Κίνα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
ΣΤ' Σινική Ρομποκρατορία

S.png
 
Η Κίνα μαζί με τις κατακτήσεις τις.
Πληθυσμός 1,5 δις
Έκταση 10000000000 τετρ. τεράμετρα
Πρωτεύουσα Jee-Bay
Θρησκεία Μαοϊσμός
Εθνικότητα Κινέζοι
Επίσημη γλώσσα Αλλά μπουρνέ κινεζικά/‎‎Τσιντσαντσόν
Κυβέρνηση Ρομποκρατία
Αναλφάβητοι 99%
Σε πόλεμο με Ιαπωνία

“Θα το μεθύσουμε τον ήλιο σίγουρα ναι!”

- Κούλης για τη Κίνα


“Λεφτά υπάρχουν!”

- ΓΑΠ για τη Κίνα

Η Κίνα (επίσημη ονομασία: Κύμη) είναι μια μεγάλη χώρα μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα ανατολικά της Ελλάδας (χώρα των απογόνων των Ελ), η οποία κατοικείται από 1,5 δις Κινέζους.

Μπούρδες[επεξεργασία]

Οι Κινέζοι σύμφωνα με τον μεγάλο αρχαίο ιστορικό Μπυρόδοτο, είναι αποτέλεσμα ενός ατυχήματος που είχαν οι στρατιώτες του Μεγαλέξανδρου και της εξωγήινης φυλής των Σετσού του πλανήτη Κιν όταν έπαιζαν με ένα κουτί ληγμένα προφυλακτικά και μια χρονομηχανή. Το ότι είναι απόγονοι εξωγήινων εξηγεί το παρουσιαστικό τους καθώς και το γεγονός ότι πιστεύουν ακόμα στον κομμουνισμό.

Γνωστοί Κινέζοι κυβερνήτες είναι ο Μάο Τσε-Τουνγκ, ο Κώστας Σημίτης (Ҝ山丂ㄒ卂丂 丂丨爪丨ㄒ丨丂) και ο Κάπταιν Σποκ.

Η χώρα είναι γνωστή για τα εξαγόμενα παγκοσμίως γνωστά προϊόντα της.

Η εκδοχή του Μάκη[επεξεργασία]

Σύμφωνα με τον μεγάλο αρχαίο ιστορικό Μπυρόδοτο τον Μάκη, οι καργάθεοι Κινέζοι αποτελούν έναν προελληνικό λαό που ζούσε στην περιοχή που είναι το σημερινό Σχηματάρι (τότε λεγόταν Τσιντσαντσόν) και ήταν οι πρώτοι που προσέγγισαν οι Αθηναίοι με σκοπό να σχηματίσουν την Α' Αθηναϊκή Συμμαχία.

Τους κάλεσαν λοιπόν για να τους κωλοπιάσουν καλοπιάσουν σε ένα μεγάλο τσιμπούκι τσιμπούσι που παρόμοιο δεν είχε ξαναγίνει στα χρονικά. Οι Κινέζοι όμως μέθυσαν και άρχισαν να πειράζουν τις γυναίκες! Ως φυσικό επακόλουθο, θιγμένοι και εξαγριωμένοι οι Αθηναίοι τους γρονθοκόπησαν αλύπητα και τρομαγμένοι, άρχισαν να τρέχουν μέχρις ότου έφτασαν στην άλλη άκρη της γης, τη σημερινή Κίνα.

Μετά τη νίλα που πάθανε, οι Κινέζοντες έκοψαν εντελώς το πιοτό (έχετε δει ποτέ μεθυσμένο Κινέζο; Ο Μάκης έχει(!!!)), ξεκίνησαν μάλιστα να τρώνε συστηματικά ρύζι, το οποίο ευδοκιμούσε στην περιοχή και τους προκάλεσε δυσκοιλιότητα αφήνοντάς τους ως μόνιμη παρενέργεια τα χαρακτηριστικά πλέον σχιστά τους μάτια.

Με τη σκέψη ότι οι Αθηναίοι θα ξανερχόντουσαν για μια ακόμη αναμέτρηση, κιτρίνισαν από τον φόβο τους (άλλο κουσούρι που τους έμεινε μόνιμο) και ξεκίνησαν να προπονούνται στις πολεμικές τέχνες. Καράτε, κουνγκ φου και όλα τα συναφή.

Τον περίφημο πήλινο στρατό, τον φτιάξανε με το σκεπτικό να βάλουν τους πέτρινους στρατιώτες τους στους λόφους για να φαίνονται πιο πολλοί, κάτι που όμως δε χρειάστηκε γιατί οι Αθηναίοι είχαν πλέον άλλες σκοτούρες: Περσικοί Πόλεμοι, Πελλοποννησιακός Πόλεμος και δε συμμαζεύεται...

Σύμφωνα με τους 40 νοματέους και λοιπούς επιστήμονες κοινωνιολόγους ανά τον κόσμο, η Κίνα έφτασε το 1,5 δις πληθυσμό υπό τον φόβο αυτής της επίθεσης. Προς αυτή την κατεύθυνση οδηγούνται οι καψεροί ερευνητές μετά από την πρόσφατη ανακάλυψη γραπτής οδηγίας του αυτοκράτορα Τσο Και Λο προς τους υπηκόους της πρώτης δυναστείας: "Κάντε παιδιά να γίνουμε πολλοί, γιατί θα έρθουν και θα τις φάμε πάλι".

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι το 101% των Κινέζων σήμερα δεν αποδέχεται τα γεγονότα αυτά και συμπεριφέρεται σαν να μην έγιναν ποτέ. Με άλλα λόγια, κάνουν τον Κινέζο.

Γκαλερί[επεξεργασία]