Λεωφορείο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση


Bouncywikilogo9.gif
  Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για αυτό το βασανιστήριο.
  ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀  


Η Σημαία που φέρουν οι Με Πουλμάνοι!

Λεωφορείο λέγεται μια σατανική εφεύρεση για της οποίας το λόγο ύπαρξης οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι λένε ότι το έφτιαξε ο Τσακ Νόρις μια μέρα που βαριόταν, άλλοι λένε ότι χρησιμοποιήθηκε από τις ΗΠΑ για να κατατροπώσουν τη Γερμανία, ενώ τέλος μερικοί πιστεύουν ότι έχουν κάποια ανάμειξη τα Βριλ. Τέλος πάντων, θα ήταν όλα μια χαρά, αν την ύπαρξη του λεωφορείου δεν ανακάλυπτε ο ΟΑΣΘ.


Εφεύρεση[επεξεργασία]

Τα πρώτα πούλμαν (pull man το τράβανδρο) στον πλανήτη τα κατασκεύασαν μουψωλμάνοι (με πουλμάνοι), ώστε να αποικίσουν τον πλανήτη. Τα αεροπλάνα σύμφωνα με ορθοδέξιες στατιστικές οδήγησαν πολλούς Ινδούς να ψηφίσουν ελληνική δεξιά και Ιησού Χριστό, οπότε οι μουψωλμάνοι προτίμησαν τα ψώλμαν. Το πούλμαν ή ψώλμαν οδηγείται μόνο σε μόνιμη στύση. Οι ξεκαύλωτοι υποχρεώνονται να μετακινούνται με τα πόδια.

ΟΑΣΘ[επεξεργασία]

Αυτός ο οργανισμός, πιθανότατα παιδί του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με το όνομα, έφερε τα λεωφορεία στη χώρα μας κι έκτοτε κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στη Θεσσαλονίκη. Το παράδοξο με τον ΟΑΣΘ είναι ότι οι επιβάτες πληρώνουν για την ταλαιπωρία τους. Θησαυρίζουν από την αφέλεια του κοσμάκη και κάνουν τις ΗΠΑ να τρίβουν τα μάτια τους. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης γνωρίζει αυτήν την κατάσταση και τηρεί σιγή ιχθύος (με ωροσκόπο Παρθένο).

Λεωφορείο με παραλλαγή: ίσως η σατανικότερη εφεύρεση όλων των εποχών...

Τύποι βασανισμού[επεξεργασία]

Τα μηχανήματα αφόρητου πόνου φέρουν και κωδικές ονομασίες. Οι κωδικοί τους αποτελούνται από δύο σκέλη (Α.Σ.ΙΚΕΑ-Ν.Σ.ΣΤΑΘΜΟΣ) και φέρουν σε ευδιάκριτο σημείο έναν αριθμό (3). Τα λεωφορεία με τους κωδικούς αριθμούς 2, 3, 8, 10, 14, 27, 32 βασανίζουν τους επιβάτες με τη μέθοδο "σαρδελοκούτι". For example, αν ανεβείτε σε λεωφορείο κώδικας 8 γύρω στις 3 το μεσημέρι, δε θα ξαναβγείτε από εκεί με ολόκληρα πνευμόνια. Άλλο παράδειγμα: οι κωδικοί 4, 9, 18, 30, 34, 36, 55 υποδηλώνουν μικρή συχνότητα και μεγάλη ταλαιπωρία στις στάσεις (προθάλαμοι για τα κυρίως βασανιστήρια). Μόνο και μόνο για να παίζει με τον πόνο του κοσμάκη, ένας μαλάκας υπέδειξε να βάλουν ειδικά ρολόγια στην Αριστοτέλους, την Καμάρα και κάπου αλλού. Επίσης το λεωφορείο με κωδικό 909 βασανίζει τους επιβάτες του με την μέθοδο της άσκοπης "βόλτας" δεξιά και αριστερά. Αποδεικνύεται με μαθηματικά του λυκείου ότι τα λεωφορεία μας τα πρήζουν (τα συκώτια, ντε!)

Εργαλεία Βασανισμού[επεξεργασία]

Υπάρχουν επίσης και διαφορετικοί τύποι εργαλείων βασανισμού. Κάποια εργαλεία βασανίζουν τους επιβάτες υποβάλλοντάς τους σε αδυσώπητη ηχορρύπανση. Άλλα πάλι εφαρμόζουν τη δοκιμασμένη μέθοδο του ομοιόμορφου ψησίματος που κάνει τον επιβάτη να λιώνει στο στόμα, ενώ τα ελληνικής κατασκευής λεωφορεία ταρακουνάνε τους επιβάτες μέχρι να τους βγει το στομάχι από τα αυτιά.

Τύποι που συναντώνται σε λεωφορεία[επεξεργασία]

Οδηγός[επεξεργασία]

Γνωστός και σαν φιλεύσπλαχνος βασανιστής, προσπαθεί να διευκολύνει τη Ζωή μας. Δεν κάνει και τίποτα ουσιαστικό. Όταν δεν ανοίγει τις πόρτες του λεωφορείου, μάλλον δίνει πληροφορίες ή τα ξύνει ή κοιμάται όρθιος. Συνήθως λέγεται Τάκης. Όταν δεν έχει υπηρεσία, ακούει στη διαπασών Πέγκυ Ζήνα.

Μουσικόφιλος επιβάτης[επεξεργασία]

Δείχνει να απολαμβάνει τη διαδρομή, στην πραγματικότητα όμως απολαμβάνει το αγαπημένο του τραγούδι στα ακουστικά. Κανείς δεν ξέρει τι τραγούδια ακούει, εικάζεται όμως ότι είναι έφηβος που βαριέται τη ζωή του. Μάλλον είναι έτοιμος να δώσει Πανελλήνιες.

Κοιμήσης[επεξεργασία]

Για κάποιο μυστήριο λόγο οι «άντρες» προτιμούν τα λεωφορεία...

Λίγο μετά την είσοδό του στο λεωφορείο, αποκοιμιέται. Κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να τον ξυπνήσει. Θα τον βρει ο οδηγός κάποια στιγμή στην αφετηρία και θα τον πάει σπίτι του για να γλιτώσει από δαύτον.

Βρωμύλος[επεξεργασία]

Απαντάται όλο το χρόνο, αλλά κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μυρίζει ιδρωτίλα, απλυσιά ή και σκόρδο, έχει βρώμικα αυτιά και σκαλίζει τη μύτη του. Συνήθως κάθεται δίπλα σου και κρατιέται από τους ορθοστάτες, με αποτέλεσμα να έχεις ένα υπέροχο γκρο-πλαν της ιδρωμένης του μασχάλης.

Εκνευριστική γιαγιά[επεξεργασία]

Η σωστή στάση με λεωφορείο.

Είναι άγραφος κανόνας ανάμεσα στους λεωφορειοβάτες να παραχωρούν τη θέση τους σε άτομα χρήζοντα ανάγκης, όπως παππούδες, γιαγιάδες, εγγύους κλπ και, τις περισσότερες φορές, το κάνουνε ευχαρίστως. Ορισμένες γιαγιάδες όμως έχουν εκτραχυνθεί τελείως: μόλις μπαίνουν στο λεωφορείο και πριν προλάβει καν κανείς να σηκωθεί, αρχίζουν τον εξάψαλμο: "ορίστε κατάσταση, η νεολαία δε σέβεται πια τίποτα, πονάει το πόδι μου και δε μπορώ να κάτσω πουθενά". "αμ, εγώ, εγχειρησμένη είμαι, ζαλάδα με πιάνει εδω μέσα, θα λιποθυμήσω" "δώστε καλέ μια θέση στην κυρία, εγχειρισμένη είναι!" Κάπου εκεί ξεσπάει ένας, κατά τα άλλα ευπροσήγορος μεσήλιξ, μπουχτισμένος από την άθλια κατάσταση και τον Βρωμύλο που κάθεται δίπλα του, και φωνάζει "γριές γυναίκες, μες τη ζέστη που πατε, να κάτσετε σπιτι σας! να κατεβείτε νωρίς το πρωί, σάμπως έχετε δουλειά να κάνετε;" κλπ. Σκηνές απείρου κάλλους.

Αγενής[επεξεργασία]

Πρόκειται για άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλλου που θα μπουν στο λεωφορείο μόνο και μόνο για να σπάσουν τα νεύρα των όποιου επιβάτη τους προκαλέσει έμπνευση για να ξεσπάσουν ώστε να αποκτήσει κάποιο νόημα η ζωή τους η να νιώσουν "έξυπνοι","μάγκες",κτλ! Με το παραμικρό θα ακούσετε να σας την λένε!Όλοι κατα καιρούς έχει τύχει να πέσουμε σε τέτοιους η να είμαστε μάρτυρες κάποιας λογομαχίας που θα το προκάλεσουν οι ίδιοι. Κάποιοι μπορεί να το δούνε σαν το "λεωφορείο ο πόθος" που θα το παίξουν "μάγκες" κοιτώντας αδιάκριτα και μιλώντας χυδαία σε εκπροσώπους συνήθως του γυναικείου φύλλου!(συνήθως πρόκειται για άντρες άνω των 30!) Κάποιοι μάλιστα κάνουν οτι κάνουν με η χωρίς επίδειξη μαχαιριών η άλλων "αξεσουάρ της ψευτομαγκιάς τους",πιστεύοντας οτι έτσι ίσως κάνουν καμιά γνωριμία η απλά θα μείνουν αξέχαστοι σαν μεγάλοι άντρες ερωτίλοι. Μπορεί επίσης συγχρόνως να το δούνε σαν το "λεωφορείο άγρια δύση" οπου θα το παίξουν "αλιτεία,κακία,μαγκιά,κλανιά" σε συνδυασμό με "αντρίλα" για να υπάρχει μια ενδιαφέρουσα γι' αυτούς ατμόσφαιρα στο λεωφορείο.

Αισιόδοξος[επεξεργασία]

Του αρέσει να παίρνει το λεωφορείο, πιθανότατα επειδή είναι οικολόγος. Απολαμβάνει για πέντε έξι στάσεις τη μοναξιά και ύστερα τον διώχνει ένας παππούς με πι για να κάτσει αυτός. Εικάζεται ότι ο τελευταίος αισιόδοξος απήχθη από τους Βριλ.


Ανυποψίαστος γονέας με παιδί[επεξεργασία]

Κατέβηκε στο κέντρο για να πάνε τα παιδιά σινεμά να δούνε μια ταινία. Δε θα το ξαναεπιχειρήσει, διότι στη μέση της διαδρομής η μικρή θέλει μαλλί της γριάς και ο μεγάλος ξερνάει το μαλλί της γριάς που γάμαγε πριν. Αυτά έχει η ζωή.

Γοργονοβηχαλέων[επεξεργασία]

Συχνά βήχουν πάνω σου φορείς του γοργονοϊού υπερκολύμβησης με σκοπό τον θάνατό σου. Η λύση αν είσαι μικρός είναι να περάσεις σε καλή σχολή, ή έστω να ασχοληθείς με πολυχρήματη κερδοφόρο εργασία, ώστε να μην μετακινείσαι δημωδώς. Όμως χάνεις και το πέσιμο σε ιδρωμένες γκόμενες, και τον ξυλοδαρμό από αγόρια που έρχονται μετά στη σκηνή.

Είπαν για το λεωφορείο[επεξεργασία]

“Τα λεωφορεία είναι σαν τις γκόμενες. Για κάποιο διάστημα δεν έρχεται κανένα και ύστερα έρχονται όλα μαζί.”

- Ανώνυμος επιβάτης


“Τα λεωφορεία είναι σαν την κιβωτό του Νώε. Υπάρχουν γουρούνια, μοσχάρια, αρκούδες, παγώνια, γαϊδούρια...Απ' όλα έχει ο μπαξές”

- Άλλος ανώνυμος επιβάτης που διαφωνεί με τον πρώτο


“Να προσέχεις όταν μιλάς στο νομάρχη”

- Ανώνυμος Νομάρχης