Κροκόδειλος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Λαμόγιο;
Bouncywikilogo9.gif
  Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για τον τσαντάκια.
  ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀  


Sharkοφάγο ερμπετόν που ζει (πολλές φορές δεν ζει γιατί πεθαίνει) σε ποτάμια, λίμνες, ενυδρεία και ντουλάπες κάθε αξιοπρεπή Κάγκουρα. Πολλαπλασιάζεται με κροκάτα αυγά δίχως κέλυφος, κατά τη διάρκεια του δειλινού. Το όνομά του το πήρε από τη δειλία που του προκαλεί το saffron (κρόκος) και αυτή είναι η αιτία που η Κοζάνη έχει πολλούς δειλούς αλλά όχι κροκόδειλους. Τα κροκοδείλια δάκρυα είναι άριστο βιολογικό λίπασμα για το saffron, έτσι στη Κοζάνη σκέπτονται να εκτρέφουν κροκόδειλους. Όπως και η Αχλάδα έτσι και ο κροκόδειλος έχει πίσω την ουρά.

Με το δέρμα του φτιάχνονται υπέροχες τσάντες, βαλίτσες και δερματόδετα βιβλία. Μάλιστα πολλά ιερά κείμενα είναι γραμμένα σε τέτοια βιβλία από δέρμα που προμήθευε τους μοναχούς ο μεγαλύτερος θηρευτής κροκοδείλων και προστάτης της Gαλλικής LACOSTE, o Άη Γιώργης ο Μεγαλομάρτυρας. Αν του κόψουμε την ουρά μεταλάσσεται σε κατοικίδιο σκύλο ράτσας LONG VEHICLE.

Επίσεις, κροκόδειλος ονομάζετε αυτός που καπνίζει όλο τον φοσμπα σε μια παρέα που γυρνάει τσιγάρο. Συνήθος είναι ένας άκυρος όπου μιλάει κρατώντας τον φοσμπά στο χέρι και φουμάροντας συνέχεια, αφήνοντας μόνο την τζιβάνα στους υπόλοιπους.