Κότα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Stop hand.png Νομίζεις ότι είναι αστείο, ρε αλήτη;
Dirty Harry.jpg
Ξέρω τι σκέφτεσαι: έκανε 6 διαγραφές, ή μόνο 5;
Να σου πω την αλήθεια, κι εγώ πάνω στην αναμπουμπούλα
έχασα το λογαριασμό. Αλλά όταν γράφεις αυτές τις σαχλαμάρες,
πρέπει να αναρωτηθείς: αισθάνομαι τυχερός; Λοιπόν,
αισθάνεσαι τυχερός, αλήτη; Τσακίσου να το ξαναγράψεις,
πριν σου τινάξω το άρθρο στον αέρα με το 44άρι Magnum μου!

Η Κότα αποτελεί ένα από τα μυθικά πλάσματα των Ελ, κι απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι υπάγεται ιδεολογικά στον τσιμπουκοκωλομουνισμό, τον οποίο δεν απλοποιεί ως τσιμπουκωλομουνισμό όπως οι περισσότερες γυναίκες. Η πρώτη κότα συναντάται το 88.888.888.888.888.888.888 π.Χ., την εποχή ο Ηρακλής έπαιζε με το τόξο του, αλλά αντί να κυνηγά μπεκάτσες κυνήγαγε Στυμφαλίδες Όρνιθες, οι οποίες εξημερώθηκαν αργότερα από τον Τσακ Νόρις με μία (και μονό μία) κυκλοστρυφογυριστή κλωτσιά και από τότε έχασαν την ιδιότητά τους να πετάνε.

Σήμερα κότες εκτρέφονται κατά χιλιάδες σε ορνιθοτροφεία, όπως του Μιμίκου. Εκεί τρώνε του σκασμού 24 ώρες τη μέρα για να καταλήξουν στο πιάτο μας σε ένα μήνα!!! Ένα θρεπτικό γεύμα πλούσιο σε ορμόνες και διοξίνες, απαραίτητα συστατικά για να παρουσιαστεί γυναικομαστία, τερατογεννέσεις κ.τ.λ. Επίσης, επιστημονικά κέντρα όπως το ΑΚΜΗ ερευνούν και την περίπτωση μετάλλαξης του DNA μας!!! Πιο επικίνδυνη διοξίνη είναι η 2,3,7,8-τετραχλωροδιβενζο-p-διοξίνη (2,3,7,8-TCDD). Η Κότα είναι η κύρια μηχανή παράγωγης αυγών, καθώς γεννά κάθε μέρα από ένα. Όμως, η διάσημη επιστήμων Άντζελα Δημητρίου σκέφτηκε να τις κλείσει κάπου χωρίς φως και να το ανοίγει κάθε 12 ώρες, ώστε η κότες να γεννούν δύο φορές τη μέρα αυγά (καταπάτηση κάθε δικαιώματος των ζώων).

Σχετικά με την Κότα:[επεξεργασία]

  1. Τρώει σκουλήκια κάμπιες και γενικά πολλά σιχαμένα έντομα
  2. Δεν τα πάει καθόλου καλά με τις αλεπούδες
  3. Τρώει φελιζόλ και γενικά πολλά από τα μονωτικά υλικά που χρησιμοποιούνται στις οικοδομές
  4. Χέζει σκατά (σύμφωνα με έρευνα τις ΑΚΜΗ)
  5. Καμία σχέση με το κοκορέτσι

Είδη Κότας[επεξεργασία]

  • Κότα με τα χρυσά αυγά: Ένα ακόμα μυθικό πλάσμα που το κυνηγούν ανά τους αιώνες εκατοντάδες Ελ, Βριλ κ.τ.λ., ώστε να την βάλουν κάτω και να την κάνουν να γεννά 40 αυγά τη μέρα. Φήμες θέλουν πρώτο κάτοχο της κότας με τα χρυσά αυγά τον Τσακ Νόρις, αλλά δεν θα το βρείτε πουθενά γραμμένο (εκτός Φρικηπαίδειας) ο όποιος αποφάσισε να την ανταλλάξει με τον γίγαντα, δίνοντας του ένα γιαουρτάκι με 3% λιπαρά. Λέγεται, πως αργότερα την χρυσόκωλη κότα την έκλεψε από τον γίγαντα ένα καθυστερημένο το οποίο πούλησε την αγελάδα του για φασόλια. Τέλος πάντων, αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Βέβαια, κανείς δεν έχει δει αυτή την κότα να γεννά αυγά εκτός από τον Τσακ Νόρις και τον Μάκη, ο οποίος το έχει και σε βίδεο και δυστυχώς η Κότα σήμερα αγνοείται. Μόνο η Διαβολική Νικολούλη ξέρει που βρίσκεται (εκτός από τον Μάκη).
  • Η ανορθόγραφη γυναίκα που κατάγεται από την Κω.
  • Η κότα στο πιάτο συνοδευόμενη με ποτό, κατά προτίμηση Black Label.