Καλαθοσφαίριση

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Apolithoma.jpeg
Αυτό το άρθρο γράφτηκε πριν εκατομμύρια χρόνια.

Βοηθήστε το να βγει από το μουσείο γράφοντας νέες μαλακίες.

Καλαθοσφαίριση

Εθνικό σύνθημα: "Deus tripontus!"

Ομάδες Παγκοσμίως Όσες θέλει ο Πάπας
Ομάδες Ελλάδος Όσες θέλουν οι διαιτητές
Εθνικές Ομάδες Μία (αφού όλοι είναι έλληνες)
Καλύτερος παίχτης Μιχάλης Ιορδάνου
Καλύτεροι παίχτες Σκορτσιανίτς
Εμπνευστής & δημιουργός Αναξιμάνης
Μπασκετικός ύμνος "Ole, ole, ole"
Ο πληθωρικός Σκορτσιανίτς(3σε1)


“Θα ήθελα πολύ να παίξω μπάσκετ, αλλά δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για την καλαθοσφαίριση


“Ένα τρίποντο 5 δραχμέθ, μία βολή πόθα ευρώ;”

- Ο Υπουργόθ οικονομίαθ για την καλοθοσφαίριση


“Χικ!...αυτός είναι πιο μεθυσμένος από εμένα”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για την καλαθοσφαίριση


“Το κατ' εξοχήν ελληνικό άθλημα”

- Μπουμπούκος για την καλαθοσφαίριση


Είπε και ο Πλεύρης κάτι Εβραϊκά, αλλά τον μεταφραστή μας τον απήγαγαν τα Βριλ.

Το παιχνίδι αυτό είναι το κατ' εξοχήν αδερφίστικο παιχνίδι και τι άλλο θα μπορούσε να είναι άλλωστε με 10 κορμάρες με φανελλλάκια να παίζουν με ένα τόπι;

Η Ιστορία[επεξεργασία]

Ένα άθλημα με ελληνικές καταβολές.

600αι - 0π.Χ ή μ.Χ[επεξεργασία]

Κατά το 530πχ, όπου ο Αναξιμένης διατυπώνει την κυκλική κίνηση του σύμπαντος, δημιουργείται η πρώτη μπάλα μπάσκετ, με το όνομα "μπάλα μπάσκετ". Ο πρώτος, όμως, πραγματικός παίχτης μπάσκετ ήταν ο...( Ο Τσακ Νόρις σκότωσε, με το καλώδιο του ασύρματου τηλεφώνου, τον πληροφοριοδότη για να μην διαδοθεί η αλήθεια)

0 - 2000 μ.Χ[επεξεργασία]

Το μπάσκετ έγινε παγκόσμιο άθλημα και αναδεικνύεται Νo2 πιο διαδεδομένο παιχνίδι χλιμιντζουριάς και αποκτά 8888888 τρισεκατομμύρια οπαδούς, από τους οποίους 6 δισεκατομμύρια είναι άνθρωποι και οι υπόλοιποι Ελ και Βριλ. Κάπου όμως οι παίχτες δεν συμφωνούσαν και έφτιαξαν κάποιες ομάδες που τις έλεγαν "ομάδες" και κάθε ομάδα είχε το δικό της γελοίο όνομα (π.χ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ κλπ...). Αργότερα επειδή κάποιες ομάδες ήταν πιο ισχυρές δημιουργήθηκαν ορισμένες κατηγορίες οι οποίες ονομάζονταν "κατηγορίες" και χωρίζονταν σε αριθμούς και νούμερα (π.χ Α1,Α2 κλπ...). Δημιουργήθηκαν επίσης διάφορες οργανώσεις οι οποίες φιλοξενούσαν ομάδες και η νικήτρια ομάδα έπαιρνε ένα μπισκότο. Οι χαμένες, εκτελούνταν. Ονομάστηκε από τον Αδόλφο, Μουντομπάσκετ. Φανερό είναι το τι γίνετε σε αυτή την οργάνωση, αφού Μουντομπάσκετ = Μουντός + Μπάσκετ, και στην γλώσσα τον Ελ μουντός σημαίνει, επίσης, θανατηφόρος. Με άλλα λόγια στην ελληνιστί:

Μουντομπάσκετ= Θανατομπάσκετ

2000-2012μχ[επεξεργασία]

Το 2000 αναβλήθηκε η καταστροφή του κόσμου, επειδή ο Θεός ήθελε να μάθει, αν θα ξαναέπερναν οι Spurs το NBA (τελικά δεν το πήραν, αλλά τον πήραν). Από τα νεύρα Του, έριξε δύο αεροπλάνα στη Νέα Γιόρτσ. Το 2002, κάποιοι νόμισαν, πως ήρθε το Τέλος του κόσμου, καθώς η AEK πήρε το πρωτάθλημα. Το 2005, η Ελλάς, Ελλήνων χριστιανών τους ξέσκισε όλους. Αλλά το 2006, ύστερα από μεγάλη αδικία, πήραν οι Σπανοί την κούπα με την σούπα. Σύμφωνα με τον προφήτη Λιακόπουλο το 2012 οι Ελ, θα έρθουν και θα μας γαμήσουν στα τρίποντα.

Δείτε επίσης[επεξεργασία]