Λευκός Πύργος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Τεχνικοί των ΕΛ παρακολουθούν δοκιμαστική εκτόξευση

Ο Λευκός Πύργος είναι ένα από τα 7 θαύματα του αρχαίου κόσμου. Κανονικά δικαιούται τη θέση των κρεμαστών κήπων της Βαβυλώνας, διότι:
α) οι Βαβυλώνιοι ήταν βάρβαροι και μόνο θαύματα δεν κάναν,
β) κρεμαστοί κήποι; Πόστερ είναι οι κήποι και τους κρεμάσαν με μπλουτάκ;

Ο πλέον μόνος κάτοικος του Λευκού Πύργου

Επίσης, δικαιούται και τη θέση του Παρθενώνα γιατί -ως γνωστόν- όλα τα λεφτά και η γκλαμουρία πάνε στην Αθήνα. Επίσης, είναι μνημείο της Ορθοδοξίας και συνδέεται με την Αγιά Σοφιά και το ψιλικατζίδικο στη γωνία μέσω υπερβατικής πύλης.

Στην πραγματικότητα πρόκειται περί του περιώνυμου Λευκού Πυραύλου αρχαίας τεχνολογίας. Αυτόν τον εφέρανε οι ΕΛ από το Σείριο και τον περάσανε από τον τελωνειακό έλεγχο κρύβοντάς τον στο τάπερ με τους κεφτέδες. Ο Πύραυλος είναι το Ύστατο Όπλο των ΕΛ εναντίον των προαιώνιων εχθρών τους (εδώ δε θα τους κατονομάσουμε γιατί την προηγούμενη φορά μας κάηκε το βίντεο) και βασικά θα τους αλλάξει τα πρέκια. Δεν το χρησιμοποιούν ακόμη οι ΕΛ διότι είναι προς το παρόν ευγενικοί και μετρημένοι. Κάποιοι κακοήθεις λένε ότι δεν μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν γιατί έχουν χάσει το τηλεκοντρόλ και γι'αυτό είναι αναγκασμένοι να βλέπουν συνεχώς αγώνες του ΠΑΟΚ χωρίς να μπορούν να αλλάξουν κανάλι, αλλά αυτές είναι γελοιότητες και πονηριές των οχτρών γενικότερα.

Άλλο τρανό αποδεικτικό στοιχείο της δολιότητας τον οχτρών είναι το ότι τον έβαψαν μπεζ , έτσι ώστε να χλευάσουν το τΕΛ-ειο αυτό αριστούργημα. Αλλά ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ (γι αυτό αγοράστε τα βιβλία μου όπου εξηγώ τα πάντα με τεκμήρια και επιστημονικές αλήθειες ). Και ένα από τα εκατομμύρια καλά αυτού του Πύργου είναι το εξής: Είναι κατάλευκος.