Λεμούριος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

“Η Μπρομαποϊκάρνα και το Αιγάλεω να κερδάνε και οι υπόλοιποι να πάνε για φρεντοτσίνο.”

- Ο Άη- Λεμούριος ο περίεργος, για το ελληνικό πρωτάθλημα.

“Θα κυκλοφορήσω νέο δίσκο με καινούργια κομμάτια.”

- Η Στέλλα Μπεζεντάκου για τα σχέδια των Λεμουρίων να κατακτήσουν τον κόσμο.

“Μπέιρα Μαρ - Αλικάντε : 1-2, Διπλό από ημίχρονο.”

- Η Μπέιρα Μαρ για την Αλικάντε και το διπλό από ημίχρονο.


Ένας λεμούριος.
Άλλος ένας λεμούριος.

Είναι παντού και έρχονται για σένα !

Το όνομα των Λεμουρίων στην πραγματικότητα είναι Γαλλικό και προέρχεται από τις λέξεις "λε μουρ" (σημ : η μούρη στα ελληνικά). Οι Λεμούριοι είναι κάποια πολύ φιλικά πλάσματα που όμως είναι πολύ δύσκολο να τα συναντήσεις, καθώς πουλάνε πολλή μούρη και αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις.

Ποιοτικά χαρακτηριστικά[επεξεργασία]

Ζουν ανάμεσά τους!

Οι Λεμούριοι είναι κοντοί, λούτρινοι, κακάσχημοι και γαλαζοπράσινοι. Είναι γενικά ευγενικοί και πρόσχαρεις, εκτός αν τους κερδίσεις στην ξερή, οπότε μετατρέπονται σε ούρουκ χάι φάιβ και σε παίρνει ο διάολος. Ζουν κάτω από το μαξιλάρι σου και κάνουν πολύ περιορισμένες εμφανίσεις. Οι τελευταίες τρεις θεάσεις Λεμουρίων έγιναν στην Ίμπιζα (Μάιος 1989), στο Ριο της Βραζιλίας (Σεπτέμβριος 1256) και στο Ρίο του Αντίρριο (Σεπτέμβριος 2017).

Γενικά είναι πολύ σνομπ : αν τους μιλήσεις, πρώτα θα σε κοιτάξουν υποτιμητικά σαν τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και μετά μπορεί και να σου μιλήσουν, αν δεν βλέπουν ποδόσφαιρο. Μιλούν μια περίεργη διάλεκτο της Ελληνικής, όπου συνδυάζει την γλώσσα των Ελφ, με τα Ελληνικά και τα σύμβολα & και #. Τρώνε μόνο φυστικοβούτυρο και καμμιά φορά τα νύχια τους. Επίσης τρώγονται μόνο από την αγωνία.

Η επεκτατική τους πολιτική[επεξεργασία]

Γενικά οι Λεμούριοι πιστεύουν ότι όλοι μας είμαστε κατώτεροι και γι' αυτό θέλουν να μας εξαφανίσουν, υποχρεώνοντάς μας να παρακολουθούμε το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Είναι μια αργή και επίπονη διαδικασία, αλλά οι Λεμούριοι είναι σίγουροι για την επιτυχία του, καθώς πριν το εφαρμόσουν στη Ζάμπια και στη γειτονική της Κάμπια, οι ομάδες τους έπαιρναν το τσάμπιονς λίγκ συνέχεια. Μετά βαρέθηκαν και άρχισαν τους εμφυλίους.

Μέχρι να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους έχουν υποσχεθεί ότι θα κάνουν εμφανίσεις που θα σοκάρουν, αρχίζοντας από το Deal και το υπερβολικά πολύ την Κυριακή. Κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει ! Εκτός από τον Chuck Norris!!

Γνωστοί Λεμούριοι[επεξεργασία]