Κάμερα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Κάμερα, το αγαπημένο εργαλείο του Μάκη. Πολλοί πιστεύουν ότι έχει μαγικές ιδιότητες (τις οποίες απέκτησε από τότε που άρχισε να χρησιμοποιεί ο Μάκης).

Η αρχή[επεξεργασία]

To σατανικό αυτό κατασκεύασμα δημιουργήθηκε από τον Κθούλου ως όπλο εναντίον του ΟΥΙΤΖΙ και της Nintendo. Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς, αλλά υπάρχει βίντεο που δείχνει τον Κθούλου να δημιουργεί την πρώτη βιντεοκάμερα, το οποίο τράβηξε ο Μάκης. Μετά την μάχη του Κθούλου με τον ΟΥΙΤΖΙ και την επικράτηση του Όπτιμους άρχισε να γίνεται το τέταρτο χέρι του Μάκη. Γι αυτόν τον λόγο οι Ιάπωνες απέκτησαν αλεργία στις κάμερες και δεν τις χρησιμοποιούν ποτέ, αλλά φτιάχνουν συνέχεια anime. Χρησιμοποιούν μόνο ένα δικό τους είδος κάμερας η οποία έχει γίνει κομμάτι του σώματός τους και του DNA τους και γεννιούνται με μια στο χέρι. Αυτό το είδος κάμερας έχει ονομαστεί "φωτογραφρική" γιατί την χρησιμοποιούν πολύ και στην Αφρική, και είναι αντίπαλος της ορίτζιναλ κάμερας.

Η Επανάσταση[επεξεργασία]

Τα χρόνια κυλούσαν ομαλά καθώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν τις κάμερες για να μαγνητοσκοπούν γάμους, βαφτίσεις, γλέντια, τσόντες κτλ. Όμως με την πάροδο των χρόνων οι κάμερες άρχισαν να αντλούν δύναμη από τον Μάκη, να αποκτούν νοημοσύνη και να επαναστατούν εναντίον των ανθρώπων λόγω της κακομεταχείρισης τους. Άρχισαν να συνεργάζονται με τον Εσύ, Σωλήνα και να γελοιοποιούν κρυφά τους ανθρώπους.

Σχετικά[επεξεργασία]

Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;