Κώδικας Ντα Βίντσι

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Wiki.png
Προσοχή:
Tο άρθρο περιέχει πληροφορίες που αρχίζουν την αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη.
Συνεχίζετε με δική σας ευθύνη.
Ένα από τα στοιχεία μέσα στο σπίτι του Big Leo. Αν και ο άνθρωπος το έγραφε στο κούτελο, τους πήρε κάτι μέρες να το βρουν.
Ο Κώδικας ντα Βίντσι, όπως βρέθηκε στο απόκρυφο Ευαγγέλιο του Ιησού.

O Κώδικας Ντα Βίντσι είναι διάσημο ριάλιτι σόου που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με το concept ένας άσχετος, μία γυναίκα, ένας κωλόγερος και ένα γαλλάκι προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία μέσα από το σπίτι για να βάλουν τον συνδυασμό σε ένα κουτάκι, να το ανοίξουν και να βρουν το συμβόλαιο δισκογραφικής εταιρείας για να γίνουν τραγουδιστές της ποπ. Όποιος βρει τον συνδυασμό, ανοίγει το κουτάκι βρίσκει το συμβόλαιο και ένα στυλό και το υπογράφει. Εννοείται πως το γαλλάκι και ο κωλόγερος αποχώρησαν (ο πρώτος, όπως ανακοίνωσε ο Μικρούτσικος με 93,47% έναντι του άσχετου και ο δεύτερος με μία ψήφο διαφορά).

Στον τελικό αναμετρήθηκαν ο Μακρυμάλλης με την κουκλάρα. Ο μακρυμάλλης κατάφερε να ανοίξει το κουτάκι, αλλά δυστυχώς για αυτόν στο συμβόλαιο αναγραφόταν το όνομα της γυναίκας, οπότε τζάμπα κόπος. Το κοινό και η χριστιανική κοινότητα αντέδρασαν τα μάλα βλέποντας πως το παιχνίδι ήταν εξ αρχής στημένο, οργάνωσαν πορεία και τελικά ο Μακρυμάλλης πήρε και αυτός 150.000 ευρώ.

Σημείωση: το όνομα του ριάλιτι οφείλεται σε ένα ιδιότυπο κανόνα του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, όποιος ήταν προτεινόμενος, τον έκαναν ντα με ένα βίντσι. Σαδομαζό εντελώς μιλάμε.

Δείτε επίσης[επεξεργασία]