Μαλάκας

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Μαλάκας σύμφωνα με το πιο πρόσφατο λεξικο του Γιώργου Ψυχογιού σε συνεργασία με τον Αντώνη Τζάρο είναι ο Σταύρος Μπαζιος αυτό το φυτό που διαβάζει 24/7 αυτό το αρχίδι που μου τα έχει πρήξει με τις αυτοκτονικές του τάσεις... SOMEBODY HELP ME!

(προφ. mall-A-cash)

Όλοι οι Ελ χρησιμοποιούν αυτήν τη λέξη ως ένδειξη καταγωγής από την Αντιβασιλεία του Μαλάκα η οποία υπάγεται διοικητικά υπό την ηγεμονία της Σάχλας. Μερικοί ανίδεοι υποστηρίζουν ότι μαλάκας είναι αυτός που παίζει την πούτσα του πρωί-βράδυ, αλλά φυσικά δεν είναι δυνατόν όλοι οι Έλληνες να το κάνουν αυτό.

Βέβαια, και οι ξένοι βιώνουν τη λέξη στην γαλλική κοινότητα Malakoff και πολλές άλλες περιοχές και μάλιστα είναι σε θέση να ξεχωρίσουν έναν Έλληνα μόνο και μόνο επειδή τη χρησιμοποιεί λεκτικά (δεν κριτικάρουν την συμπεριφορά παρά μόνο στα οικονομικά: Πτώχευση της Ελλάδας 1932, Κεφαλαιακοί έλεγχοι στην Ελλάδα). Φυσικά, προσβάλλονται άμα τους αποκαλέσεις τυφωνομαλάκες, αλλά τι μας νοιάζει εμάς; Άλλωστε οι ξένοι δεν ξέρουν από αυτά· ιδίως η οικογένεια Malakhov.

Ιστορικές ρίζες[επεξεργασία]

Bouncywikilogo9.gif
  Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για τον Μαλακάς.
  ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀  


Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
την Malacca.
Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
την Malacatán.
Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
τον Malak.
Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
τον Malaka Dewapriya.
Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
την μαλακοϊστορία.
Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
τον κ. Γαμίδη.


Ο πρώτος άνθρωπος που παρεμπιπτόντως (βλ. e-πίπα) ήτανε μαλάκας είχε καταγωγή από την Μαλακοπίπη λαίας, τόπο προσκυνήματος κάθε μαλάκα και άκουγε Moloko.

Η λέξη μαλάκας σύμφωνα με τον Σκώτο γλωσσολόγο McLaggan, έχει τις ρίζες της στη λέξη μαλθακός, πριν από κάποια χρόνια δε είχε αποκλειστικά την έννοια του αυνάνα. Πλέον όμως, με την πάροδο των χρόνων, έχει αποκτήσει διαφορετικό περιεχόμενο και έχει εξελιχθεί, περικλείοντας πολλά και διαφορετικά νοήματα.
Παρακάτω αναφέρουμε κάποια από αυτά.

Ανθελληνικές και προδοτικές ερμηνείες θέλουν Μαλάκα να λέγεται ο Αδάμ μετά το χωρισμό του από τον Αχιλλέα και πριν την Εύα, επειδή μαλάκωσε πολύ (ξέρετε του 'λειπε ο Αχιλλέας). Τότε ανακάλυψε τη χαρά της αυτοϊκανοποίησης, ευχαριστώντας το Θεό Αυνάν για την προσφορά του. Έκτοτε, όλοι οι σεξουαλόντες όντες χωρίς σύντροφο προσεύχονται στο θεό Αυνάν, ενώ οι πιστοί του ονομάζονται και μαλάκες. Τα μαλακορεμάλια αποκαλούνται και αγωνιστές της μοναχικής σαρκικής χαράς.

Κατηγορίες μαλάκα[επεξεργασία]

 • Ψιλομαλάκας ±: Ξεκινάει μόλις αρχίσει να βγάζει μουστάκι. Εξελίσσεται στους κάτωθι.
 • Έμεινα μαλάκας: Ο στάσιμος μαλάκας, ο μαλάκας που δεν κινείται. Στο πρόσωπό του έχει παγώσει μια έκφραση απόλυτης μαλακίας (μαλακία σε |απόλυτες τιμές|, δηλαδή η θετικού πρόσημου μαλακία). Αργεί να τελειώσει το Λύκειο καθώς η μαλακία του επιδρά στις επιδόσεις του στα γραπτά.
 • Μαλάκας ο απλός: Ο φοιτητής, με πολλά παρακλάδια, τόσα όσες οι σχολές του Μέγα Ελληνικού Εκπαιδευτικού Συστήματος. Στην κατηγορία αυτή αυτομάτως συμπεριλαμβάνονται και οι γονείς του.
 • Αλγεβρικός μαλάκας: Γνωστός και ως "μαλάκας² στο τετράγωνο".
 • Ριζικός Μαλάκας: Ο μέχρι το κόκκαλο, μαλάκας. Σε συνδυασμό με τον "μαλάκα² στο τετράγωνο" συνιστά τον σκέτο "μαλάκα", γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονα τετράγωνο και ρίζα μαζί.
 • Ψαρωμένος μαλάκας: Ο "μόλις ξεκινάω την θητεία μου". Εξελίσσεται σε "Παλιομαλάκας" όταν βρίσκεται προς το τέλος της στράτευσης γιατί τα ψάρια που έφαγε ήταν του Ψαρούχα και σε "Κωλοπετσωμένο μαλάκα" όταν πάρει το απολυτήριό του σε δερματόδετη έκδοση του κώλου.
 • Αρχιμαλάκας: Ο αρχηγός, ο πρώτος από όλους . Ο ίδιος αρέσκεται να λέει "πρώτος μεταξύ ίσων".
 • Τριμάλακας × 3: Τρεις φορές μαλάκας. Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτό είναι το είδος του μαλάκα που έχει πλέον κυριαρχήσει, έχοντας ουσιαστικά ωθήσει τον απλό (μονό) μαλάκα σε εξαφάνιση, και τον Αλγεβρικό μαλάκα σε δυσμενή κατάσταση.
 • Μαλάκας από αμαλλιάδα:Μεγάλος μαλάκας , που γαμάει ζώα . Κατά προτίμηση , ο κατσικογάμης.
 • Μαλάκας με πατέντα ©: Ο μαλάκας που έχει κατοχυρώσει τη μαλακία του στην Επιτροπή Σημάτων του Υπουργείου Εμπορίου. Η μαλακία αυτή θεωρείται πλέον πνευματική ιδιοκτησία του μαλάκα και όποιος την αντιγράψει, δημοσιεύσει, τροποποιήσει, χρησιμοποιήσει ή επικαλεστεί χωρίς την έγγραφη άδεια του μαλάκα διώκεται ποινικά.
 • Μαλάκας με Πιστοποίηση ®: Ο πληρών τις προϋποθέσεις μαλάκας, ώστε δικαιολογημένα να μπορεί να έχει στην κατοχή του ISO 9001 (TQA-Total Quality Wankerness), από κάποιον διεθνή ή ελληνικό οργανισμό πιστοποίησης. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο εν λόγω μαλάκας δεν έχει πιστοποιήσει τη μαλακία του ως προϊόν, αλλά ως διαδικασία και τρόπο ζωής, ενώ παράλληλα προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει τους τρόπους με τους οποίους μαλακίζεται, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά από τη στιγμή που η φύση της μαλακίας είναι δισυπόστατη. Κατά συνέπεια, μιλάμε για έναν μαλάκα που εξελίσσεται διαρκώς και που παράλληλα προσπαθεί να αλλάξει το μοντέλο πάνω στο οποίο δρα και ενεργεί καθημερινά ως μαλάκας.
 • Μαλακοπίτουρας:Ο μαλάκας που τρώει πίτουρα. Αν και η παροιμία λέει όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα των τρων οι κότες αυτόν δεν τον τρων ακριβώς.
 • Ο Οικολογικός Μαλάκας: Ο σύγχρονος μαλάκας. Που από τη μία ευαισθητοποιείται για τα θέματα του περιβάλλοντος, αλλά από την άλλη παραμένει μαλάκας. Τέτοιοι μαλάκες τα πάνε καλά με το περιβάλλον και τους αξίζει να διαθέτουν ISO 14001. Δεν θα μας χάλαγε στο μέλλον ορισμένες συσκευές να δουλεύουν με..χύσι ας πούμε!!!
 • Χαζομαλάκας: Και χαζός και μαλάκας.
 • Άγνωστος μαλάκας: Ο μαλάκας, του οποίου οι πράξεις τον καθιστούν αόρατο ή ακόμα και ανύπαρκτο. Η θεωρίες περί ύπαρξης του στηρίζονται σε δηλώσεις άλλων όπως: "Ποιός ΜΑΛΑΚΑΣ έφαγε τη Nutella μου;;", "Ποιός ΜΑΛΑΚΑΣ είπε σ' αυτόν το ΜΑΛΑΚΑ (αυτός, προφανώς εμπίπτει σε μια από τις υπόλοιπες κατηγορίες) να βάλει τον Α στη θέση του Β;;" κ.λπ.
 • Μεγάλος μαλάκας: Αυτός που θα πάρει την απόφαση να παντρευτεί. Τον αντιπροσωπεύει ο γαμπρός. Διασπάται στις κατηγορίες "χαζομαλάκας", "μαλάκας με περικεφαλαία" όταν βγάλει κέρατα, "σκατομαλάκας" όταν τα φορέσει και "μαλάκας με πατέντα " όταν πάρει διαζύγιο και αφού αρχίσει να δίνει την διατροφή.
 • Μαλάκας με περικεφαλαία: Αρχαιοπρεπής μαλάκας, πιθανότατα λάτρης του Δωδεκαθέου. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η λέξη περικεφαλαία στη συγκεκριμένη φράση δεν έχει σχέση με το γνωστό προστατευτικό της κεφαλής που χρησιμοποιούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες, αλλά αποτελείται από τα συνθετικά "Πέρι" και "κεφάλι" (γνωστό για τις μπούκλες του).
 • Νεοναζί: Είναι συνδυασμός των παραπάνω ειδών καθώς η μαλακία του ειναι απεριόριστη και τείνει στο άπειρο...
 • Σκατομαλάκας: Είναι ο μαλάκας που τρώει πολλά σκατά στη βλαχόφατσά του. Συνήθως πασπατεύει τα σκατά στα μαλλιά του. Ιδού κάποιες απορίες του:
  • Άκη ακούς τι λεει??? Ε.. τι λέει??? Άντε πες του.
  • Έτσι λέει...δεν τον ξέρει τον Σωτήρη λέει...δεν τον ξέρω ρε φιλαρ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!! ΡΕ ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ???
 • Σμαλτάκας: Μαστρο-μαλάκας. Μαλτέζος τεχνίτης που εκσπερματίζει εντέχνως σε κεραμικά και μεταλλικά αντικείμενα, και το χυσοξέρασμά του καθώς ξεραίνεται τους δίνει λαμπερή όψη διότι ο σμαλτάκας τρώει φιδίσιο αυγό (μα είναι βρομόκωλος Χάρος όταν κλάνει!!!).
 • Μαλακομανής: Λοιπόν, μαλάκα αυτός ο μαλάκας είναι τόσο μαλάκας, που, ρε μαλάκα, σε κάθε πρόταση μαλάκα, βάζει μαλάκα και μια λέξη μαλάκας, μα μαλάκα σε κάθε πρόταση όμως μαλάκα! Μαλάκα αυτός ο μαλάκας τόσο μαλάκας που είναι μαλάκα, απίστευτος μαλάκα. Μαλάκα, οι ειδικοί μαλάκα υποπτεύονται μαλάκα ότι μαλάκα στο πληκτρολόγιό του μαλάκα έχει κάνει, μαλάκα άκου εδώ, τροποοοίηση μαλάκα και έχει προσθέσει μαλάκα λέει ειδικό μαλάκα πλήκτρο για να πετάει μαλάκα τη λέξη "μαλάκας" μαλάκα απευθείας μαλάκα στο πεδίο μαλάκα που γράφει μαλάκα εκείνη τη στιγμή μαλάκα. Ρε μαλάκες, δεν μαλάκα αυτός ο μαλάκας μαλάκας, ο τύπος μαλάκα απλά μαλάκα δεν μαλάκα, μαλάκα δεν υπάρχει μαλάκα.
 • Μαλακομαγνήτης: Ειδική συσκευή ανίχνευσης μαλάκα και καθορισμού ποσοστού μαλακίασης που διατρέχει το συγκεκριμένο μαλάκα.
Ένα παράδειγμα του ουσιαστικού.
 • Μαλακοτρίφτης: Αυτός που τρίβεται σε οτιδήποτε για να τη βρίσκει.
  ο πρίφτης ο μαλακοτρίφτης: ιερέας που φαλλοτρίβεται σε οτιδήποτε: θεό, γυναίκες, πιστούς και αντικείμενα
 • Μαλακοπουτάνα: Αυτη που είναι μαλακισμένη και πουτάνα.

Δείγμα γραφής μαλάκα[επεξεργασία]

[Το παρακάτω κείμενο είναι αυτοαναφορικό και γράφτηκε από έναν χαρακτηριστικό εκπρόσωπο του είδους.]

Μαλάκας ήταν ένας αρχαίος βασιλιάς των Ελλήνων...Πριν πολλά πολλά χρόνια...Από μικρός έδειξε μια έφεση στις χειροτεχνίες...Ήταν παιδί με χάρες και με πολλές δραστηριότητες (οι γνωστές μαλακίες)..Οταν μεγάλωσε διαδέχτηκε τον πατέρα του τον "πιο μεγάλο μαλάκα" γνωστό και ως μαλάκας ο πρεσβύτερος...Αμέσως μετά την διαδοχή, άρχισε επεκτατικούς πολέμους σε όλη την Ελλάδα καταφέρνωντας να την κατακτήσει και θέτοντας έτσι όλους τους Έλληνες υπό μαλακίας (καθεστώς που υποβλήθηκε από τον βασιλιά μαλάκα)...Ο κόσμος γενικά τον αγαπούσε γιατί ήταν ξεχωριστός...Επειδή όμως ήταν τόσο γαμάτος τύπος και όλοι τον ήθελαν στην παρέα τους, άρχισε να πηγαίνει βόλτες στο εξωτερικό για να μάθουν και οι υπόλοιποι λαοί για τον τρανό Έλληνα βασιλιά μαλάκα..τον γνωστό "τον μαλάκα τον έλληνα"...
Σε ένα από τα πολλά του ταξίδια,βρήκε τραγικό θάνατο από μαλακία του...
Τον διαδέχτηκε ο γιος του (ανεπιβεβαίωτες ιστορικές πηγές αναφέρουν πως ο μαλάκας είχε πρόβλημα στην αναπαραγωγή και ο μοναχογιός του προέκυψε από εξωσωματική) ο "μα καλά πόσο μαλάκας είναι αυτός;" και επειδή δεν υπάρχουν ιστορικά τεκμήρια, αναφερόμαστε σε αυτόν με ερωτηματική πρόταση.
Να περιμένετε βιβλίο για το μαλάκα. Και σίγουρα δεν θα είναι...μαλακία!! Σύντομα κοντά σας...

Ξένες γλώσσες[επεξεργασία]

Ρωσικά[επεξεργασία]

 • молока = μαλάκα = του γάλακτος

Αγγλικά[επεξεργασία]

 • masturbator= μαστούρης= γιατί όποιος είναι μαλάκας είναι μαστουρωμένος

Γιουγκοσλαβικά[επεξεργασία]

 • Яиграю повторно

Αυνανούχοι προστάτες[επεξεργασία]

Δείτε επίσης[επεξεργασία]

Ελληνική δισκογραφία[επεξεργασία]

Δισκογραφία[επεξεργασία]