Λεονάρδος ντι Κόπριο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
ο Λεό στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τον κόπρο 'έβρεξε' τα μαγαζιά του

Ο Λεονάρντο Ντι Κόπριο ήταν ο βοηθός του Ηρακλή (δηλαδή ενός παλιού αποτυχημένου μιμητή του Τσακ Νόρις), που συνέβαλλε (ανεπαρκώς) να καθαριστούν οι στάβλοι του Αυγεία. Αλλά κατά λάθος, πριν ξεκινήσει καλά - καλά το καθάρισμα (πρωί με την Αυγούλα) του Ηρακλή του ήλθε να χέσει!!

Η ιστορία[επεξεργασία]

Το καράβι κατακάθισε στον βυθό υπό το βάρος τόνων αφοδεύσεων

Έτσι έβαλε τον Ντι Κόπρο να φυλάει τσίλιες (ωχ αμαν!!!). Καθώς έχεζε ο Ηρακλής, το μαλακισμένο ο Ντι Κόπρο σφύριζε το μπες μες στο καμπριολέ του Γιάννη Βασιλείου με αποτέλεσμα να ξυπνήσει ο σκύλος του Αυγεία, να βγει από τη μάντρα και να αρχίσει να κυνηγάει τον Ντι Κόπρο!

Η ιστορία συνεχίζεται[επεξεργασία]

Από την τρομάρα του ο Λεό (όπως τον φώναζε ο Ηρακλής) γλίστρησε και έπεσε μέσα στους βόθρους του στάβλου και βούλιαξε στα σκατά!

Ο Ηρακλής αφού τελείωσε το χέσιμο νόμιζε ότι ο Λεονάρντο την κοπάνησε από την μπόχα...Έτσι επιτέλεσε μόνος του τον άθλο.

Απονομή τίτλων - Υπότιτλοι[επεξεργασία]

Ο Λεό τιμάτε ως Άγιος Σκατάκης από τους πνιγέντες του Τιτανικού.

Αργότερα όταν καθαρίστηκαν οι βόθροι και ο Ηρακλής βρήκε τον Λεονάρντο στις όχθες του ποταμού μισοπεθαμένο και με εκατό τόνους σκατό επάνω του, συγκινήθηκε, τον ονόμασε τιμητικά Λεονάρντο Ντι Κόπρο και του αφιέρωσε ένα τραγούδι που το ξέρουμε σήμερα ως το soundtrack της ταινίας Τιτανικός.

Σχετικά[επεξεργασία]