Κατηγορία:G.L.A.M-A.E.

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

σημειωση:...είναι αρκετά αηδιαστικό πιστεύω (θα γινει κι'άλλο βέβαια στην πορεία). νομίζω οτι μπορεί επάξια να λέγεται άρθρο της φρίκης.

το λογότυπο της εταιρίας

“Οποιοσδήποτε θέλει να του καγκουρέψουμε τις φωτογραφίες μη διστασει να επικοινωνήσει”

- εγώ

“Χαχα η εταιρία σας είναι χειρότερη και από δικαιολογία γυναίκας που λέει οτι έχει πονοκέφαλο”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για την G.L.A.M-A.E.

“φχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια”

- οι ιδρυτές της εταιρίας

ποιοί είμαστε[επεξεργασία]

ανώνυμος εταιρία ανελεητου photochopιάσματος και καγκουρέματος φωτογραφιών... στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται εικόνες που έχουν δεχτεί ανελέητο photochop για να γίνουν όμορφες (ή άσχημες). δημιουργήθηκε με σκοπό να συγκεντρωθούν σε ένα μέρος, όλες οι φωτογραφίες της φρίκης που έχουν καγκουρευτεί με το photochop / gimp.

το όνομα προήλθε απο το συνδυασμό των ονομάτων των 2 ιδρυτών και από τον όρο γκλάμουρ (δηλαδη κατι το εντυπωσιακο και φανταχτερό) άρα:...

GothicLinuks (ο ενας ιδρυτής -- γκοθάς και καμμένος με το λίνουκς)

AgiosMoglis (ο άλλος ιδρυτής -- ιερευόμενος και μογλιστής/ζουγκλιστής)

GLAMour (αφού όλες οι φωτογραφίες της εταιρίας είναι άκρως εντυπωσιακές)

G.L.A.M-A.E. (ανώνυμος εταιρία "γκλαμουριάς")

Ιστορία της εταιρίας[επεξεργασία]

Η πραγματική προέλευση της εταιρίας είναι ένα ανεξιχνίαστο μυστήριο για την επιστήμη, μετά φυσικά από τον τρόπο με τον οποίο οι ιππότες σιδέρωναν τις πανοπλίες τους. Στην πραγματικότητα πρόκειται για συνωμοσία. Στόχος ανώτερων πλασμάτων για καγκούρεμα αθώων φωτογραφιών και ανυποψίαστων άρθρων. Σαμποτάζ, Προβοκάτσια, Οργανωμένο σχέδιο εναντίον μας.

Τα πρώιμα χρόνια[επεξεργασία]

(πρόλογος:... όποιος το διαβάσει ολόκληρο από την αρχή έως το τέλος κερδίζει πολλααααα μπισκότα)

πρίν από την αρχή:... Σε μέρη ξεχασμένα από το χρόνο,παραδοσμένα στην ομιχλώδες σκέψη και στην σιωπή των αμνών,ανθρώπινο ον με βαμμένο κατάμαυρο μάτι λευκό δέρμα και ρούχα φτιαγμένα από δέρμα νυχτερίδας πέρναγε την ώρα του παρατηρώντας την μαύρη ομίχλη, αδιαπέραστη για τα κοινά μάτια, κάνοντας χαιρέκακες σκέψεις και σκεπτόμενο με ποιόν τρόπο θα κατάφερνε να βλάψει όλα τα ζωντανά όντα την γης.Ξάφνου,συνέβη κάτι το οποίο άλλαξε για πάντα όλη την ζωή του: Σαν θαύμα ήρθε από τον ουρανό ένα αντικείμενο,πέφτοντας από τα επουράνια με μεγάλη ταχύτητα.Όταν πια καρφώθηκε στο έδαφος,δεν υπήρχε πια αμφιβολία για το τι μπορούσε να είναι αυτό το αντικείμενο:Ένα λίνουξ!!! Το ον αρχισε να καίγεται στο λίνουξ και να αλλάζει την κοσμοθεωρία του περί κυριαρχίας των ζωντανών νεκρών.΄Εγινε φανατικός εχθρός των παραθύρων και έμαθε τον πραγματικό τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το φοτοκοπ.Αγόρασε μάλιστα και ψαλίδι.Ήταν πια επαγγελματίας κόφτης.Αποφάσισε τότε να ταξιδέψει και να γνωρίσει και άλλα όντα σαν αυτόν.Βγήκε λοιπόν στον πηγεμό για την Ιθάκη,μα τελικά κατέληξε στην Θράκη.Ο δρόμος όμως,ήταν δύσβατος.Το ταξίδι δεν ήταν εύκολο.Τα πάντα γύρω έμοιαζαν εχθρικά.Ξάφνου,ο ουρανός άστραψε.Ένας κεραυνός έπεσε εκατό μέτρα μακρύτερα.Μια άγρια καταιγίδε είχε αρχίσει.Το νερό έπεφτε με τόση μανία,λες και πολεμούσε έναν αόρατο εχθρό,έναν εχθρό που έπρεπε να εξωντόσει,να διαλύσει,να εκμηδενίσει.Ο αέρας σφύριζε μανιασμένος,σκεπάζοντας οποιονδήποτε άλλο θόρυβο,σβήνοντας έτσι κάθε ελπίδα του οντος να ζητήσει βοήθεια.Τα μάτια του ήταν γεμάτα νερό και δεν μπορούσε να διακρίνει τίποτα μπροστά του.Βάδιζε στα τυφλά,ακουμπόντας τα δέντρα τα οποία βρίσκονταν πυκνα γύρω του.Ώρες πέρασαν με αυτήν την μάταιη περιπλάνηση,ωσπου τα πόδια του δεν τον βασούσαν πια.Κατέρευσε.Έπεσε στη ρίζα ενός δέντρου μισολυπόθιμος...

...η συνάντηση των δύο ιδρυτών:... Ξύπνησε την επόμενη μέρα,χωρίς και ο ίδιος να πιστεύει ακόμα ότι γλίτωσε από την τρομερή καταιγίδα.Ο ήλιος ήταν ήδη ψηλά,σημάδι ότι πλησίαζε μεσημέρι.Είχε βρεθεί μέσα σε ένα χαόδες τροπικό δάσος.Τα δέντρα φάνταζαν σαν βράχοι σκληροί,ακίνητοι,βουβοί και αυστηροί που ορθώνονταν μέχρι ψηλά πάνω,χωρίς να φαίνονται οι κορυφές τους.Άρχισε να προχωράει μέσα στο δάσος με δυσκολία,καθώς τον εμπόδιζαν οι πυκνές φυλλωσιές των θάμνων.Ξάφνου ακούει φασαρία.Μια ολόκληρη παρέλαση άρχισε να περνάει από μπροστά του.Όλοι έμοιαζαν να προσκυνούν κάτι που έμοιαζε με τεράστια μαιμού,καθισμένη πάνω σε ένα χρυσο θρόνο που τον μετέφεραν τέσσερις γορίλλες με μαύρα ράσα.Το ον κατεπλήχθει.Δεν είχε δει ποτέ του κάτι παρόμοιο.Καθώς η παρέλαση πλησίαζε προς το τέλος της,οι φρουροί της συνοδείας αντιλήφθηκαν ότι τους παρακολουθούσε αρκετά λεπτά.Μην έχοντας ξαναδεί κάτι που να μοιάζει με αυτό,οι φρουροί νόμισαν ότι περί κατάσκοπο της αίρεσης του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος,και ουρλιάζοντας σαν υστερικοί,τρέχουν για να τον συλλάβουν.Αυτός τότε αρχίζει και θυμώνει και με μια επιβλητική κίνηση υπεροχής,σκίζει τους φρουρούς στο ξυλο,νομίζωντας ότι ήταν κάγκουρες που τον είχαν περασει για εμο και έτρεχαν να τον δείρουν.Μόνο ένας φρούρός επέζησε και φώναξε βοήθεια αμέσως.Μια ολόκληρη στρατιά άρχισε να τρέχει για να αντιμετωπίσει τον τσαντισμένο γκοθά,αλλά αυτός κατανοώντας ότι πρόκειται για ζήτημα γκοθιάς ή εμοτικότητας τους αποκρούει εύκολα και τους κάνει να αυτοκτονήσουν μεταδίδοντας τους το γκόθικ πνεύμα.Η κατάσταση είχε ξεφύγει από τον έλεγχο της φρουράς.Κανείς δε μπορούσε πια να σταματήσει το πλάσμα με τις ανώτερες δυνάμεις.Εκείνο χαρούμενο για την νίκη του έτρεχε βάφοντας με μαύρο χρώμα όλα τα δέντρα και γελώντας διαβολικά,κοσμούσε το δάσος με καρικατούρες τάφων και νυχτερίδων.Τότε όμως εξαιτίας του θόρυβου που προκλήθηκε,το συμβαν τραβηξέ την προσοχή του Άγιου Μόγλη (γιατί περί αυτού πρόκειται ο πίθηκος καθισμένος στον θρόνο).Εκείνος τότε ακινητοποίησε τον νεοφερμένο με ένα θαύμα-εκπληξη,βρίσκοντας την ευκαιρία να κάνει φιγούρα στις γκομενίτσες τριγύρω....

...η σύλληψη και η εξυλέωση:... Κατάφεραν έτσι να συλλάβουν το λινούξα και τον έριξαν στη φυλακή.Ύστερα από τρεις μέρες ήρθε η ώρα να δικαστεί από ανώτατο Αρχιερέα της Ζούγκλας.Όλοι ήταν εναντίον του.Όλοι ήθελαν την καταδίκη του.Εκείνο,χωρίς φόβο ή ταραχή,στάθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και του Αρχιερέα.Ποτέ στο παρελθον ο μεγάλος ιερέας δεν είχε ακούσει τόσα πολλά και διαφορετικά επιχειρήματα.Ο γκοθάς του εξήγησε την ιστορία του Λινουξ,την θεωρία της γκοθιάς,και την πραγματική αξία του φότοκοπ.Όλοι στο δικαστήριο είχαν συγκινηθεί.Μικρά παιδιά άρχισαν να δακρύζουν και ο κόσμος όλος να φωναζει Αθώος,αθώος.Ένα δάκρυ ξέφυγε από τον Αρχιερέα και κύλησε στο μάγουλό του.Κατάλαβε μέσα του πόσο άδικο είχε και πόσο λαθος ήταν η ιδεολογία του όλα αυτά τα χρόνια.Έδωσε την τελική έγκριση για την απαλαγή του γκοθά από τις κατηγορίες.Στο δρόμο για την έξοδο,τον συνάντηση και αποφάσισε να του μιλήσει...

...η ίδρυση της φρικιαστικής εταιρίας:... Μίλησαν μαζί ώρες ατελείωτες για διάφορα θέματα.Ο αρχιερέας ήταν παντελως αλλαγμένος μετά από αυτή τη συζήτηση.Έμαθε να χειρίζεται το φοτοκοπ και να ξεχωρίζει τον πραγματικό γκοθα.Μερικές μέρες αργότερα ο Άγιος Μόγλης έβγαλε μια μεγάλη απόφαση:να τον στείλει περιοδεία στις χώρες του υπόλειπου κόσμου για να διδάξει την αλήθεια στους ανθρώπους.Μαζι του ταξίδεψε και ο γκοθάς.Εκείνος είχε και την μεγάλη ιδέα,την ιδέα η οποια άλλαξε παντελώς την μορφή του κοσμου με την οποία είναι γνωστος σε εμας.Να δημιουργήσουν μια εταιρία φοτοκοπιαρίσματος.Κανείς δεν τους πίστεψε όταν το ανακοίνωσαν πρώτη φορά.Όλοι έλεγαν ΄΄σιγά μην φτιάξουν έστω και μία σωστή φοτογραφία αυτοί΄΄.Και όμως συνέβη το αδιανόητο:η εταιρία ξεκίνησε και είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο.Ήταν η αρχή του τέλους.Ο κόσμος δεν ήταν ποτέ πια ο ίδιος.Ο πύργος της πίτσας δεν είχε πια την ίδια μορφή.Το κόψιμο του σκηνοθέτη άλλαξε τελείως με την προσθήκη του σκαταγεδών.Ο τέντυ μπέαρ δυστηχώς ευτυχώς αποδήμησε σε τόπο χλοερό.Το τρουλαίο περίπτερο και η εκκλησία του Κθούλου δεν έμοιαζαν καθόλου στην αρχική τους μορφή.

Και η ιστορία συνεχίζεται.....

(υστερόγραφο:

Αν διάβασες τα πρώιμα χρόνια από την αρχή έως το τέλος,μπορώ να σου πω επισήμως ότι δεν την παλεύεις.Άντε να βρεις καμια γκόμενα καλύτερα.)

μέτοχοι της εταιρίας[επεξεργασία]

εώς τώρα είναι μέτοχοι οι ιδρυτές και αναμένεται τρίτος μέτοχος να εισχωρήσει αρκεί να συμφωνήσουν και τα υπόλοιπα μέλη.

εγώ συμφωνώ, δινω θετική ψήφο--το φρικτό GothicLinuks/Blog/Chat 23:56, 13 Ιουλίου 2010 (UTC)
αν έχεις ψαλίδι και γιατί οχι---Μογλιστής 11:36, 14 Ιουλίου 2010 (UTC)
Ευχαριστώ, ευχαριστώ. -μiμο&μάξους 10:47, 23 Οκτωβρίου 2010 (UTC)
Αν είναι έτσι πάρε ένα φωτοκοπ και ξεκίνα δουλειά.Μόλις τώρα είδα την απάντηση σου (13 μέρες μετά!!θα αναφωνήσαν ομοίως με γνήσια λαινετζά ΄΄ΛΟΛ΄΄)
Η εταιρία αρχίζει να έχει πολύ κόσμο!!Πρέπει να βρούμε τι θα βάλουμε τους υπαλλήλους μας να κάνουν!!Πως θα σου φαινόταν μιμο να έκανες την τηλεφωνήτρια και ο λινουξάς τον άπορο,κακομοίρη και άτυχο εργάτη της εταιρίας (τις περισσότερες φοτο έχει φτιάξει).Εγώ θα είμαι ο στυφνός,σκληρός και αδυσώπητος καπιτάλας εκμευταλευτής.Κοινός ΄΄ Δε Μπιγκ Μπος΄΄---Μογλιστής 23:56, 5 Νοεμβρίου 2010 (UTC)
Eίπαμε ρε ΄΄ Μπιγκ Μπος΄΄.Και θρησκευτικός ηγέτης και τα παίρνεις και απο την εταιρία? Μου θυμίζεις έλληνα παπά...μiμο&μάξους 08:33, 6 Νοεμβρίου 2010 (UTC)
πλακίτσα κάνω ρε :Ρ
Να δω τώρα με τι θα σε πληρώσουμε που είσαι υπάλληλος,εδώ ο λινουξάς δεν έχει λεφτά ούτε για παράθυρα--Μογλιστής 20:53, 6 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

λίστα μετόχων[επεξεργασία]

ο καμμένος γκοθάς/λινουκσάς:... είναι ένας χρήστης που έχει καεί με το λειτουργικό του διαβόλου και με το γκοθί (και γι'αυτό χρησιμοποιεί το λειτουργικό της κολάσεως και μόνο). για την ακρίβεια πάντα ηταν καμμένος και με τα δύο. όμως δεν ήθελε να το εκφράσει φοβούμενος την κοινωνική κατακραυγή. και αυτό γιατί παντού άκουγε σχόλια:...

"εχεις λινουκς? χαχαχα!!!"... "είσαι γκοθάς? χαχαχα! χαζοΕΜΟ δηλαδη"...

Μπουχουχουχου ο Λινουξάς ήταν πολύ θλιμμένος με αυτά τα σχόλια γιατί ήτανε πραγματικός γκοθάς.Έτσι για να μην γίνει ΕΜΟ και παραθυράκιας, προτίμησε να σιωπά για να διασώσει τις γκοθί/λινουκσάδικες ρίζες του (έχω την ελάχιστη εντύπωση οτι το βάμησα λιγο, πολύ μελό μου βγήκε. σαν ταινία με τη μάρθα βούρτση το εκανα... λολ!)

ο μογλιστής/ζουγκλιστής:... είναι υπέρμαχος του μογλισμού/ζουγκλισμού. είναι και κύρηκας της μογλιστικής/ζουγκλιστικής θρησκείας. θέλει να βρίσκεται πάντα κοντά στη φύση. είναι οπαδός του τσακ νόρις, ενώ απεχθάνεται και αποκυρήσσει την ποταπή αίρεση του ΙΜΤ (ιπτάμενο μακαρονοτέρας).Στόχος αυτού του μετόχου είναι η παγκόσμια κυριαρχία ιερών μαιμούδων σε όλο των πλανήτη,καθώς και η επιστροφή του Αγίου Μόγλη.Το αγαπημένο του ρητό είναι:

“Φούντα,Χασσίσι...
Επιστροφή στη φύση...”

- Άγιος Μόγλης

η εταιρία στο χρηματιστήριο[επεξεργασία]

η εταιρία δεν είναι στο χρηματιστήριο, γιατι είναι φτωχιά μέχρι αηδίας. μάλιστα είναι τόσο φτωχιά που ό ένας από τους ιδρυτές δεν έχει χρήματα ούτε για έναν αξιοπρεπή υπολογιστή με παντζούρια (λολ!). έτσι χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα του διαβόλου αφού είναι τζαμπέ και έρχεται κατευθείαν από την κόλαση (γκοθάς δεν είναι? είναι δυνατόν να μην χρησιμοποιήσει αντικείμενα από την κόλαση και μόνο?)

επικοινωνία με την εταιρία μας[επεξεργασία]

σιγά που χεστήκατε να επικοινωνήσετε μαζί μας. αν παρόλα αυτά θέλετε να επικοινωνήσετε, θα μας βρείτε (λέμε τώρα, γιατί σιγά μην καθόμαστε πάνω από το πισί όλη τη μέρα) στις διευθύνσεις εδώ παρακάτω:...

τηλέφωνα επικοινωνίας για τον καμμενο γκοθολινουκσά:... 666-Gothic-Linuks-01, 666-Gothic-Linuks-02

διεύθυνση κατοικίας του καμμένου γκοθολινουκσά:... κόλαση και ινφέρνο γωνία

τηλέφωνο επικοινωνίας για τον μογλιστή/ζουγκλιστή-εχθρο του ΙΜΤ:... 555-AgiosMoglis-IMTsucks

διεύθυνση κατοικίας του μογλιστή/ζουγκλιστή-εχθρο του ΙΜΤ:... αμαζονίου και πεθαμένου ΙΜΤ γωνία

Κουτί[επεξεργασία]

Σε αυτό το κουτί γράφετε πια άρθρα θέλετε να καγκουρέψει η GLAM-AE για εσάς

π.χ.

θέλω να καγκουρέψετε το άρθρο <<σκατά>>. μιμο&μαξους 15:26, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)

καταλάβατε; Να λοιπόν το κουτί

Παράκληση χρήστη Απάντηση εταιρίας
Μια φωτογραφία για το shit big bang παρακαλώ --Άσεμνος 17:46, 21 Ιουνίου 2010 (UTC) Δεν το βρίσκω,δώσε λινκ
Εννοώ τον Σκαταγεδδών στο κόψιμο του σκηνοθέτη. Και μόνο που το φαντάζομαι θα είναι τρομερό το δουλευω τωρα το σκαταγεδων... θα το ανεβασω μαλλον αυριο...--το φρικτό GothicLinuks/Blog/Chat 18:59, 25 Ιουνίου 2010 (UTC)το ανεβασα... για μπειτε στο αρθρο και ριχτε μια ματια... καλο ειναι?--το φρικτό GothicLinuks/Blog/Chat 22:31, 25 Ιουνίου 2010 (UTC)μπα δεν με αρεσει, πολυ τσαπατσουλικο το εκανα... το ξαναφτιαχνω και θα ανεβασω αλλη πιο καλη εκδοση...--το φρικτό GothicLinuks/Blog/Chat 10:09, 26 Ιουνίου 2010 (UTC)ανεβασα καινουρια πολυ πιο καλη εκδοση...--το φρικτό GothicLinuks/Blog/Chat 18:46, 26 Ιουνίου 2010 (UTC)
Ψάχνω για ένα καλύτερο τρουλαίο περίπτερο και ένα καλύητερο πύργο της πίτσας --Άσεμνος 17:46, 21 Ιουνίου 2010 (UTC) τρούλο για το περίπτερο? Μια χαρά δεν είναι ο ήδη υπάρχων?... θα ριξει μια ματια και ο γκοθας και θα επιστρεψει με απαντηση (βαριεμαι να κανω login)...για την πιτσα, νομιζω οτι εχω μια ιδεα...

Η πιτσα ειναι εύκολη δουλειά,αλλά λόγω της βαρεμάρας που με δέρνει άνοιξα το ίντερνετσ και έκλεψα από αλλού--Μογλιστής 18:17, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)

το τρουλαίο περίπτερο έγινε με ζωγραφικήWindows, φαντάζομαι photochopLinux να είναι καλήτερο... miso,tha to koitakso--Μογλιστής 17:23, 23 Ιουνίου 2010 (UTC)
Επιθυμώ το καγκούρεμα της εκκλησίας που βρίσκεται στη συζήτηση του οίκου μου. Να γίνει μία σπουδαία δουλειά προς τιμή του Κθούλου. Φχαριστώ εκ των προτέρων. Pizifliker 10:03, 24 Ιουνίου 2010 (UTC)Το υπογράμμισα, το βάλα έντονα και πλάγια... Πώς αλλιώς να το πω?? Pizifliker 14:52, 26 Ιουνίου 2010 (UTC)Εγώ απευθύνθηκα στην εταιρεία. Όποιος θέλει ας το κάνει. Εντάξει! Όχι να πάμε μέσα για παράνομο προσηλυτισμό! Pizifliker 15:15, 26 Ιουνίου 2010 (UTC)(βλ. συζήτηση Pizifliker) Πιτσιφλικέρ 12:34, 27 Ιουνίου 2010 (UTC) όταν λες καγούρεμα τι εννοείς?Έτσι να κάνω ότι μου κατέβει?Κθουλο-εκκλησία θες?Α εγώ δεν κάνω τέτοια,εγώ δεν είμαι αιρετικός.Να φύγετε να πάτε αλλού (στον λινουξά)---Μογλιστής 14:59, 26 Ιουνίου 2010 (UTC)θα το προσπαθησω, αλλα δεν ξερω ποσο καλο θα γινει...--το φρικτό GothicLinuks/Blog/Chat 18:48, 26 Ιουνίου 2010 (UTC)ειναι ψιλοδύσκολο....Εγω δεν έχω ιδέες κυρίως για το πως να το κανω.Τι να του βάλω δηλαδή και να μοιαζει κθουλο-εκκλησία--Μογλιστής 19:54, 26 Ιουνίου 2010 (UTC)
OK ας το πάρουμε από την αρχή. Βρείτε μια οποιαδήποτε εκκλησία και κάντε την αντάξια του Κθούλου. Γιου νόου πράσινη, ολίγον τι γοτθικού ρυθμού, ίσως κανά πλοκάμι... Πιτσιφλικέρ 13:22, 27 Ιουνίου 2010 (UTC) το εκανα... για δες το...--το φρικτό GothicLinuks/Blog/Chat 15:36, 27 Ιουνίου 2010 (UTC)πολυ καλή δουλειά---Μογλιστής 18:51, 28 Ιουνίου 2010 (UTC)
μια φωτό που να αποικονίζει μια σημαία για την θεσσαλονίκη.(π.χ. ένα σταυρό με μπλε τετραγωνάκια και έναν φραπέ σε κάθε τετραγωνάκι) . μιμο&μαξους 20:34, 26 Ιουνίου 2010 (UTC) gia des ayto---simaia------Μογλιστής 20:07, 28 Ιουνίου 2010 (UTC)
Το τζαμί που θα βρείτε στο γνωστό μέρος (υπάρχει εκεί η περιγραφή). Πιτσιφλικέρ 21:04, 5 Ιουλίου 2010 (UTC) το εφτιαξα... για δες το... το εβαλα στο γνωστο μερος...
--το φρικτό GothicLinuks/Blog/Chat 00:00, 14 Ιουλίου 2010 (UTC)
Τη συγχώνευση των φωτογραφιών που υπάρχουν και πάλι στο γνωστό μέρος!!! Πιτσιφλικέρ 20:50, 3 Αυγούστου 2010 (UTC)
Στο γνωστό μέρος!!!! Pizifliker il Mafiosio 19:07, 22 Οκτωβρίου 2010 (UTC)
Μπορείτε να βρείτε μια φωτογραφία του Μιχάλη Χατζηγιάννη του σατανιστή; Αν γίνεται και μια πιο ρουφτηχτική τρύπα της οικονομίας --Άσεμνος 10:46, 6 Νοεμβρίου 2010 (UTC) agapite agiotime kirie pelata,tsekare te auto: satanistis mixalakisκαι αυτό εδώ---τρύπαελπίζω να σε κάλυψα--Μογλιστής 22:45, 6 Νοεμβρίου 2010 (UTC)
Ωραίος ο σάταν Χατζηγιάννης. Φανταζόμουν κάτι με τα χέρια ψηλά σχηματίζοντας το σήμα του διαβόλου. (Ή καμιά τελετή σατανιστών, αλλά αυτό μάλλον είναι πολύ... :P) Η τρύπα της οικονομίας μπορεί να γίνει πιο ρουφηχτική, ξέρεις βρε παιδί μου, να γίνεται χαλασμός! Να φανεί η σπαγγετοποίηση [1] Μπορείς να δεις μαύρες τρύπες για να εμπνευστείς. δηλαδή πιο μεγάλη τρύπα? μiμο&μάξους 12:58, 7 Νοεμβρίου 2010 (UTC)
Δηλαδή, τί θα έβγαζε το Χόλιγουντ; κάτι παρόμοιο.
Σας έλειψα?? Λοιπόν στο γνωστό μέρος, τα γνωστά!Πιτσιφλικέριος ο Κθουλομανής 19:38, 11 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)
Καμιά φώτο για το Τσίχλα με "σκάνε στα μούτρα του ανθρώπου και να τα αγκαλιάζουν", όπως στο Allien Νο1?2?, και καμιά με πατημένη ή κολλημένη κάτω απ'το θρανίο (έχω ρεκόρ), και ίσως καμιά real-τσίχλα-ufo (το πουλί).--Φιλι 09:11, 6 Φεβρουαρίου 2012 (UTC)
Σας έχω πολλή δουλεία. Υπάρχει μια αλλαγή στον τρόπο καγκουρέματος, οπότε στο γνωστό μέρος!--Πιτσιφλικέριος ο Κθουλομανής (talk) 11:43, 2 Αυγούστου 2012 (UTC)
Χρειάζομαι μια φωτογραφία της Κανέλη και του Κασιδιάρη να φιλιούνται, κατά προτίμηση στο Πακιστάν! --Άσεμνος 08:42, 13 Ιουνίου 2012 (UTC)
Μπορεί κάποιος να αλλάξει τα σύμβολα της μπάλας ασπίδας με το σύμβολο του ανεμοστροβίλου Απάνου Κόρακα. (Δεν είναι ανάγκη ένα προς ένα) --Ουφ ος εδώ 09:39, 27 Ιουνίου 2012 (UTC)
Το άρθρο αρνοκεφαλισμός χρειάζεται επιγόντως κάποιον αρνοκέφαλο, παρακλώ. --Άσεμνος (talk) 07:45, 7 Ιουλίου 2012 (UTC)
Τι θα γίνει με την πάρτη σας??--Πιτσιφλικέριος ο Κθουλομανής (talk) 19:19, 27 Αυγούστου 2012 (UTC)
Ένα φώτοτσοπ παρακαλώ σε αυτήν για να "περάσει" το κόψιμο των άνω. Τα μαξιλάρια.. λίγο "στρώσιμο". --Φιλι 12:29, 5 Φεβρουαρίου 2013 (UTC)

Υ.Γ.καλό θα ήταν να αφήνετε την τζίφρα σας

Πόσο φαν της εταιρίας είσαι?[επεξεργασία]

Δες πόσο φαν είσαι από εδώ

Cheat[επεξεργασία]

Aν είσαι πράγματι μεγάλος φαν της εταιρίας,θέλεις να γίνεις μέλος και δεν έχεις φοτοκοπ,τότε μπορείς να cheateareis από εδώ

Πολυμέσα στην κατηγορία «G.L.A.M-A.E.»

Αυτή η κατηγορία περιέχει τα ακόλουθα 200 αρχεία, από 244 συνολικά.

(προηγούμενη σελίδα) (επόμενη σελίδα)(προηγούμενη σελίδα) (επόμενη σελίδα)