Ιππότες Τσενάι

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
ιππότες Τσενάι σε μικρή ηλικία ενώ μαθαίνουν το χειρισμό του flagsaber...
...τα flagsabers είναι σε άλλα χρώματα (όχι γαλανόλευκο) που δεν είναι τόσο ισχυρά...

Οι ιππότες Τσενάι είναι μερικά προσεκτικά επιλεγμένα άτομα από όλο τον γαλαξία μπορεί και το σύμπαν ολόκληρο που επιλέχτηκαν με κριτήριο τα επίπεδα ζαχάρου στο αίμα τους (αυτοί που έχουν διαβήτη έχουν και υψηλές θέσεις). Το ζάχαρο είναι απαραίτητο στους Τσενάι για να σκέφτονται με την ταχύτητα του φωτός και να λύνουν ασκήσεις με ακρίβεια που πλησιάζει αυτή του Τσακ Νόρις ο οποίος φημολογείται ότι ειναι ο αρχηγός. Βέβαια για να γίνει κάποιος πραγματικός Τσενάι πρέπει να περάσει από μία εξοντωτική διαδικασία μέχρι να πάρει το δικαίωμα να κρατήσει το τιμημένο όπλο της κάστας… το θρυλικό flagsaber. Αυτό το όπλο έχει μυθικές δυνάμεις… λάμπει με μια γαλανόλευκη λάμψη που αναγκάζει ένα κάρο παιδιά ηλικίας από 13 μέχρι 17 να ακολουθούν τον κάτοχό του στοιχημένα και με αποτυχημένο βήμα παρέλασης. Η δύναμη αυτή του flagsaber έχει τρομοκρατήσει πολλά κατσικοχώρια με υψόμετρο πάνω από 1800 χιλιόμέτρα και οι έντρομοι χωριανοί έχουν ζητήσει να μην επιτρέπεται στους Τσενάι να χειρίζονται αυτά τα μηχανήματα.

Σε δηλώσεις του, ο κύριος Γεώργιος Αμπελοφάσουλας πρόεδρος της κοινότητας Άνω Κάτω Πέρα βρύσης έχει πει «Κι αμ’ του καρντάσ’ μαζώξ’ ούλα τα πιδιά μας… ιμείς τι θ’ απογίνουμι»

Bouncywikilogo9.gif
  Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για τους Τσενάι.
  ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀  


Βέβαια για να γίνει κάποιος Τσενάι οφείλει να έχει πρώτα περάσει τρία στάδια εκπαίδευσης που θα του δώσουν την απαραίτητη σύνεση και εγκράτεια ώστε να χειρίζεται τόσο το flagsaber όσο και τις άλλες δυνάμεις του… Δυνάμεις όπως η θρυλική ικανότητα κάθε Τσενάι να ελέγχει το μυαλό των άλλων πήζωντάς τους σε προβλήματα μαθηματικών, φυσικής, αρχαίων, νέων, και λοιπών ασθενειών τόσο που να μην μπορούν να του πουν όχι.

Οι Τσενάι όμως έχουν στο αίμα τους την καλή πλευρά του ζαχάρου… υπάρχει και η κακή (σαν τις χοληστερίνες)… έτσι έχουμε τους αιώνιους εχθρούς τους τους Κιθ. Φανατικούς οπαδούς του Κιθ Ρίτσαρντς(γεαααααααααα)

Ιστορική αναδρομή[επεξεργασία]

Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
τους ιππότες Τσενάι.

Η πορεία των Τσενάι ανά τους αιώνες ήταν πάντα συνυφασμένη με το κυνήγητό με τους Κιθ… πότε ο ένας νόμιζε ότι είχε εξολοθρεύσει τον άλλο και έκανε όλο μαλακίες, πότε ο άλλος. Οπότε έβρισκαν οι αντίπαλοι την ευκαιρία να ορθοποδήσουν και πάλι από την αρχή... Μέχρι που βαρέθηκαν και είπαν να αφήσουν τις μάχες στους Jedi Μάστορες και τους Sith (προσοχή στις απομιμήσεις).


Stws.png
Το έπος
Πόλεμος των Άστρων
Πρωτομάστορες (aka Jedi Master ή Ιππότες Τσενάι)
Καλοί: ΓιόνταΑνακίνιος SkywalkerΛούκιος SkywalkerJohnny SkyWalkerΜπόλεκ και ΛόλεκΚουί-Γκον Τζιν
Όμπι-Ουάν Κενόμπι
Κακοί: Νταρθ ΣίντιουςΝταρθ ΒέιντερΚόμης ΝτούκουΝταρθ Μολ
Όπλα μαστόρων
ΔύναμηΦωτόσπαθοΚλανόσπαθοΝτεθ Σταρ