Λόρδος Αργύριος Ά

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτό που βλέπετε είναι ορφανό. Αυτό σημαίνει πως αυτό που βλέπετε είναι μόνο του και πρέπει να φέρετε κόσμο να το δει, λινκάροντάς το αλλού, but who cares? (Δεκέμβριος 2010)

Λόρδος Αργύριος Ά (1331-άγνωστο μ.Χ) .

Ένας άγνωστος στρατιώτης με υπερφυσικές δυνάμεις ο οποίος έδρασε στις αρχές του Μεσσαίωνα , γνωστός από τα κατορθώματά του στην θρυλική μάχη του Κάμελοτ. Ο Αργύριος ο Ά έδρασε σαν καταλύτης σε μια από τις μεγαλύτερες μάχες του Μεσαίωνα, κατά την οποία άγνωστες ορδές αγρίων Βίκινγκ επετέθησαν στο θρυλικό Κάμελοτ! Ο τότε Βασιλιάς Αρθούρος μαζί με τον Λάνσελοτ έσπευσαν να ζητήσουν την βοήθεια του λόρδου Αργύριου 'Α , ο οποίος με την τρομερή του δύναμη και τα τρομερά του "ΒΕΛΗ " (Βελάκια DARTS) κατόρθωσε να αποκρούσει με επιτυχία όλες τις επιθέσεις στο τότε κάστρο του Κάμελοτ. Άγνωστη παραμένει ακόμα και στα σημερινά τα χρόνια η πορεία του θρυλικού αυτού Λόρδου, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά από αυτή την μάχη. Φήμες θέλουν τα ίχνη του να εντοπίζονται στην βόρεια Ελλάδα σε μια κωμόπολη εν ονόματι "Αριδαία" , και να είναι κάτοχος επιχείρησης "Ίντερνετ Καφέ" (το όνομα της επιχείρησης αποκρύπτεται λόγω προσωπικού απορρήτου).

Ο Λόρδος Αργύριος ο Ά, χάρη στις υπερφυσικές του δυνάμεις και τα υπερφυσικά του βελάκια ήταν αυτός ο οποίος βοήθησε τον Βασιλιά Αρθρούρο όχι μόνο να αποκρούσει τις επιθέσεις των Βίκινγκς , αλλά επίσης μαρτυρίες θέλουν τον ίδιο τον Λόρδο Αργύριο να βγάζει αύτος το σπαθί , Εξκάλιμπερ, από την πέτρα, όμως για λόγους μετριοφροσύνης και ευσυνειδησίας έδωσε όλη την δόξα στον Βασιλιά Αρθούρο και στον μακρινό του μπατζανάκη Λάνσελοτ...

Όποιος ποτέ του έρθει σε επαφή με αυτόν τον θρυλικό Λόρδο παρακαλείτε να μην διανοηθεί να του αφήσει πιστόλα ή να δοκιμάσει να ρίξει με τα θρυλικά του βελάκια χωρίς να βάλει τουλάχιστον 0,50 λεπτά στην υποδοχή.

(Κλασική ατάκα Λόρδου Αργύριου 'Α : Σόλιντ ρε μαλάκα μην ρίχνεις τα βελάκια έτσι..)