Μάχες

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Αυτή είναι μια σελίδα αποσαφήνισης.
Αν δεν θέλετε να περιμένετε αφήστε μήνυμα και η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό“Όπου μάχη, ο γιος μου πρώτος”

- Η μητέρα του Τσακ Νόρις για τις μάχες του.

“Είναι καιρός να δώσουμε μάχη σώμα με σώμα!”

- Ο Καραμανλής, ο Πάγκαλος κι ο Βενιζέλος στις προεκλογικές περιόδους.

“Ώρα για ξύλο

- Ο Τσακ για τις μάχες

Βουρ στον πατσά!”

- Οι Ελ για τη μάχη με τα Βριλ

“Εμπρός ελευθερία!”

- Τα Βριλ για τη μάχη με τα Ελ

“Υπάρχουν μόνο εχθροί και μελλοντικοί εχθροί”

- Ο Γεώργιος Βους για τους συμμάχους του

Μάχες ο λόγος ύπαρξης των πάντων. Γίνονται πάντα και παντού. Στον ουρανό, στην επίπεδη γη, στη μέση γη, στην υπόλοιπη γη, στους υπολογιστές, στις εταιρίες, στα σπίτια, στα δέντρα, στα εστιατόρια, στα γήπεδα, στις τουαλέτες (ειδικά όταν τα απόβλητα επιμένουν) και στα κρεβάτια. Σε κάθε μάχη υπάρχει ένας αντίπαλος και εμείς. Υπάρχει ένας και μόνο ένας σκοπός: Η ΝΙΚΗ', όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία απολύτως σημασία. Όλοι εμπλέκονται στην μάχη, είναι με το μέρος μας ή με προδότες. Η έκβαση μιας μάχης εξαρτάται από δύο πράγματα:

Διάσημες μάχες[επεξεργασία]

Ακολουθούν μερικές χαρακτηριστικές μάχες.

Διάσημοι μαχητές[επεξεργασία]

Και η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Ο ένας και μοναδικός! απόλυτος μαχητής των αγγέλων, της επίπεδης, μέσης άκρης, κούφιας, γεμάτης και στρογγυλής γης. Ο κύριος του διαδικτύου, του ηλεκτρισμού και προστάτης των σπιτιών. Αυτός που μοιράζει ξύλο αβέρτα κουβέρτα! που βάζει γκολ από τα 2000 μέτρα και σκοράρει με τα 98 εκατοστά! Ο ένας, μοναδικός, ασύληπτος, παντωκράτορας, πανταχού παρών και πουθενά απών, αξιοθαύμαστος, φοβερός και τρομερός ........................................................................................ ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ