Κάμπριο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Κάμπριο της εποχής του Λεωνίδα. Προσέξτε την επαναστατική, ακόμα και για την εποχή μας, οροφή

Το κάμπριο γνωστό και ως κάμβριο είναι ένα πανάρχαιο σανσκριστικό τσάκρα που αντιπροσωπεύει την φαλλική ισχύ γνωστό από το 7000 π.χ όταν και ονομαζόταν προ-κάμβριο.

Οι κάτοχοι του κάμβριο εμπνέουν την σιγουριά και την ασφάλεια στους θηλυκούς φορείς του τσάκρα της σίβας ανεξάρτητα από το αν αυτές είναι έλ ή βριλ.

Οι άνθρωποι που διαθέτουν κάμπριο είναι συνήθως χοντροί, άσχημοι και συνήθως κουβαλάνε κάτι άθλιες γκόμενες, οι οποίες προσπαθούν να μοιάσουν σε τραγουδίστριες, αθλήτριες κ.λ.π αλλά τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να πρήζουν τα αρχίδια ακόμη και αυτών των βρωμοσκατόγυφτων ή τσαντιρόγυφτων με τα κάμπριο και να τους πέρνουν συνεχώς τηλέφωνο.

Παραδείγματα[επεξεργασία]

“ Μαλάκα χτύπησα χθες ένα καβλάκι στο Μπουτίκ, πηγαίνω και της λέω, κοπελιά θες να σε πάω σπίτι μου με το πεζό το κάμπριο, 180 άλογα, τους ψωλιάζω όλους, μαλάκα με λέει, ακόμα δε σε γνώρισα και θα με πας σπίτι σου, της λέω, γιατί ρε μαλάκα κάμπριο δεν έχω; ”

- Κάτοχος Κάμβριο


“ Μαλάκα άσε ήταν χθες μια γκόμενα μαλάκα, την βλέπω στο κλαμπ που χόρευε ρε, και πάω και της λέω: Κοπελιά μόλις σε είδα χέστηκα πάνω μου, έχεις λίγο σκατόχαρτο να σκουπιστώ και να γράψω το τηλέφωνο σου; Μαλάκα πάταγος, το έκαψα το κοριτσάκι, την φέρνω σπίτι, πάω να την ρίξω στο κρεβάτι, ξεντύνεται, και άσε μαλάκα πού να στα λέω δεν θα το πιστέψεις! Δεν ειχε πούτσο! Αντί να έχει πούτσο είχε ένα πράμα σα τριχωτή κωλότρυπα, μαλάκα τι γίνεται, τι διάολο, πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράμα, WTF?? δεν ήξερα ότι οι γυναίκες έχουν από δυο κωλοτρυπίδες. ”

- Μη Κάτοχος Κάμβριο

Πως να περιποιήστε ένα Κάμπριο[επεξεργασία]

Το Κάμπριο δεν είναι απλά ένα αυτοκίνητο, είναι κάτι παραπάνω και κάτι με το οποίο έχετε άμεση ψυχολογική σχέση. Πρέπει να το περιποιήστε περισσότερο από τα άλλα αυτοκίνητα οπότε δεν αρκεί μόνο να το παρκάρετε μπροστά στην είσοδο του κλαμπ, να κοιτάτε για γρατσουνιές και να μην το πάτε σε πλυντήριο αυτοκινήτων μη χαλάσει η βαφή..

Χρειάζεται να ασχολείστε με όλες τις αναγκές του. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί να το σκεπάζετε και να του λέτε ιστορίες. Η αν πχ έχει συνέχεια ανοικτή την οροφή και κρυώσει να κοτάξτε να του δώσετε κάτι ζεστό για να ζεσταθεί. Όπως θα δίνατε σε ένα παιδί τσάι. Μόλις αρχίσει και κρυώνει το κάμπριο τι κάνουμε; Του δίνουμε ζεστή βενζίνη. Πέρνουμε ένα τενεκέ βενζίνη, τον αδειάζουμε πάνω στο Κάμπριο, μετά ανάβουμε ένα σπίρτο, το πετάμε, και μετά το Κάμπριο θα αρχίσει να ζεστένεται μόνο του. Σε 10 λεπτά θα έχει ζεσταθεί τελείως.

Μετά αν είστε φιλικός με το Κάμπριο θα μάθει να μη σας φοβάται και μπορείτε να το εκπαδεύσετε να κάνει και κόλπα. Πχ να του πετάτε frisbee ή να στέκεται στις δύο ρόδες. Αν φροντίσετε έτσι να του κρατάτε το ενδιαφέρον ζωντανό, θα σας αγαπήσει τόσο που μόλις έρχεστε σπίτι θα βγαίνει από το πάρκινγκ και θα πετάγετε πάνω σας με 180 χιλιόμετρα.

Ένα καλό κόλπο που μπορείτε να μάθετε σε ένα κάμπριο είναι να του μάθετε να πετάει. Για να το κάνετε αυτό πάρτε τομια μέρα σε έναν γκρεμό. Θα χρειαστείτε και κανένα λοστάρι τίποτα, αν έχετ κάποιον γκέυ φίλο πείτε του να σας δανείσει ένα. Αφού πάτε στον γκρεμό και πείτε το Κάμπριο ότι δεν είνα τίποτα το πέταγμα και δεν πρέπει να φοβάται, κάνετε το εξής: Ανάβετε την μηχανή, βάζετε το λοστάρι σφήνα στο γκάζι, και βγαίνετε έξω. Θα πάει μετά στον γκρεμό μόνο του και μάλλον θα αρχίσει να πετάει.

Μετά ενώ πετάει πρέπει να πάτε στην άκρη του γκρεμού και να βάλετε ένα γάντι (falconers glove) σαν να εκπαιδεύετε γεράκι, και αρχίστε τότε να σφυρίζετε στην άκρη του γκρεμού μέχρι να γυρίσει. Θα γυρίσει σίγουρα αλλά καιαν δεν γυρίσει και πάλι θα έρθει και θα κάτσει κανένα γεράκι, οπότε πάτε αμέσως και αγοράζετε άλλο κάμπριο, και βγαίνετε στο δρόμο με ανοικτή οροφή, το χέρι με falconers glove. έξω απ το παράθυρο, και επάνω ένα γεράκι να κάθεται. Αν φοράτε και ακριβό γυαλί εκείνη την ώρα αν οδηγείτε έτσι θα είστε και πολύ γκομενόμαγνήτης να πούμε, αλλά μάλον δεν θα στε γιατί ούτως οι άλλως οι γκόμενες πάνε μόνο με πούστηδες.

Δέστε επίσης[επεξεργασία]