Λεωνίδας

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

“This is skataaa!”

- Ο Λεωνάϊδας για κάτι που πάτησε

είναι πλέον επίσημο!

“Τσίμπα ένα αρχίδι (μολών λαβέ)

- Ο Λεωνάϊδας για στον Ξέρξη, δείχνοντας με το χέρι του τον δεξί όρχι

Ο Λεωνίδας ήταν φιλόσοφος από τα αρχαία χρόνια και έδωσε στους Ελ την δημοκρατία. Ήταν βασιλιάς της Σπάρτης για περίπου 3000 χιλιάδες χρόνια και τώρα ζει κρυμμένος με το όνομα Λεοντόκαρδος Λεωνίδας λέγοντας ότι Λεωνίδας είναι το επίθετο του.

Ο Λεωνίδας στο Counter Strike. Spectator είναι οι Πέρσες...

Καριέρα[επεξεργασία]

Ο Λεωνίδας στα 3 του χρόνια πήγε στον Ταύγετο όπου εγκλωβίστηκε και έμεινε εκεί για 20 χρόνια. Εκεί τον μεγάλωσαν λύκοι, ενώ μάθαινε να παίζει Counter Strike με αντίπαλους τους Πέρσες. Δεν έχασε ποτέ. Τα πρώτα του λόγια τα είπε όταν έγινε 30 χρονών αφού τότε έφυγε για την Σπάρτη και αυτά ήταν THIS IS SPARTAAAA. (Τότε δεν υπήρχαν καν αγγλικά αλλά τέλος πάντων, ήταν ο ιδρυτής τους). Η πρώτη του λέξη δεν ήταν απλά μια λέξη. Ήταν ιστορία.


Βασιλιάς της Σπάρτης[επεξεργασία]

Ο Λεωνίδας έγινε βασιλιάς και κύρηξε αναμέτρηση με τους Πέρσες στο Counter Strike. Όταν ο Πέρσης αγγελιοφόρος πήγε στην Σπάρτη ο Λεωνίδας του είπε THIS IS COUNTEEEER και έτσι άρχισε πόλεμος. Ο Λεωνίδας νίκησε όλους τους Πέρσες μόνος του και έφυγε για την Κούβα. Εκεί μαζί με κάτι 300 κουβανούς ασχολήθηκαν με την τεκιλοποιεία όπου έβγαλαν πολλά λεφτά για να πραγματοποιηθεί το όνειρο του Λεωνίδα. Το μπάντζι-ζάπινγκ. Και τολμώ να πω, ήταν η πρώτη φορα που τρόμαξε.

ο Λεωνίδας αποφάσισε να ασχοληθεί με την ροκ μουσική για το 2010
Δεν ξέρω να διαβάζω!

Δάσκαλος[επεξεργασία]

Επιστρέφοντας στην πατρίς, ασχολήθηκε με τις τέχνες τις οποίες παράτησε για να γίνει δάσκαλος. Ο Λεωνίδας γρήγορα πήρε μετάθεση στα Κοσκινού όπου και έγινε δάσκαλος σε ένα δημοτικό σχολείο στο οποίο μάθαινε στους μαθητές του την μοναδική του λέξη THIS IS SPARTAAAA. Αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν αγράμματος και μπήκε σε ένα αντικυβερνητικό κόμμα με τον Τσε Γκεβάρα.

Αφίσα του Λεωνίδα στην Κούβα...

Επαναστάτης[επεξεργασία]

Με το κάλεσμα του Τσε, ο Λεωνίδας επέστρεψε στην Κούβα. Εκεί, ο Τσε και ο Λεωνίδας πολέμησαν την κουβανή κυβέρνηση εκτοξεύοντας μπανάνες από έναν καταπέλτη, δημιουργώντας πανικό στους βουλευτές. Τότε ο Λεωνίδας μπήκε μέσα στο Δημαρχείο και φώναξε THIS IS CUBAAAAAA! και άρχισε να σφάζει τους βουλευτές και τον πρόεδρο της κυβέρνησης. Επίσης μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου του και όχι μόνο φίλου του, Τσε, ο Λεωνίδας αποφάσισε να σταματήσει τους πολέμους και να ασχοληθεί με κάτι ποιο κόσμιο.

Μηχανικός αυτοκινήτων[επεξεργασία]

Ο Λεωνίδας έφυγε για την Αμερική και έπρεπε να μάθει αγγλικά. Παρόλα αυτά, το μόνο που έμαθε ήταν το THIS IS AMERICAAAAA. Έγινε μηχανικός αυτοκινήτων σε ένα συνεργείο στην Καλιφόρνια και αργότερα πήγε στο Pimp my ride με τον Εξζίμπιτ για να καγκουρέψει τα αμάξια των άλλων. Εκτός από αυτό, έβαζε μια κάρτα-αυτοκόλλητο στα αμάξια που έλεγε THIS IS KARTAAAAAA. Ο Λεωνίδας έγινε διάσημος σε όλα τα πέρατα του γαλαξία που μέχρι και ο Λούκιος Ουρανοπερπατητής τον προσέλαβε να του φτιάχνει τα διαστημόπλοια. Ακόμα και ο Γεώργιος Βους τον πήρε να δουλέψει μυστικά και να φτιάχνει Α.Τ.Ι.Α...

Τηλεόραση[επεξεργασία]

Ο Λεωνίδας πήρε μέρος σε πλήθος διαφημίσεων για φαγητό, εσώρουχα και κοινωνικά μηνύματα. Τα πιο γνωστά από αυτά είναι η διαφήμιση των Pampers, για την οικολογία και το μήνυμα για τα λάθη στα εστιατόρια. Πήρε μέρος και σε τηλεπαιχνίδια όπως το The Wall και στον Αδύναμο κρίκο στα οποία δεν κατάφερε να προκριθεί λόγω κακής συμπεριφοράς.

Τεχνολογία[επεξεργασία]

Ο Λεωνίδας αφού ίδρυσε την εταιρεία του SPARTAAAA έφτιαξε ένα περιβάλλον εργασίας ανάλογο του Windows το οποίο δεν θα εμφανίζει την Μπλε οθόνη του θανάτου. Το ονόμασε Windows SPARTA. Το λογισμικό αυτό πούλησε πάνω από 30.000.000 αντίγραφα αφήνοντας των Μπιλ Γκέιτς χωρίς δουλειά. Η εταιρεία του έγινε διάσημη και η έδρα του μετακινήθηκε στη Σπάρτη.

Σκακιστής[επεξεργασία]

Σπαρτόσκακο.PNG

Ο Λεωνίδας αργότερα αποφάσισε να διεκπαιρεώσει το ταλέντο του και στο σκάκι. Συγκεκριμένα εφεύρεσε μια συγκεκριμένη κίνηση η οποία ονομάζεται προς τιμήν του λεωνίδεια.

Εταιρεία[επεξεργασία]

Η εταιρεία του Λεωνίδα είχε γίνει παγκόσμια γνωστή μέχρι που 3 χλιμίντζουρες Σπαρτιάτες μπλόκαραν το σύστημα αφήνοντας όλο τον κόσμο χωρίς Windows SPARTA. Ο Λεωνίδας για να αποφύγει τις συνέπειες κρύφτηκε για 100 χρόνια και βγήκε το 2007 στην ταινία 300 παίζοντας τον Τζέραρντ Μπάτλερ που έκανε τον Λεωνίδα. Τώρα ο Λεωνίδας είναι κάπου αλλού με άγνωστη ταυτότητα. Είναι πολύ πιθανό να είναι ελαιοπαραγωγός στο ελαιοτριβείο THIS IS OLIVE OIIIIIIL.

Ο Λεωνίδας πανηγυρίζει τέρμα του.

Ποδόσφαιρο[επεξεργασία]

Εκτός αυτών, ο Λεωνίδας, ίδρυσε και μια ποδοσφαιρική ομάδα, το Λεωνίδιο Σπάρτης.