Μαγαζιά

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τα μαγαζιά βρίσκονται σε μία περιοχή του αντρικού σώματος αρκετά χαμηλά, και ποιο συγκεκριμένα ανάμεσα στα πόδια τους, ενώ εμφανίζονται όταν φοράνε τζιν παντελόνι. Συνήθως κλείνουν πριν μετακινηθούν και παραμένουν κλειστά μέχρι να μεταφερθούν με πλήρη επιτυχία από το σημείο Α στο σημείο Β.

Ωστόσο ο πανεπιστήμονας Ηλίας Κακάς ανακάλυψε πως μία μερίδα ανθρώπων ξεχνά να κλείσει τα μαγαζιά του παντελονιού του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τρίτοι άνθρωποι που παρατηρούν το φαινόμενο αυτό, να αναφέρουν στον άντρα πως πρέπει επειγόντως να κλείσει τα μαγαζιά του. Έχει μάλιστα παρατηρηθεί πως μία μερίδα σουβλάκια εεε… τρίτοι παρατηρητές κάνουν λόγο για ένα μυστηριώδες παιδί που καθαρίζει το μαγαζί. Έχει επιβεβαιωθεί η ύπαρξη του παιδιού με απλή παρατήρηση που πραγματοποίησε η Ντέμπορα.

Έχει εμφανιστεί ένας μύθος ο οποίος θέλει τους άντρες με ανοιχτά μαγαζιά να ανήκουν στην κατηγορία των σωβρακοφανών. Στην πραγματικότητα ο σωβρακοφανής παρουσιάζει όλο το βρακί του και μάλιστα επίτηδες, ποτέ κατά λάθος ένα τμήμα του.

Όσον αφορά το παιδί που καθαρίζει τα μαγαζιά, παρατηρήθηκε από πειράματα πως οι γυναίκες έχουν την συνήθεια να βοηθάνε στο καθάρισμα όσα παιδιά διαθέτουν μεγάλο μήκος εεε… ύψος. Ωστόσο ο Ηλίας Κακάς συμβουλεύει στις γυναίκες να βοηθάνε εξίσου και τα παιδιά με μέτριο ύψος, επιβεβαιώνοντας το θρυλικό ρητό «Κοντός κοντός, με μία ^0#%[email protected] ΝΑ!».