Μάγια η Μέλ-ισσα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
F mayam 383423a.jpg

Η Μάγια η Μέλ-ισσα (επιστημονική ονομασία: Melisious Prosopioforous) προέρχεται από την διασταύρωση ενός απόγονου των Μελ εχθρών των Βριλ με την Ελεονώρα Μελ-έτη επίσης εχθρό των Βριλ. Δημιουργήθηκε με σκοπό τη κατάκτηση της Γης των Βριλ.

Ιστορία[επεξεργασία]

Κάποτε όταν η Ελεονώρα Μελ-έτη περπατούσε αμέριμνη σε ένα δρόμο των Μελ-ισσίων ένας λαμπρός επιστήμονας των Μελ την είδε και ξάφνου του ήρθε η θεία φώτιση από τον θεό των Μελ, τον Κηφήνα. Βλέποντας την ατελείωτη χάρη και εξυπνάδα της Ελεονώρας σκέφτηκε πως μαζί της θα δημιουργήσει το απόλυτο όπλο καταστροφής των Βριλ. Πλησιάζοντας κοντά της για να της προτείνει να συνεργαστούν είδε την λάμψη της χρυσαφένιας της χαίτης και μαγεύτηκε από την απίστευτη ομορφιά της και ένοιωσε ένα φτερούγισμα στην μελίσσια καρδιά του. Το ίδιο και η Ελεονώρα. Έτσι γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και μαζί έκαναν τη Μάγια τη Μέλ-ισσα.

Τρόπος δράσης[επεξεργασία]

Θα αναρωτιέται κανείς διαβάζοντας την ιστορία της Μάγιας της Μέλ-ισσας πως μπορεί αυτό το αξιαγάπητο πλασματάκι, δημιουργία του μεγάλου έρωτα του απόγονου των Μελ και της Ελεονώρας, θα μπορούσε να γίνει το απόλυτο όπλο καταστροφής των Βριλ. Κι όμως αφού έκαναν την Μάγια την Μέλ-ισσα και οι δύο συμφώνησαν πως πρέπει να δώσουν στον καρπό του έρωτα τους υπερδυνάμεις με σκοπό την καταστροφή των Βριλ. Η Ελεονώρα χρόνια κατακριτής των Βριλ βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό το έργο. Μετά από εκτεταμένα πειράματα και διάφορες δοξασίες στον θεό των Μελ, τον Κηφήνα, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πλάσμα που έμοιαζε με μέλισσα με χαριτωμένο πρόσωπο. Αυτό ήταν και το μεγάλο ατού της Μάγιας της Μέλ-ισσας. Παραπλανώντας τους εχθρούς κατάφερνε να τους πλησιάζει χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα και αφού είχε πλησιάσει αρκετά τους μετέτρεπε σε Στήλη Γύρης. Συλλέγοντας αυτή την στήλη γύρης η Μάγια η Μέλ-ισσα της έφερνε στους γονείς της και αυτοί με την σειρά τους της πρόσφεραν στους αφέντες του λαού των Μελ οι οποίοι κατασκεύαζαν καλλυντικά και διάφορα άλλα καλλωπιστικά προϊόντα με τα οποία προσπαθούσαν να γίνουν όμορφοι έτσι ώστε να μαγεύουν τον εχθρό όπως η Μάγια η Μέλ-ισσα. Βλέποντας όμως ότι αυτό δεν είχε αποτέλεσμα οι αφέντες των Μελ εισήγαγαν αυτά τα προϊόντα στην παγκόσμια αγορά με την ονομασία L’Oreal.

Ο Ξεπεσμός[επεξεργασία]

Ύστερα από μία μεγάλη μάχη με τον στρατό των Βριλ η Μάγια η Μέλ-ισσα είχε συλλέξει τόση πολύ γύρη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πετάξει και ούτε να γυρίσει πίσω. Έτσι έμεινε καθηλωμένη βαθιά μέσα στα εδάφη των Βριλ. Τότε ένας στρατιώτης των Βριλ με ένα μεγάλο σάλτο κόβει το ένα φτερό της Μάγιας της Μέλ-ισσας. Αυτή μετά από τερατώδεις προσπάθειες κατάφερε να γυρίσει στα Μελ-ίσσια. Από τη στεναχώρια της όμως κατάντησε να λιώνει και αυτή στο Lineage όπως και τόσοι άλλοι καμένοι. Λέγεται πως η φυλή των Kamael δημιουργήθηκε από την Μάγια την Μέλ-ισσα. Τέλος, υπάρχουν σοβαρές υποψίες πως η Μάγια η Μέλ-ισσα έγινε χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Links[επεξεργασία]

Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
την Μάγια τη Μέλ-ισσα.