Θεωρία του Δαρβίνου

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για αυτό το σημαντικό δόγμα.
O Δαρβίνος σε σκίτσο από την δημοσίευση της θεωρίας του.

“Έχω μια θεωρία, αλλά δεν την θυμάμαι τώρα. Γαμώτο”

- Ο Δαρβίνος για την θεωρία του

“Πάλι πεταξες τα χάπια του Αλτσχάιμερ?”

- Η κόρη του Δαρβίνου για τον πατέρα της

“Αφού δεν είναι δικά μου. Είναι του κυρίου Αλτσχάιμερ”

- Ο Δαρβίνος για τον Αλτσχάιμερ

“Χώστε τα χάπια στο στόμα του με το ζόρι. Αν αντισταθεί, δέστε τον.”

- Ο γιατρός του Δαρβίνου για τον τον Δαρβίνο

“Και τι θα γίνει με την θεωρία μου; Ισως αλλάξει τον κόσμο!”

- Ο Δαρβίνος για την θεωρία του

Ο Δαρβίνος[επεξεργασία]

“Όλο θεωρίες και καθόλου πράξεις. Καλά που ο κουμπάρος μένει κοντά”

- Η γυναίκα του Δαρβίνου για τον κουμπάρο

Ας μιλήσουμε αρχικά λίγο για τον Δαρβίνο. Ο Δαρβίνος είχε πολύ χαμηλό IQ, δηλαδή ήταν κουτός, αλλά επειδή είχε ωραίο όνομα που έμοιαζε με του Δαβίδ του στούμπου και επειδή είχε μια μικρή αδερφή που ήταν όμορφη σαν την Χιονάτη ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Ορίωνα Β' (ναι αυτός που παίζει στα Ημισκούμπρια) είπε να αναγνωρίσει τη κουτή θεωρία του.


Η θεωρία της Εξέλιξης[επεξεργασία]

“Μήπως είναι η Θεωρία της Ανέλιξης;”

- Ο Δαρβίνος που δεν θυμάται την θεωρία του

“Ανέβα στο δέντρο και φάε μια μπανάνα για να την θυμηθείς”

- Ο Γαλιλαίος για τον Δαρβίνο
Ο πατέρας του Δαρβίνου. Έδωσε έμπνευση για την θεωρία του.

Η θεωρία του Δαρβίνου, αποσκοπεί στο να αποδείξει ότι τα όντα στον πλανήτη εξελίσσονται από είδος σε είδος, βάση κάποιου λογισμικού, από αριστούχους του Πανεπιστημίου του Ορίωνα Β, πλανήτης ΚΒ3400011ΝCC.

Οι εξωγήινοι προγραμματιστές αυτοί αποσκοπούν στην κατασκευή μιάς μεγαλειώδους διαφήμισης αστρικών και διαπλανητικών ταξιδιών εντός του Γαλαξία μας, ώστε οι κάτοικοι του πλανήτη ΚΒ3400011ΝCC να ενδιαφερθούν να αγοράσουν ανθρώπους ή άλλα είδη, με απευθείας απαγωγή, για το ενυδρείο τους.

Το κόστος της διαφημίσεως αυτής ήδη ανέρχεται σε υπερβολικά μεγάλο ποσό, για τον λόγο αυτό όπου νάναι θα το δούμε να συμβαίνει γύρω μας.

Αυτό που χρειάζεται να γνωρίζετε για την θεωρία του Δαρβίνου, είναι ότι αν έχετε την ατυχία να απαχθείτε, να

Η διαφορετική εξέλιξη των Ευρωπαίων, των Αμερικανών και των Ιαπώνων

σκέφτεστε θετικά, διότι πριν από πολλές γενειές, πιθανόν να είσασταν κατσαρίδες (χαμηλού ενδιαφέροντος). Εκεί που θα διαμείνετε, κάντε και καμιά τούμπα παραπάνω, μπάς και κλάψει το κωλόπαιδο (όταν πεθάνετε) που εξαιτίας του αποχωριστήκατε τη γη μας.

Για το μέγεθος του μη φοβάστε, έχετε 1 στις 1600 πιθανότητες να σας κόψει το δόντι του, αν σας βάλει στο στόμα του. Απλά σαν παιδί ενός γιγαντο-κόσμου πιθανόν να μην έχει πλύνει τα δόντια του.

Η εξέλιξη της Θεωρίας[επεξεργασία]

“Προχωράμε με σεμνότητα και ταπεινότητα. Όπως οι μαϊμούδες του Δαρβίνου”

- Ο Κωστάκης Καραμανλής για την εξέλιξη της Ελλάδας.

Η εξέλιξη της θεωρίας έγινε ένα από τα κεντρικά δόγματα της σύγχρονης θρησκείας. Σύμφωνα με αυτό ο

προπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπρο προπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπρο προπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπροπάππους κάθε ανθρώπου είναι ένας μαϊμούδης.
Η ιδιαίτερη εξέλιξη των ΕΛ

Η θεωρία αυτή ανακαλύφθηκε από τον Δαρβίνο, ο οποίος ζήλευε τους άλλους ανθρώπους αφού ο ίδιος δύσκολα ξεχώριζε από χιμπατζή.

Όπως γράφει ο Λιακόπουλος η εξέλιξη της θεωρίας είναι κλεμμένη, καθώς την είχε διατυπώσει κάποιος στην αρχαιότητα, η εθνικότητα του οποίου είναι προφανέστατη. Την ιδέα αυτήν είχε διατυπώσει και ο Σωκράτης, ίσως γιατί είχε το ίδιο πρόβλημα με το Δαρβίνο. Μια μικρή διαφορά είναι ότι ο Σωκράτης τη διατύπωσε για τα μέταλλα, αλλά δε μας πειράζει ιδιαίτερα, τί μέταλλα τί άνθρωποι; Ξερά τα μεν, ξεροκέφαλοι οι δε!

Ο Χίτλερ διατύπωσε και τη δικιά του θεωρία υποστηρίζοντας ότι η μαύρη φυλή των ανθρώπων αποτέλεσε το ενδιάμεσο στάδιο σε αυτήν την εξέλιξη, κάτι το οποίο ασπάστηκαν με πολλές και μεγάλες τιμές οι Ευρωπαίοι το 18ο αιώνα. Δεν άργησαν όμως να ζηλέψουν για το πόσο πολύ απείχαν από τις πατρικές τους ρίζες και άλλαξαν άποψη...