τοις πάσι. Ανανεώνει κάθε τρεις και λίγο τη φωτογραφία προφίλ του για να πάρει λάικ, ανεβάζει κομμάτια του εκάστοτε Μαϊντανοκαλλιτέχνη, ανεβάζει στέιτους αντιγραμμένα από Μαϊντανοσελίδες του φου-μπιου (με ονόματα όπως Οι ΤsEκο0rΑtoo00iιιι) και γενικά κάνει τα πάντα για να τον μισήσεις. Είναι ο πιο κατάπτυστος, ο πιο άθλιος και -δυστυχώς- ο πιο συνηθισμένος Μαϊντανός.

Ο Απλός Τηλεμαϊντανός είναι εύκολα αναγνωρίσιμος και τελευταία περιορισμένος από τη λάμψη του παραπάνω. Είναι το χοντρό, gay, λεσβία, άσχημο, αυτοκτονικό, μοντέρνο και κομπλεξικό ανθρωποειδές που 24 ώρες το 24ωρο είναι κλεισμένο σε ένα παράθυρο μεσημεριανού και σχολιάζει τα πάντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Yourovision, καλλιστεία, προεδρικές εκλογές στο God-bless-Αμέρικα, ήττα της Εθνικής στο Euro, το χέσιμο της Χριστίνας Κολέτσα και το μπαφίδι του Τζάστιν Μπίμπερ.

Ο Καγκουρομαϊντανός (Ω θεοί! Αυτά τα δύο είδη έχουν και ανάμεσο!) ή Γυφτομαϊτανός είναι ο τύπος που κάνει ο,τι κι ο Γυφτοκάγκουρας, με τη φινέτσα και τη μαλακία του Μαϊντανού. Φώτα neon, μπεκ στους υαλοκαθαριστήρες, αναρτήσεις, τούμπανο ηχοσύστημα (ακόμα και σε ποδήλατο), στριφτό τσιγάρο, γυαλί arnette με λευκό (ΑΙΣΧΟΣ) σκελετό, παπούτσι nike air-max με οκτώ στρώσεις σόλας και μπλούζες με πανάθλιες στάμπες (τύπου παρωδίας π.χ. baRman ή Vodka-connecting people) συνθέτουν το σκηνικό της φρίκης. Μόνο που: Ο Καγκουρομαϊντανός έχει το ΘΡΑΣΟΣ να επιδεικνύει τα ως άνω στο Facebook. Εύχομαι μαρτυρικό θάνατο με διακόρευση.

Κατανάλωση[επεξεργασία]

Εικάζεται ότι ορισμένοι μπόρεσαν και δοκίμασαν την θεσπέσια γεύση του υβριδίου, ως συμμετέχοντες εργαστηριακοί ποντικοί στο ΑΠΘ. Μερικοί από αυτούς μπορεί να είναι:

Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για Μαϊντανός.
Apfel1.jpg
Φρούτα και λαχανικά
4531367129.jpg

ΑγριόμηλοΜήλοΜανταρίνοςΜπανάνεςΣαγκουίνοςΒελανίδιαΑγγουράκιαΛεμόνιαΦασολάκιαΠατάταΜαϊντανόςΜπάμιαΝτομάταΕλιάΣτρουμφόμουραΣταφύλιΤσακώνικη μελιτζάναΧόρταΛαχανάκια Βρυξελλών