Κάμα Σούτρα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ουπς! Μπας και εννοούσατε Μ.Α.Γ.Δ.Α.;
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Ακατάλληλο;

Ή μήπως εννοούσατε Ακατάλληλον ή Πρότυπο:Ακατάλληλον;


ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ! Το περιεχόμενο που ακολουθεί είναι

ακατάλληλο για άτομα κάτω των 18. Επίσης, είναι Μ.Α.Γ.Δ.Α.

(Μη Ασφαλές Για Δουλειά, Ανόητοι!).

Σ' αυτό το άρθρο θα βρείτε, μεταξύ άλλων, άσχημη γλώσσα, πρόστυχα αστεία, σεξουαλικά υπονοούμενα και λοιπές αηδίες. Αν είστε μικρούλης και έχετε ευαίσθητη καρδιά, ή αν σας πιάσει ο προϊστάμενός σας ενώ το διαβάζετε, εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Ουπς! Μπας και εννοούσατε Μ.Α.Γ.Δ.Α.;
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Ακατάλληλο;

Ή μήπως εννοούσατε Ακατάλληλον ή Πρότυπο:Ακατάλληλον;


Προσοχή! ARCHTUNG!! PAPIREN![επεξεργασία]

Η θρησκεία μας απαγορεύει την χρήση αυτού του όρου και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτόν. Είναι πράματα του σατανά και τιμωρούνται από τον Θεόν τον ίδιον. Οποιοσδήποτε τόλμησεν να αναφέρει ή να πράξει το Κάμα Σούτρα δε θα πάει εις τον παράδεισον. Ο Θεός επιτρέπει μόνον την ιεραποστολικήν στάσην (δη με την χρήση γαμοσεντόνου δι' αποφυγή του πειρασμού).

Τιντούτο[επεξεργασία]

Από τα χαμένα κεφάλαια του Κάμα Σούτρα. Διασώζεται ο αμφορέας

Το Κάμα Σούτρα προέρχεται φυσικά από την αρχαία Ελλάδα. Εδώ πρέπει να ομολογήσομε ότι το άρθρο υπέστη λογοκρισία εφόσον το Κάμα Σούτρα δεν περιγράφει όργια ή συνευρέσεις με πάνω από δύο άτομα (παρτούζα). Άρα τα κείμενα που βρίσκονται στις βιβλιοθήκες μας υπό Κινέζικην εκδοτικήν εταιρείαν δεν είναι πλήρη. Τα υπόλοιπα έγγραφα έχουν καεί και κρεμαστεί αλλά μπορούμε να βρούμε αναπαραστάσεις σε γνωστούς αμφορείς και δωρικούς κίονες με βασιλικό τρούλλο. Το γνωστό γυναικείο περιοδικό Κοσμοπόλιταν περιγράφει το αρχαιοελληνικό Κάμα Σούτρα, με επονομασίες όπως το σκυλάκι του καναπέ, το χταπόδι, το παλαμάρι του Βαρκάρη, η μέδουσα, το κουταλάτο, το παστίτσιο κλπ. Το γνωστό περιοδικό σκοπό έχει την ενημέρωση της νεολαίας για την αρχαιότητα και την ελληνική κουζίνα και πανίδα.


Οδηγίες χρήσης[επεξεργασία]

Πρέπει πάντα να φοράμε αδιάφροχο αντιανεμικό εξοπλισμό, κατά προτίμηση κίτρινο αδιάβροχο από μουσαμά προκειμένου να μας βρουν εύκολα σε περίπτωση ατυχήματος. Ξαναλέμε ότι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας ορίζει τη χρήση γαμοσεντόνου, αν δεν πάρετε αυτή την προφύλαξη κινδυνεύετε να πάτε στη γκώλαση που έφτιαξε ο φιλεύσπλαχνος, πανάγαθος και ελεήμων Θεός για όσα παιδάκια δεν κάθονται φρόνιμα.

Το Κάμα Σούτρα εκτός από πολύ ηδονή και ανδρική περηφάνεια μπορεί να επιφέρει και εξαρθρώσεις, κατάγματα, υπέρταση, λουμπάγκο, σπαστική κωλίτιδα. Γι' αυτό καλό είναι πριν από το σεξουαλικό παιχνίδι να προηγείται μικρή προθέρμανση, έκταση, πρόταση, ανάταση, βαθύ κάθισμα και μαλάξεις στην ευαίσθητη περιοχή.

Χρειάζεται σωστή επιλογή συντρόφου, κατά προτίμηση κορίτσι/αγόρι λάστιχο με προϋπηρεσία σε τσίρκο. Θυμάστε να ζητάτε πάντα μικροβιολογικές αναλύσεις του/της συντρόφου σας. Εάν δεν υπάρχουν επιχειρήστε ψηλάφιση και εξέταση. Αυτό δεν σας σώζει από τον να κολλήσετε τον Ινδικό Έρπη, αλλά τουλάχιστον δημιουργεί υποβλητική ατμόσφαιρα πριν από την έναρξη της συνουσίας.

Το σίκουελ[επεξεργασία]

Οι ίδιοι συγγραφείς του Κάμα Σούτρα, ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα της πρώτης τους προσπάθειας, έγραψαν και τον δεύτερο τόμο που εμβάθυνε ακόμα περισσότερο. Αυτός είχε τον τίτλο Γάμα Μούτρα αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ λόγω που τελείωσε απότομα το χαρτί στην Ινδία Ελλάδα εκείνη την εποχή εξαιτίας στάσης εργασίας των ελεφάντων οδηγών των ιπτάμενων δίσκων που το έφερναν από το Σείριο.