Κου Κλουξ Κλαν

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
ανώνυμοι κου-κλουξ-κλανίτες σε μια συγκέντρωσή τους...

“-ONE SOLUTION REVOLUTION”

- Ο Όσκαρ Ουάιλντ για την Κου Κλουξ Κλαν.

“Η πολυεθνική της Χρυσής Αυγής.”

- Ο Νίκος Μιχαλολιάκος για την Κου Κλουξ Κλαν.

“Τον αράπη κι αν τον πλένεις τον Εβραίο σου χαλάς”

- Ο Αδόλφος Χίτλερ για την Κου Κλουξ Κλαν.
Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για Κου Κλουξ Κλαν.

Ιστορία[επεξεργασία]

Η Κου Κλουξ Κλαν (ΚΚΚ ή «ο κούκ[λ]ος κλάνει») είναι μια επαναστατική οργάνωση που ιδρύθηκε κάπου, το χίλια οκτακόσια άστο, από τον πασίγνωστο άρχοντα Γουίλιαμ Τζόζεφ Σίμονς. Έχει σκοπό να δείξει την υπεροχή των άσπρων ανθρώπων, με σοβαρά επιχειρήματα που έχουν τεθεί από πολυμελείς συγκεντρώσεις και συνελεύσεις. Τέτοια είναι:
-Τα χύσια είναι άσπρα. Απ' τα χύσια κάνουμε παιδιά. Άρα τα άσπρα είναι ανώτερα.
-Οι Εβραίοι, αν και είναι άσπροι, είναι μαλάκες. Γιατί; Γιατί έχουν μαύρο ραβουνοζουκλεϊκά οξέα που αποτελούν το DNA τους.
-Οι Μαύροι είναι ζώα γιατί μαύρα είναι τα σκατά, και τα σκατά δεν τα θέλει ούτε ο ίδιος οργανισμός.

Πρόοδος[επεξεργασία]

Σοβαροί άνθρωποι από όλον τον κόσμο γίνοταν μέλη της επαναστατικής οργάνωσης Κου Κουξ Κλαν, για να επιφέρουν το καλό και την αγάπη σε όλο τον άσπρο, ψηλό, αδύνατο, γαλανομάτη, straight, αντρικό, Ρωμαιοχριστιανικό κόσμο. Η μεταξύ τους αγάπη και συμπόνοια θα οδηγήσει σε έναν επίγειο παράδεισο, με πεταλούδες, πουλάκια, χιμπατζήδες και μερμήγκια να πετάνε ανέμελα. Χάρη στις ακτιβιστικές τους πράξεις, όπως το κάψιμο των μαύρων, η αποφυλάκιση αυτών που έκαψαν τους μαύρους, την σύλληψη αυτών που αποφυλάκισαν τους ανθρώπους που σκότωσαν τους μαύρους, τη λήψη της αμοιβής και την θεωρία του ότι η γη είναι επίπεδη, προόδευσαν και τώρα πια έχουν φτάσει σε ένα πολύ υψηλό σημείο.

Αμφίεση με κουκούλα του Κομμουνιστικού Κόμματος Κύπρου, γιατί δεν έχουν τα μούτρα να μας αντικρίσουν με τέτοιο πάτωμα στις εκλογές.

Εκδηλώσεις[επεξεργασία]

Καθε 32 Φεβρουάρη, Κλου Καξ...Καξ Κουλ....Κλουκ Κλαξ...φτου Κου Κλουξ Κλαν, διοργανώνει εκδηλώσεις με σοβαρό θέμα τον ρατσισμό. Ζητούν με λογικό και πρόσχαρο τρόπο την θανάτωση όλων των διαφορετικών σε οποιαδήποτε προτίμηση. Αυτό το ζητούν φορώντας σεντόνια που τους κάνουν να μοιάζουν με φαντάσματα, χορεύοντας μπροστά από έναν φλεγόμενο σταυρό, ουρλιάζοντας όπως ο Γεωργιάδης, σχηματίζοντας κύκλους με τα κορμιά τους, ουρλιάζοντας όπως ο Καρατζαφέρης, κλάνοντας και φωνάζοντας όπως θα φωνάζει και ο Ηλίας Ψινάκης.

Ηγέτες[επεξεργασία]

1. Adolf Hitler (860 - 1453)

2. Άγνωστος Ηγέτης (μάλλον ο Τζο Μπάιντεν) (1453 - 1865)

3. Μάκης (1865 - Προς το παρόν)

Αυτά[επεξεργασία]

Δεν έχω να πω κάτι άλλο.