Μάρτυρες του Αυνάν

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Αυνάν Φλάγκ: Το σύμβολο των Αυνάνων.. Διακρίνεται ένας λευκός παγανιστικός κύκλος, όπου στο κέντρο απεικονίζεται το Ιερό Σπέρμα και η Αγία Παλάμη κλειστού τύπου.

Οι Μάρτυρες του Αυνάν (Αγγλικά : Aunan's Witnesses) ή Αυνάνες είναι μία θρησκευτική κοινότητα με εκατομμύρια μέλη σε όλον τον κόσμο. Οι Μάρτυρες του Αυνάν εντάσονται στο κίνημα των Youporn-ιστών, καθώς θεωρούν το YouPorn ένα δώρο του Αυναάν προς την ανθρωπότητα, αλλά διατηρούν τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά ανάμεσα στους λοιπούς Youporn-ιστές. Αναγνωρίζονται από το ευπρεπισμένο ντύσιμό τους τα πρωινά των Κυριακών, κατά τα οποία ανά δύο περιφέρονται από πόρτα σε πόρτα για να διαδώσουν τη θρησκεία τους μέσω των βασικών τους εντύπων Πλαίυ Μπόυ και Πεντχάους.

Σύμβολο[επεξεργασία]

Το σύμβολό των Αυνάνων, είναι ένας λευκός παγανιστικός κύκλος με γυναικείες υπάρξεις, όπου στο κέντρο απεικονίζεται το Ιερό Σπέρμα, συνεπικουρούμενο από μια κλειστή παλάμη η οποία διαφαίνεται ότι εκτελεί παλινδρομική κίνηση.

Η θρησκεία[επεξεργασία]

Η βασική θρησκεία των Αυνάνων περιστρέφεται γύρω από την ιερή πράξη του Αυνανισμού.
Οι Αυνάνες, αυνανίζονται αρκετές φορές τη μέρα και αφιερώνουν την πράξη τους αυτή στο «Ιερό Θηλυκό», το οποίο δεν είναι κατ’ ανάγκη γυναίκα.
Οι Αυνάνες έχουν σαν θεότητα την πολιτική (που είναι γένους θηλυκού), την οποία φαντασιώνονται κατά τη διάρκεια του Αυνανισμού.
Σύμφωνα με τους Αυνάνες ο αυνανισμός ανυψώνει το σώμα και το πνεύμα και δίνει δυνάμεις.

Συγκεντρώσεις[επεξεργασία]

Τόπος λατρείας στην πόλη Χ.Α.Ν.Ι.Α

Οι Αυνάνες oργανώνουν μεγαλοπρεπείς τελετουργίες αρκετά συχνά, κυρίως σε δημόσια ή δημοτικά κτίρια.
Οι τελετουργίες αυτές οργανώνονται συνήθως ύστερα από εκλογικές αναμετρήσεις με έτερους Αυνάνες και ονομάζονται «ορκωμοσίες».
Μετά το πέρας των τελετουργιών αυτών, αυνανίζονται ομαδικά, παρακολουθώντας τους εαυτούς τους στην τηλεόραση, στο ίντερνετ ή σε κάποια εφημερίδα.
Τέλος, οι Αυνάνες κάνουν μεγαλοπρεπείς τελετουργίες σε κάστρα, υπονόμους και δημόσιες τουαλέτες.

Ιεραρχία[επεξεργασία]

Το Κοινό της Παλάμης είναι μία μυστική οργάνωση που απαριθμεί 10.000 μέλη και 1.000.000 στρατιώτες.

Ο αρχηγός των Αυνάνων, ονομάζεται «Μέγας Μάγιστρος». Έχει ως ιερό καθήκον να προασπίζει τα συμφέροντα απάντων των Αυνάνων σε όλη την οικουμένη. Είναι σχεδόν αδύνατον να τον πλησιάσεις από κοντά, διότι αυνανίζεται συνεχώς για να σώσει την ανθρωπότητα απ' τα πάθη της.

Άγιοι της Αυνανικής Εκκλησίας[επεξεργασία]

Οι Αυνάνες, από τότε που ιδρύθηκε η παγκόσμια θρησκεία του Αυνανισμού, έχουνε σκοπό της ζωής τους να τραβάνε μαλακία μέχρι να γίνει το καυλί σαν γκουμούτσα. Ενίοτε ο πούλος του μαλακιζόμενου βγάζει το άγιο σπέρμα, το οποίο έχει γίνει ιερό από τότε που ο Αυνάν μαρτύρησε χύνοντας. Ο Αυνάν έχυνε από 500 ως 500.000 φορές τη μέρα, και είχε κάνει ένα καβλί από δω μέχρι την Argentina. Όλοι οι Αυνάνες έχουνε χύσει πάνω από 10.000 φορές {όποιος έχυσε 9999 είναι αιώνια κολασμένος [του βουλώνει η πούτσα] (άντε να θες να χύσεις μετά, να ΄χεις το χέρι έτοιμο για δουλειά, και να μη σου ΄χει βουλώσει ο πούλος)}. Γι΄ αυτό, μακάριοι οι αυνανιζόμενοι!

Αφορισμός μελών[επεξεργασία]

Ο αφορισμός ατακτούντων μελών τών Μαρτύρων τού Αυνάν, γίνεται ως εξής:
Αφού τους πλακώσουν στο ξύλο, τους σπάνε και τα δύο χέρια, και τους βάζουν τις παλάμες στο γύψο, ώστε να αδυνατούν να εκπληρώσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Παράλληλα τους αποστερούν από τα έντυπα τής θρησκείας τους με το διακριτικό σήμα: "ΧΧΧ", τα οποία μπορούν πλέον να βλέπουν μόνο απ' έξω στις προθήκες των περιπτέρων. Και τους αφήνουν σ' αυτή την κατάσταση μέχρι να μετανοήσουν και να ζητήσουν επανένταξη.

Εάν μετανοήσουν, τους δίνουν μια γερή δόση Πλαίυ Μπόυ, και τους βγάζουν το γύψο, αφήνοντάς τους ελεύθερους να ασκήσουν τα καθήκοντά τους. Και όσοι απ' αυτούς καταφέρουν μετά απ' την ισχυρή δόση καταπιεσμένης θρησκευτικότητας που παίρνουν, να σταθούν στα πόδια τους, εισέρχονται στο ναό τους για τα περεταίρω.

Το Πιστεύω των Αυνάνων[επεξεργασία]

  • Πιστεύω εις έναν Αυνάν, πατέρα, σπερματοκράτορα
  • Εις έναν υιό αγνώστου πατρός,
  • Και εις την ιεράν παλινδρόμησιν,
  • Εις το Θείον έργον μας,
  • Όλα όσα πράττομεν,
  • Τα επιτελούμεν αφανώς,
  • Με πάσα ιδιοτέλεια,

Αμήν.