Κανένα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

"Δεν έχω να πω τίποτα και για κανένα." -Αναφορά του Όσκαρ Ουάιλντ στον Κανένα.


Ιστορία[επεξεργασία]

Ο Κανένας ουσιαστικά είναι κάτοικος του πουθενά.
Το πουθενά, που λες φίλε μου, βρίσκεται λίγο πιο έξω από τη χώρα του Ποτέ, νοτιοανατολιτικοδεξιά της Σαουδικής Αραβίας πιο κάτω από τη γωνία που βρίσκεται το σουβλατζίδικο του Μπάρμπα-Ευτύχη (ξέρεις...ο γεράκος με τα ψεύτικα δόντια που καπνίζει συνέχεια....ε, αυτός). Εκεί κατοικεί με κανέναν άλλο (όχι ότι δεν κατοικεί με κανέναν άλλο, αλλά ότι κατοικεί μαζί με άλλον κανένα. Καταλάβατε?.......Εγώ όχι).
Η ασχολία του είναι.....Καμία.

Τα Είδη του Κανένα[επεξεργασία]

Σύμφωνα με τα υπερπροηγμένα, υψηλής νανοτεχνολογίας, ραντάρ των Βριλ (δημιουργημένα από τον μεγάλο Jedi μάστορα και καθηγητή του 3ου Λύκειου Νέου Ηρακλείου ΤΑΣΟ ΦΩΤΙΑΔΗ) έχουν ανακαλυφθεί και καταγραφεί διάφορα είδη ΚΑΝΕΝΑ. Δυστυχώς οι βριλ μας έχουν στείλει σε μορφή mail μόνο ένα είδος γιατί τα άλλα τα κρατούν απόρρητα λόγω του βεβαρημένου ποινικού μητρώου τους. Το ένα και μοναδικό είδος που γνωρίζουμε είναι το παρακάτω:

  • Ο cool Κανένας -Α.Κ.Α. Κανένα πρόβλημα.

Ιστορικές Αναφορές[επεξεργασία]

Η πιο σημαντική ιστορική μορφή του Κανένα είναι η μορφή του Οδυσσέα ο οποίος έπεσε θύμα του γνωστού, την εποχή εκείνη, τραμπούκου-νταή-μάγκα και καραμπουζουκλή κύκλωπα Πολύφημου, ο οποίος είχε σπουδάσει μαγειρική στην διάσημη σχολή του Αγαμέμνωνα, και συνήθιζε να πειραματίζεται στις γαστρονομικές πανδαισίες του με ανθρώπους (αλλά κυρίως με Μαρ αιχμαλώτους των Βριλ τους οποίους έστελναν οι ίδιοι στον διάσημο κύκλωπα μέσω ενός έξυπνου συστήματος παράδοσης που είχε αναπτύξει η Dominos pizza, "στους 5 Μαρ δώρο άλλοι 2 και ένα μπουκαλάκι με σάλτσα σόγιας".

Πρόσθετα Στοιχεία[επεξεργασία]

Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για τον Κανένα ρόλο.

Ο Κανένας έχει εμφανιστεί και στο διάσημο παιχνίδι ρόλων Kingdom Hearts στο οποίο βρίσκει επιτέλους τη θέση που του αξίζει στον διάσημο ρόλο των Nobodies (nobody σημαίνει Κανένας στην Αγγλοσαξωνική Διάλεκτο).


Από τον Γιώργο Σαμαντα :

Για τη Φρικηπαίδεια και την δικαίωση των Βριλ, τα δικαιώματα των οποίων καταπατούνται από αρειανές δυνάμεις σταλμένες από τον Λιακόπουλο.