Ινδοευρωπαίοι

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ουπς! Μήπως ψάχνατε για "Ινδοευρωπέη";

Circle-style-warning.svg.png Προσοχή! Αυτό το άρθρο περιέχει βαθέως ρατσιστικά και ειρωνικά σχόλια για τους εσκιμώους.

Αν είστε εσκιμώος και προσβάλλεστε, χέστηκε η πολική φοράδα στο παγωμένο αλώνι.

Πολύς λόγος γίνεται τα τελευταία εκατόν πενήντα χρόνια για τη θεωρία των Ινδοευρωπαίων. Με τη φώτιση των ΕΛ σας αποκαλύπτω την μία ωμή αλήθεια.

Προέλευση[επεξεργασία]

Ως γνωστόν, όλοι άνθρωποι σύμφωνα με την Βίβλο (σε παράνομη κινεζική έκδοση πειραγμένη απ' τον Σαρλώ Δαρβίνο) κατάγονται από την Αφρική και δη τους νέγρους. Κάποιοι αράπακλες λοιπόν, έπαιζαν διελκυστίνδα. Με τον κόπο τους, έσταξε ιδρώτας και από αυτόν προέκυψε ο πρώτος Ινδός με πέος (χυδαϊστί: ινδοευρωπαίος).

Πρόλογος[επεξεργασία]

Το παράδοξο είναι πως οι Ινδοευρωπαίοι σαν φάρα εμφανίστηκαν τα τελευταία ογδόντα χρόνια στο μουσικό στερέωμα, ενώ οι επιστήμονες μιλούσαν γι' αυτούς από τον δέκατο όγδοο αιώνα. Το ερώτημα λοιπόν είναι, πώς γίνεται να μιλάς για κάτι που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στην ανθρωπότητα; Οπότε πρέπει να θεωρήσουμε πως οι ανθρωπολόγοι και πατρόνοι της θεωρίας των Ινδοευρωπαίων είχαν προφητικές ικανότητες όμοιες με αυτές του Προφήτητη Άγιου Οσιομάρτυριάρη Λιακόπουλου - Μεγάλη η Χάρη Του.

Ινδοευρωπαίοι που την έχουν ακούσει

Ορισμός, Περιγραφή[επεξεργασία]

Τι είναι λοιπόν οι Ινδοευρωπαίοι; Ως Ινδοευρωπαίοι ορίζονται όλοι αυτοί οι μελαμψοί (γυφτόχρωμοι) αδύνατοι τύποι που έχουν καταγωγή από την Ινδία και ζουν στα ευρωπαϊκά κράτη. Μπορεί να προέρχονται από την μητέρα Ινδία ή από τις γειτονικές παράγωγες της χώρες, όπως το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.


Φυλές[επεξεργασία]

Οι κυρίαρχες ράτσες Ινδοευρωπαίων είναι:

  • Ινδοευρωπαίοι ορίτζιναλ. Γνήσιοι ινδοί, πνευματικά τέκνα του Γκάντι, πιστεύουν στον Ινδουισμό και στην ειρήνη. Χόμπυ τους είναι η νιρβάνα με τη βοήθεια φυτικών ουσιών κάνναβης και όπιου.

Οι Ινδοευρωπαίοι ορίτζιναλ είναι οι πιο έξυπνοι απ' όλους και κατέχουν την αστρολογία και τις συναφείς αστροφυσικές επιστήμες. Μπορεί να τους συναντήσεις σε ρετιρέ 100 τετραγωνικών να λένε το μέλλον της θείας Κατίνας που θέλει να χωρίσει ο γιος της από την πουτάνα τη νύφη της. Μισούν θανάσιμα τους Πακιστανούς, επειδή το Πακιστάν ήταν μέρος της Ινδίας και αποσχίστηκε. Είναι αυτοί που λένε "Έξω οι ξένοι Πακιστανοί από το Ελλάντα μας".

  • Πακιστανοευρωπαίοι. Παρακλάδι των πρώτων, αλλά μουλσουμάνοι στην θρησκεία. Δεν πίνουν αλκοόλ, αλλά όλα τ' άλλα που "πίνονται" για να βρουν τον επίγειο ισλαμικό παράδεισό τους. Κατά τ' άλλα ίδιοι με τους Ινδοευρωπαίους ορίτζιναλ, καθώς το Πακιστάν ήταν επαρχία της Ινδίας (κάποτε).

Οι Πακιστανοευρωπαίοι εργάζονται ως αντικαταστάτες των Αλβανών όπου έχει κουβάλημα στην πλάτη. Βεβαίως, η απόδοση τους είναι υποδεέστερη των Αλβανών γιατί οι Πακιστανοί είναι χούφταλα, αλλά παίρνουν μικρότερο μεροκάματο από τους Αλβανούς. Αυτό εξόργισε τους Αλβανούς που έχασαν τις δουλείες τους και βαράνε τους Πακιστανούς. Έχουν έχθρα με τους Μπαγκλαντεσιανούς λόγω πολέμων και οι Πακιστανοί είπαν "Έξω οι ξένοι Μπαγκλαντεσιανοί από το Ελλάντα μας".

  • Μπαγκλαντεσοευρωπαίοι. Παρακλάδι των δευτέρων, αλλά άχρηστοι τεμπελχανάδες. Μουλσουμάνοι κι αυτοί, αλλά αποσχίστηκαν από το Πακιστάν καθώς διαφωνούσαν με τις εργασιακές συνθήκες. Παράδειγμα, οι Πακιστανοί δουλεύουν ως εργάτες εφτά μέρες την εβδομάδα, ενώ οι Μπαγκλαντεσιανοί δουλεύουν μία μέρα την εβδομάδα ως αυτοί που δεν κάνουν τίποτα. Κατά τ' άλλα ίδιοι με τους Πακιστανούς. Οι Μπαγκλαντεσοευρωπαίοι εργάζονται στα φανάρια όλης της Αθήνας καθαρίζοντας παμπρίζ και πουλούν κουλούρια με σίφυλη και πολλές άλλες αρρώστιες. Μαλώνουν με τους Γυφτοευρωπαίους για το ποιος θα πάρει τα φανάρια. Είπαν "Έξω οι Γυφτοευρωπαίοι από το Ελλάντα μας".
  • Λευκοφυλίτες. Κοινό είδος Ινδού. Θεωρούνται φιλότιμοι και αρκετά δεξιοί άνθρωποι. Δυστυχώς όμως κατάγονται κι αυτοί από τον νέγρο, οπότε έπαψα να τους μιλώ.

Μη κυρίαρχες Φυλές[επεξεργασία]

  • Γυφτοευρωπαίοι. Η μακρινή καταγωγή των γύφτων είναι από την Ινδία και αυτό τους κατατάσει στην γενικότερη ομοσπονδία Ινδοευρωπαϊκών λαών. Ωστόσο, παραμένουν στο περιθώριο και έτσι είναι Μη κυρίαρχη ράτσα. Πιστεύουν στον κόκκινο Θεό - Ντατσούν, απασχολούνται με το εμπόριο καρπουζιών και ναρκωτικών. Είναι αυτοί που λένε "Έξω οι Παοκτζήδες από το Ελλάντα".
  • Παοκευρωπαίοι. Κάποτε ήταν σκέτοι γύφτοι, αλλά ο προστάτης των αλλοδαπών Ψωμιάδης τους έδωσε σπίτια και έγιναν και ευρωπαίοι. Θρησκεία τους ο Πάοκ ή Μπάοκ και εκδηλώνουν την πίστη τους κάνοντας τούμπες στην Τούμπα.
Ινδοευρωπαίος με το ομολογουμένως μεγάλο όργανό του

Φυλές του κώλου[επεξεργασία]

Πώς ονομάζονται οι Ινδοί του κώλου;
Τους αποκαλούν Ινδι-anus.

Θρησκεία[επεξεργασία]

Τυπικά, η θρησκεία τους είναι το Ισλάμ για τους Πακιστανούς και τους Μπαγκλαντεσιανούς, ο Ινδουισμός για τους Ινδούς, ο Πάοκ για τους Παοκευρωπαίους αλλά όλοι τους ανεξαιρέτως πιστεύουν στο Καλό Χλωμό Πρόσωπο που θα τους δώσει ένα ευρώ στα φανάρια και του κάνουν τεμενάδες. "Αφέντη" σε ανεβάζουν, "αφέντη" σε κατεβάζουν.


Εργάζονται (???)[επεξεργασία]

Ελλιπή στοιχεία.

Σύντομη Ιστορία[επεξεργασία]

Πρώιμες κοινωνικές δομές Ινδοευρωπαίων συναντώνται στους ελληνιστικούς χρόνους όταν οι Μακεδόνες απόγονοι του Μικρού Αλεξάνδρου έκαναν επιμιξίες στις περιοχές της Βακτριανής (σημερα Αυγα(τηγα)νιστάν, Πακιστάν, δυτική Ινδία). Τα παιδιά τους ήταν και Ινδοί και Ευρωπαίοι (δηλ. Μακεδόνες), άρα Ινδοευρωπαίοι.

Οι πρώτες γνήσιες μορφές Ινδοευρωπαίων ήταν οι Ινδοί που αποικήσαν την Βρετανία όταν το νησί ήταν τμήμα της Μεγάλης Ινδικής Αυτοκρατορίας. Αυτοί ήταν Ινδοί που έμεναν στην ευρώπη, άρα ήταν Ινδοευρωπαίοι.

Τέλη των '90s, μεγάλο (νάαααα, με το συμπάθειο) ρεύμα μεταναστών από τις χώρες της Ινδίας ήρθε στην Ελλάδα που είναι κράτος της Ευρώπης κατ' άλλους της Αφρικής με σκοπό τη διάδοση του ινδικού πολιτισμού και ασθενειών και ονομάστηκαν Ινδοευρωπαίοι, κατ' άλλους Ινδοαφρικάνοι.