Κουρδιστό πορτοκάλι

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση


Το κουρδιστό πορτοκάλι, είναι ένα φρούτο που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα ενός επιστημονικού πειράματος για τη μελέτη σύνθετης φυσικομαθηματικής θεωρίας για το πώς η ηλεκτρομαγνητική μπιφτεκοποίηση του μαρουλιού επηρεάζει τις καθυστερημένες κατσαρίδες.

Το φρούτο-πείραμα[επεξεργασία]

Διεξήχθη υπό άκρα μυστικότητα από τους Ελ, σε βάσεις της περιοχής 51. Παρόλα αυτά το πείραμα απέτυχε και δημιουργήθηκε μια πορτοκαλοειδής άμορφη μάζα που σιγά σιγά πήρε την μορφή πορτοκαλιού με πλήρη άκρα και ένα κουρδιστήρι στην πλάτη. Οι επιστήμονες που για χρόνια το παρακολουθούσαν να παίρνει μορφή, έμειναν έκπληκτοι με το θέαμα και το κούρδισαν, αλλά τότε αυτό ζωντάνεψε, τους έσκισε στα δυο και τους έκαψε το μάτι με το σίδερο ατμού. Αμέσως μετά, το κουρδιστό πορτοκάλι ξέχειλο από θυμό, οργή, και σάλια βγήκε στους δρόμους του χωριού για να ρουφήξει τα μάτια και το μυαλό των δύστυχων χωρικών που θα βρίσκονταν μπροστά του.

Ακριβώς 5 δεύτερα πριν την αναπαραγωγή του τέρατος και το τέλος τoυ κόσμου, εμφανίστηκε το ΙΜΤ και το πήρε μαζί του στα αστέρια.

Ο μαθηματικός τύπος της δημιουργίας του είναι:

(1+x)^n=1+nx/1!+(n(n-1) x^2)/2!+√(a^2+b^2 ) ∬ biftek=x(y^2 ) √(2&marouli+⋃_(n=1)^m(X_n∩Y_n) csch^(-1)⁡666)=11888 (τυχαίο; Δε νομίζω!!!)

Μεταφορά στον χώρο της τέχνης[επεξεργασία]

Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για την ταινία.

Έναν αιώνα αργότερα, ο ιστορικός Δημοσθένης Λιακόπουλος ένθερμος υποστηρικτής της ελληνικότητας των πειραμάτων των Ελ έγραψε ένα βιβλίο με όνομα Κουρδιστό πορτοκάλι, πότε θα μας τον ρουφήξει; (τον εγκέφαλο φυσικά), από το οποίο ο σκηνοθέτης Στάνλεϊ Κιούμπρικ εμπνεύστηκε την ομώνυμη ταινία.