Καβουρογαμόσαυρος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Πολλοί ίσως έχετε ακουστά το κτήνος που κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει.Το είδος του διαφέρει ανάλογα με το οικοσύστημα στο οποίο μπορούμε να το βρούμε αλλά και με τις διατροφικές του συνήθειες. Ο καβουρογαμόσαυρος αναλόγως της συμπεριφοράς του διακρίνεται στα είδη Καβουρογαμόσαυρος και Καβουρογαμόσταυρος.

Το είδος[επεξεργασία]

Μέχρι στιγμής δεν έχει αιχμαλωτιστεί κανένα αλλά από μαρτυρίες θυμάτων που έχουν διασωθεί οι ειδικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η μορφή του είναι η αναδεικνυόμενη της φωτογραφίας.

Καβουρογαμοσαβρος.jpg

Στον αμμώδη (Καβουρογαμόσαυρο) ο οποίος συχνάζει στις παραλίες, είναι κρυμμένος κάτω από πέτρες, βράχια, ξαπλώστρες, μέσα σε τοστιέρες, νάυλον, μπετόνια, καθώς αν και σπάνια και στα πουράκια caprice, και παραμονεύει περιμένοντας τον τυχόν ανυποψίαστο τουρίστα να κάτσει στην άμμο και ύπουλα εισχωρεί στο σορτσάκι ή το σουτιέν σας και τσιμπάει με τις δαγκάνες του τα απαυτά σας ανάλογα με το φύλο σας.

Το θύμα συνήθως ξαφνιάζεται και ψάχνει να μέσα σε πανικό να καταλάβει τι έγινε. Ίσως νιώσετε δέος όταν δείτε το αγγούρι ή τη ρόγα σας κατακόκκινη και καυλωμένη. Παρόλα αυτά ο αμμώδης καταφέρνει να ξεφύγει δίχως να αφήσει αποτυπώματα. Αν παρόλα αυτά το θύμα τύχει και ανακαλύψει τον δράστη το αντικείμενό μας ονομάζεται πλέον αμμώδης Καβουρογαμόσταυρος καθώς οι αντιδράσεις του θύματος συνοδεύονται από βίαιη συμπεριφορά και βρισίδια της τάξης του:

-Γαμίδι θα σε πάρει ο διάολος!

-Μαλάκα δεινόσαυρος!

-Τρέχα! και φέρε το ντουφέκι πριν μου τα κόψει!

-Αχ με καυλώνεις... (για ανώμαλους μαζοχιστές)

-Τι να κόψει ο μαλάκας αφού δεν έχω...

-Φίλε κάτι κουνιέται στο σορτσάκι σου...Πώς την σηκώνεις τόσο εύκολα;

Απάντηση: Άμα δεν ατροφήσει δε πέφτει...ΑΑΑΑΑ Τα παπάρια μου!!

Συμπτώματα που εμφανίζει το θύμα[επεξεργασία]

  1. Πρησμένα παπάρια σε μέγεθος γουότερμελον
  2. Περπάτημα πλαγίως σαν να έχετε συγκάψει. Θα σας κοροϊδεύουν και θα σας λένε χέστη.
  3. Παράφορος πόνος. Πιο παράφορος απ'την Θώδη και τα τραγούδια του Σφακιανάκη μαζί.
  4. Όταν δείτε άλλο Καβουρογαμόσαυρο το σκατό θα φτάνει στην κάλτσα απ'το φόβο σας και ίσως να πάθετε αλλεργικό σοκ χωρίς λόγο.
  5. Θα μισείτε τα οστρακοειδή. Θα σιχαίνεστε ακόμα και τον χλιδάτο αστακό.
  6. Θα φοβάστε γενοκότερα να πλησιάσετε την θάλασσα και θα σας κυριεύει ο τρόμος της ασφυξίας των όρχεων.

Καταπολέμηση[επεξεργασία]

Η σύγχρονη φυσική δεν έχει ανακαλύψει τρόπους καταπολέμησης αυτού του θηρίου μιας και πολλοί λένε πως είναι η μετάλλαξη καρκίνου ,του γνωστού μαύρου με τα CD, που έχει υλοποιηθεί και κυνηγάει τα απωθημένα του Michael Jackson.

Παρόλα αυτά υπάρχει τρόπος να τον διώξετε χρησιμοποιώντας σαύρες για δόλωμα. Ο καβουρογαμόσαυρος θα κυνηγήσει την κακόμοιρη σαύρα, θα την γαμήσει, θα την κατασπαράξει και θα ξαναγαμήσει τα απομεινάρια της και τελικά θα κατασπαράξει και τον εαυτό του μιας και όταν το DNA της σαύρας συναντήσει το DNA του Καβουρογαμόσαυρου αρχίζει η εξέλιξη τη μετάλλαξης η οποία θα τον οδηγήσει στο να νομίζει ότι ο εαυτός του είναι ενα στρογγυλό τριχωτό παπάρι. Αυτό θα σας εξοικονομίσει χρόνο να ξεφύγετε,αλλά θα πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα μιας και ο Καβουρογαμόσαυρος θα ξαναδημιουργηθεί απ'τις στάχτες του καθώς εύκολα καταλαβαίνουμε ότι αφού γαμάει πολύ εχει κάποια σχέση με τον Rambo ο οποίος και να ανοίξει στη μέση θα μπορέσει να ραφτεί μόνος του.

Άγνωστο είναι αν ο Καβουρογαμόσαυρος σχετίζεται και με άλλες μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Παλαιοκώστας, τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη, τον Spyro the Dragon καθώς και τον Μπομπ το μάστορα. Σίγουρο πάντως είναι πως το είδος του βρισκεται αν όχι πιο πάνω τότε σε ίσο επίπεδο με αυτό του Τσακ Νόρις. Μάχες μεταξύ αυτών των 2 είναι γνωστές απ' την εποχή του Μπιγκ Μπανγκ και το αποτέλεσμα αυτής της μάχης είναι ο σημερινός κόσμος.

Γνωστά Αντικείμενα Αποτελεσματικά Στην Άμυνα Κατά Του Κτήνους[επεξεργασία]

Ειδική έκδοση μηχανής του γκαζόν για αλκοολικούς. Το έσχατο όπλο για την αντιμετώπιση του Κτήνους.

-Σκοτώστρες

-Φτυάρια

-Μηχανή του γκαζόν

-Το Μ60 του Ράμπο

-Συμπόσιο με τους Γαλάτες, κύριο πιάτο γαμοκάτσικο.

-Στρουμφάκια

-Φτερωτοί Νάνοι

-Απόλυτη Εξπερμάτωση στη Διεύθυνση του Καβουρογαμόσαυρου

Ομοϊδεάτες[επεξεργασία]